Last news in Fakti

24 Април, 2023 16:00 2 588 5

Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар

  • mg-
  • hs-
  • кросоувър
Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар - 1

В Европа се появи новият MG HS 2023. Кросоувърът претърпя рестайлинг и първо се появи в родината на марката - Великобритания. Информацията е от официалния уебсайт на марката.

Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар

Новият MG HS може да се разграничи от модела преди фейслифта по изцяло променената предница, която впечатлява с далеч по-изразителен дизайн. Кросоувърът получава широки радиаторни решетки в духа на новата фирмена идентичност на марката и наклонени LED фарове.

Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар

Освен това са сменени броните и задните светлини. Топ версията разполага с 19-цолови джанти. В интериора на кросоувъра материалите са подобрени и още в базовата версия е монтиран виртуален инструментален панел. Също така новият MG HS 2023 разполага с подобрена мултимедийна система с 10.1-инчов сензорен екран.

Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар

Базовият MG HS за £23 495 (€26 500) включва LED фарове, климатик, навигация, камера за обратно виждане, парктроник и набор от системи за безопасност. Във версията с високо ниво на оборудване интериорът е декориран с кожа, добавени са двузонов климатроник и отопляеми седалки.

Бюджетен британско-китайски кросоувър идва на европейския пазар

Първоначално кросоувърът MG HS 2023 се предлагаше само с 1.5-литров турбо двигател със 160 конски сили. Сега, моделът се предлага и с 2.0-литров турбо четрицилиндров двигател с мощност 224 к.с. и с хибриден силов тракт с мощност 254 конски сили. Има версии с предно и със задвижване на всички колела.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    10 5 Отговор
    То за 50 000 базово - значи около
    100 000 лв фул , направо си е бюджетен ❗ За депутати ❗
    А с десен волан ли.ще е ❓
  • 2 да де

    12 2 Отговор
    Британско-китайски и кое му е британското, буквичките MG ли?
  • 3 хммм

    4 1 Отговор
    Слаба работа... има такива страхотни европейски марки.. кой ще се хване да си купува такъв еднодневен китайски б0клук?!?
  • 4 Малееее

    1 0 Отговор
    И кое му е бюджетното? Особено за България!
  • 5 Яяяяя

    0 0 Отговор
    Много бюджетен, няма що.