Last news in Fakti

10 Май, 2023 16:29 2 724 1

Hyundai i20 се прицели в мястото на Fiesta с нова визия

  • hyundai-
  • i10-
  • i20

Корейците обновиха популярния хечбек

Hyundai i20 се прицели в мястото на Fiesta с нова визия - 1

След като през 2022 година Hyundai обнови най-малкия модел в своята гама - i10, сега корейците показаха и освежената версия на своя по-голям хечбек - i20. Моделът ще пристигне в Европа през следващите месеци, за да се прицели в нишата, която отваря Ford с изтеглянето на Fiesta от пазара.

Hyundai i20 се прицели в мястото на Fiesta с нова визия

Промените във фейслифта на трета генерация на i20 са минимални с нов дизайн на въздуховодите на предната броня, нови дневни светлини, както и промяна на мястото на предната емблема. Решетките също са нови, заедно със светлините в задната част и няколко нови дизайна на джантите.

Технологичните подобрения включват нов 4.2-инчов дигитален километраж, портове за зареждане USB-C, възможност за получаване на актуализации чрез интернет и разпознаване на велосипедисти, който се добавя към асистента за избягване на сблъсък отпред и асистента за следене на лентата.

Hyundai i20 се прицели в мястото на Fiesta с нова визия

В началото моделът ще се предлага с 1.0-литров бензинов двигател с мощност от 99 конски сили или 118 конски сили. Те са свързани с механична или автоматична трансмисия със съответно 6 или 7 предавки.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 2254

    10 1 Отговор
    Абе тез три цилиндрови сешуапи дали държат на чипосване?