Last news in Fakti

7 Април, 2023 11:36 4 827 6

Продава се култов Nissan GT-R, управляван от Пол Уолкър

  • nissan-
  • gt-r-
  • пол уолкър-
  • бързи и яростни

Колата е произведена през 2000-та година

Цените на Nissan GT-R от поколението R34 са изключително високи, като това до голяма степен се дължи на участието на колата в поредицата „Бързи и яростни“. Цените на екземпляри в заводски вид могат да достигнат стотици хиляди евро, а какво остава за такива като екземпляра, който ще ви покажем днес. Освен, че е изцяло в стила на колата от „Бързи и яростни“, конкретният автомобил е шофиран именно от Пол Уолкър по време на филмите.

Колата е произведена през 2000-та година и разполага с познатия RB26 двигател с 2.6-литров обем и мощност то 276 конски сили. Максималната скорост на колата е 250км/ч. Промените, които са направени по нея включват 19-цолови джанти Volk Racing, нов интеркулер, увеличено налягане на турбината, както и нов компютър.

Все още не е известна цената на легендарното купе, но всеки който желае може да участва в търга организиран от Bonhams от 28 април до 5 май. Очаква се автомобилът да се продаде за рекордна сума.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До кога

    17 0 Отговор
    Ще ни показвате стари новини?Тая статия не знам за кой път е виждам.Ако няма за какво да пишете,сменете си занаята.Има доста голяма нужда от хора в селското стопанство.
  • 2 гост

    9 1 Отговор
    ТОП!
  • 3 Рено фен 🇨🇵

    2 27 Отговор
    Смешна кола а навремето колко се прехласваха по това че то един Меган е 300 коня

    Коментиран от #4

  • 4 гост

    19 2 Отговор

    До коментар #3 от "Рено фен 🇨🇵":

    Не знам тролваш ли, или липсва мисъл. Колата е 1998-2002. Кой меган от тези години е 300 коня?! Много капацитет по тази наша страна!

    Коментиран от #5

  • 5 Рено фен 🇨🇵

    2 22 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    300коня са си 300 коня.Единствено н скайлайна може да са му поумрели конете докъмто 200кс колкото на клио 🤣
  • 6 СЗО

    7 4 Отговор
    Защо Пол Уокър си отиде, а Боко е още жив? Няма Господ.