Last news in Fakti

19 Април, 2023 13:29 2 111 8

Lexus показа ултралуксозен ван с 48-инчов телевизор

  • lexus-
  • lm-
  • ван-
  • бус

LM ще се продава и в Европа

Lexus показа ултралуксозен ван с 48-инчов телевизор - 1

През изминалата седмица Lexus загатна за появата на ултралуксозен ван от серията LM, който за първи път ще се продава и в Европа. Сега японците показаха изцяло големия модел, който дебютира със сериозен брой глезотии, които да задоволят вкуса на всеки. Луксозният ван ще се продава в над 60 страни, а първите бройки трябва да достигнат в Европа през следващата година.

Ванът е с дължина от 5.12 метра, височина от 1.95 метра и ширина от 1.89 метра. По отношение на дизайна, от Leuxs са заложили на огромна предна решетка и тънки светлини с по три елемента във всеки от тях. Отстрани откриваме плъзгаща се врата и няколко остри линии, както и хромирани акценти около стъклата. В задната част е заложено на необикновени светлини свързани помежду си с малък надпис LEXUS над тях.

По-интересното е в интериора, където се предлага версия с четири, шест или седем места в зависимост от изискванията на клиента. При версията с четири места може да бъде поръчано стъкло, което разделя пътниците от шофьора, както и огромен 48-инчов телевизор. От Lexus казват, че освен за забавление, той може да служи и за онлайн срещи. Наличен е още хладилник, амбиентно осветление с 64 цвята, кожена маса, както и климатична система със сензори, които измерват температурата в различни части на тялото и я променят в зависимост от това. От компанията не навлизат в подробности, но споделят, че ванът ще се предлага с 2.4-литров бензинов двигател или 2.5-литров бензинов двигател.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    7 10 Отговор
    Грозно, та грозно! От където и да го погледеш, грозно.
    Изглежда, че най-важното му е 48-инчовия телевизор. Само дето ми е чудно за какво ми е такъв в колата, като имам по-голям у дома и не съм го пускал вече 4 години.

    Коментиран от #2

  • 2 Пич

    3 7 Отговор

    До коментар #1 от "Механик":

    Много си прав ! Съвсем точно казано !
  • 3 Анонимен

    2 4 Отговор
    Тия ли правеха кола, която после продават в магазина под производствената и ценъ???
  • 4 Пмнпмн

    9 0 Отговор
    Ба, нека е грозно пък аз да се возя и да зяпам някакъв филм докато "красивите" се чудят къде и кога да минат и да спират за разтъпкване от криви седалки и зареждане на батериите на електричките си. Както каза Гай Ричи навремето в Топ Гиър, като висиш в задръстване е все тая дали си зад волана на Бентли или на Голф - все стоиш на едно място. Затова по-добре да ти е удобно на дъ-то и да имаш забавление докато чакаш.

    Коментиран от #5

  • 5 Гого

    3 4 Отговор

    До коментар #4 от "Пмнпмн":

    Ми сложи си диван в ладата. Кво остроумничиш

    Коментиран от #7

  • 6 76ж24уй

    2 7 Отговор
    Можеше и по-грозно, макар и трудно. Тази грозотия трудно се надминава
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 За мен

    1 3 Отговор
    е уникално красив. Стига с тия дълги ръбове на Vw, BMW и Benz. Слагат ги от 80-те и още продължават. Плавните извивки, галят окото като женско тяло. Тoyota Alphard е върхът за съвременнен автомобил. Това лично ми мнение. Пък на пенсионерите може да им харесват по-старите форми ( стари спомени може би ),