Last news in Fakti

17 Март, 2023 13:24 1 765 2

Знаете ли какво е общото между суперколата на Zenvo и Seat Leon?

  • zenvo-
  • seat-
  • leon-
  • ford-
  • lamborghini

Две напълно различни коли, но споделят еднакви части

Знаете ли какво е общото между суперколата на Zenvo и Seat Leon? - 1

Вече сме ви разказвали за приликите на някои суперколи с конвенционални автомобили, които срещаме всеки ден. Често те споделят еднакви части, които предварително са разработени за често срещаните автомобили, а по-късно биват използвани и за лимитираните модели. Днес също ще ви разкажем за подобен случай, но между датската компания Zenvo и един от най-често срещаните модели на Seat – Leon.

Двете коли нямат нищо общо на пръв поглед, но при по-внимателно вглеждане можем да видим, че всъщност огледалата им са едни и същи. От Zenvo използват огледалата на испанците, които да си признаем пасват доста добре на суперколата, известна със своята активна аеродинамика.

Ако някога случайно ви се наложи да търсите резервни огледала за Zenvo и не ви се чака отговор от компанията или не ви хареса тяхната цена, то спокойно може да поръчате такива от Seat. Разбира се, това едва ли някога ще бъде проблем за малкото хора, които притежават Zenvo, но пък от друга страна ако карате Seat Leon, спокойно може да се похвалите, че в автомобила ви има части, които се слагат на суперкола с 1200 конски сили.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ⚜️Просветен⚜️

    5 1 Отговор
    Джеръми Кларксън го тества преди години това недоразумение, Зенво! Основна характеристика на колата е, че се самозапалва и стоповете и се запотяват и кондензират при дъжд! По нелепото е, че струва колкото доказани суперколи!
  • 2 Ввв

    2 0 Отговор
    Общото е,че и двете са недоразумения!!!