Last news in Fakti

23 Февруари, 2023 12:57 2 394 11

Вярвате или не, новата E-Klasse на Mercedes ще поддържа TikTok и Angry Birds

  • mercedes-benz-
  • e-klasse-
  • екстри
Вярвате или не, новата E-Klasse на Mercedes ще поддържа TikTok и Angry Birds - 1

Mercedes-Benz публикува първите снимки на интериора на новата E-класа, а именно петото поколение, което е с вътрешнозаводски индекс W214 за седана и S214 за по-практичното комби. Въпреки че никой до момента не е поискал E-Klasse, която може да стартира TikTok и Angry Birds, и двете приложения са налични в най-новата и най-технологична E-Klasse, която някога е съществувала.

Шофьорът може да използва и вградената селфи камера за Webex и Zoom. Предаването на изображение обаче не е налично по време на шофиране, за да се избегне разсейването на водача. Порталът за развлечения ZYNC и браузърът Vivaldi също трябва да се споменат. Тези приложения могат да бъдат достъпни в автомобили от серия 214, оборудвани с наличния пакет Entertainment, известен също като MBUX Entertainment Plus.

Вярвате или не, новата E-Klasse на Mercedes ще поддържа TikTok и Angry Birds

Споменатият пакет включва необходимия хардуер за стартиране на гореспоменатите приложения, услуги за свързване на Mercedes me, както и пакет за интернет данни, доставяни от трета страна. Комуникационният модул използва 5G стандарта. Както можете да видите от снимките, новият Mercedes-Benz може да бъде конфигуриран с дисплей за пътници.

Защо пътникът отпред има нужда от такова нещо, когато всеки носи мобилен телефон в себе си през цялото време? Въпросният дисплей е предназначен предимно за видео съдържание от развлекателния портал ZYNC. Не знам за вас, но за нас това изглежда е идеалната рецепта против прилошаване по време на пътуване.

Някога опитвали ли сте да използвате телефон или да четете книга за повече от пет минути в движещо се превозно средство? Да, това усещане за замайване тук вече няма да го има.

Вярвате или не, новата E-Klasse на Mercedes ще поддържа TikTok и Angry Birds

Серията 214 е планирана да пристигне при европейските дилъри това лято, а при дилърите в САЩ през есента като модел за 2024 г. И още нещо - компанията допълнително подслажда сделката с активното амбиентно осветление със звукова визуализация.

Под звукова визуализация немският автомобилен производител има предвид промените в околното осветление, които следват ритъма на песента, която слушате в колата.

Новост е и функцията „Just Talk“ например, която представлява интелигентна система за гласово управление, която не изисква ключовите думи „Hey, Mercedes“, за да изпълни вашата команда. Можете просто да кажете колата да намали температурата или да смени радиостанцията на каквото ви харесва и това ще бъде сторено.

Вярвате или не, новата E-Klasse на Mercedes ще поддържа TikTok и Angry Birds

Най-вероятно последната Е-класа с двигател с вътрешно горене, серията 214, ще се предлага стандартно като 48-волтов мек хибрид. Plug-in хибриди естествено също ще има. Лошата новина обаче е, че Mercedes-Benz няма да предлага опция с V8 мотор, или поне така предричат слуховете.

Съобщава се, че AMG 63 ще разполага с редови шестцилиндров турбо plug-in хибриден задвижващ механизъм. Говори се и, че AMG 53 ще е с четирицилиндров турбо plug-in хибриден мотор.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Идиотите

    9 0 Отговор
    Да не мислят , че някой ще даде половин милион за плейстейшън ?!
  • 2 ДрайвингПлежър

    9 0 Отговор
    Що да не вярвам? Аз съм твърд привърженик на твърдението, че глупостта е безгранична и неограничена!
  • 3 карчи

    7 0 Отговор
    От коли за мъже се превърнаха в играчки за деца и жендъри!
  • 4 Гост

    5 0 Отговор
    W213 ще е последното поколение, приличащо на кола за каране, а не на мобилна ентъртейнмънт платформа.
  • 5 Механик

    4 0 Отговор
    Каквото нивото на купувачите, такова и на продуктите.
    Никога не съм вярвал, че ще видя човек над 50 години да си джитка на телефончето, ама е масово вече.
    Комшийката мие на почти 80. Купила си нов смартфон. Вика ме да и прехвърлям там абонатите и да и инсталирам приложенията, които ползва. И о, изненада. В стария и телефон има общо 11 телефонни номера, за това пък иска да има фейсбук, месинджър, вайбър, няколко игри, приложение за редктиране на снимки (тия дето добавят разни зайчета, цветенца и пр.). Питам я дали ползва всичко това. "Да ползвам го. Ами какво да правя докато гледам сериалите?"-отговаря тя.
  • 6 Гост

    9 1 Отговор
    Преди пътуването с кола беше символ на романтизъм, возиш се/караш/ и се наслаждаваш на разнооброзието през прозореца. Спираш тук там, говориш с хора, намираш си хотел - отморяваш, продължаваш и така натрупваш спомени. Сега се качваш и забиваш глава в дисплея и нищо не ти остава от пътуването като спомен и преживяване. Пътуването е сведено до нещо досадно, което трябва да изтърпиш, докато цъкаш игричка на телевизора в колата.

    Коментиран от #7

  • 7 123

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Гост":

    При новото поколение на 20-25 няма такова нещо. Карането е досада, която трябва да изтърпят докато стигнат до крайната точка, вкарана в навигацията. Ако знака на пътя показва, че пътя е отклонен, те ще следват навигацията. Говоренето е заменено с обмяна на анимирани човечета и едноредови възклицания. Ако им падне батерията или интернета е като да се изгубят в пещера.
  • 8 ДрайвингПлежър

    4 1 Отговор
    Ми пичове какво искате, днес излезе едно проучване 7.5% от американците се определят като LGBT+ в общи линии почти цялата паплач родена след 2000 год. Те пикало нямат вие искате от коли, жени, пътуване и спомени да разбират... е няма как! Пълната и съвършенна кpeтения победи!
  • 9 Димитър

    3 0 Отговор
    Не мерси ще изчакам фейслифта за да качат и BRAWLSTARS и AMONG US и тогава я купувам......
  • 10 Патурко

    3 0 Отговор
    Китайците превзеха и съсипаха и тази марка! Имат опит от Волво все пак! Сега чугунените глави да обясняват как имало две автомобилни марки - магарцедес и всички останали! АМГ с 4 цилиндъра за това голямо купе!?!?! Трябва три цилиндъра да сложат ....
  • 11 От село

    0 0 Отговор
    Как ще поддържа Angrybirds след като на скоро публикувахте обява, че спират играта 😀