Last news in Fakti

7 Март, 2023 09:57 1 084 5

Hyundai няма да се откаже от компактните хечбеци

  • hyundai-
  • i10-
  • i20-
  • i30-
  • ford-
  • fiesta

Ще видим следващо поколение на i10,i20 и i30

Hyundai няма да се откаже от компактните хечбеци - 1

Hyundai няма да последва примера на много други марки и ще запази компактните модели в своя клас. За разлика от Ford, например, корейците ще запазят най-малките хечбеци в гамата си, стана ясно от разговор на Мишел Кол, който отговаря за европейското подразделение на марката. Пред Autocar той заяви, че има планове за разработката и представянето на i10, i20 и i30.

„Сега стратегизираме какво се случва „под“ Kona в дългосрочен план. Засега i10, i20 и i30 все още са в нашия план, дори и за следващото поколение. Не искаме да губим клиенти. Не искам да се отдалечавам от никоя група клиенти. Затова трябва да мислим за тези клиенти с i10, i20, i30."

Вероятно тези модели ще трябва рано или късно да бъдат електрифицирани, за да се справят със стриктните емисии, които властите предвиждат. Въпреки това, това ще се случи вероятно след представянето на следващото поколение модели, което ни очаква най-рано след 2-3 години.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    10 0 Отговор
    Така трябва. Няма по-екологичен и практичен превоз от i10 и подобни малки коли- Айго, Мазда 2 и тн. Когато забранят елколите, подобни ще се карат. Защото производство-експлоатация-утилизация е най-зелено при тези мъници. Само още си нямат лоби.

    Коментиран от #2

  • 2 Съгласен

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    Напълно съм съгласен. Айде i10 и подобни от този клас не стават за единствена кола, но клас С ( i30 ) та дори и i20 е о.к за семейство с едно дете. Това е екология, а не да се кара EQS тежащ 3 тона. Има си много такива клиенти, които не търсят SUV. Карам малък семеен хечбек клас С купен чисто нов и следващата ми кола ще е вероятно клас В, те доста пораснаха. Когато човек кара по макс 15 000км на година, това е достатъчно.

    Коментиран от #4

  • 3 корея

    0 7 Отговор
    Такава корейка за 140 000лв да си карат корейците и лузърите.
    Аз за 140 000лв си купувам премиум немско возило.
    И вътре не ме дразни нищо, корейския хедъп дисплей е уникален едно стъкло излиза бавно :)))
    Няма да пиша повече много са треските за дялане там
  • 4 Прав си

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Съгласен":

    Нашето семейство е 4-членно и без проблем се събрахме заедно с багажа в Хюндай И30 (без кутия на тавана и подобни щуротии) за почивката до Гърция миналата година. Този размер автомобил е предостатъчен за мнозинството хора.
  • 5 Бай Драгой

    2 0 Отговор
    Карам I30 от 5 години.Колата я купих от първи собственик на 6г.Засега съм доволен нямам грижи .Не е скъпа подръжката 5.2 среден разход дизел .