Last news in Fakti

17 Януари, 2023 15:41 1 015 2

Електрически Mustang за тъжните и веселите моменти в живота

  • ford-
  • mustang-
  • mach-e-
  • лимузина-
  • катафалка

Mach-E се превърна в катафалка и лимузина

Електрически Mustang за тъжните и веселите моменти в живота - 1

Британската компания Coleman Milne специализираща в трансформирането на автомобили показа своя проект на базата на електрически Mustang Mach-E, който бе преобразен като катафалка и лимузина. За целта компанията е използвала модел с 68кВч батерия. При преработените версии, колата може да измине до 322 километра, споделят от фирмата.

Що се отнася до лимузината, тя е с дължина от 6.28 метра и е с 10см по-висока от стандартния модел. Клиентите могат да поръчат тъмни стъкла, разделяща преграда и до седем седалки в зависимост от конфигурацията, която изберат.

Що се отнася до катафалката, тя разполага с две седалки и пълноразмерно легло за ковчег със стъкло от двете страни и панорамен таван. Катафалката може да бъде оборудвана с електрически багажник, допълнителни светлини и други.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малееее

    2 0 Отговор
    Каква нелепица ! Докарали са го , катафалката да е по симпатична от лимузината !
  • 2 Добре

    0 0 Отговор
    Централни софийски гробища са с дизелов Мерцедес катафалка. От ритуалната зала до гроба достъжва положението на цялото шествие с воня. Не стига другото, ми трябва да вървиш след чадилник.