Last news in Fakti

30 Май, 2023 14:14 1 819 2

Porsche показва спортната кола на бъдещето другата седмица

  • porsche-
  • 75 years-
  • 911

Събитието е посветено на 75-годишнината на марката

Porsche показва спортната кола на бъдещето другата седмица - 1

Porsche празнува своята 75-та годишнина и това ще бъде отпразнувано с няколко специални събития, включително и у нас. Още утре ще ви запознаем подробно с това събитие, като може да следите страницата ни във Facebook, където ще предаваме на живо и ще ви покажем изключителна колекция от Porsche-та. Повече за това ще разберете утре, а сега се връщаме на основното събитие по повод 75-тата годишнина на марката, което ще се проведе на 8 юни тази година и ще бъде излъчвано на живо в интернет.

От Porsche го разделят на няколко части, като споменават, че в една от тях ще отправим поглед към спортната кола на бъдещето или с други думи плановете на Porsche за следващите години. От Щутгарт са пестеливи в информацията, но се предполага, че това ще бъде електрическа интерпретация на 911, вероятно с препратки към класическите модели на 20-ти век.

Едночасовото събитие е озаглавено "75 години спортни автомобили Porsche" и ще се излъчва на немски и английски език. На 8 юни се навършват 75 години, откакто през 1948 г. Porsche 356 No.1 Roadster получава своето "общо разрешение за експлоатация". Единственият екземпляр се отличава с алуминиева каросерия, базирана на стоманена решетъчна тръбна рама. Той е оборудван със задно разположен 1 131-кубиков боскеров четирицилиндров двигател от VW, модифициран да произвежда 35 к.с..

Вероятно това ще бъде върхът на тържествата по случай 75-годишнината на Porsche, включващи "грандиозно представяне с музика, светлини и хореография". Представянето ще бъде разделено на пет действия, а именно: Heritage (наследство), Zeitgeist (дух на времето), Performance (изпълнение), Pioneering Spirit (пионерски дух) и Dreams (мечти), като разкриването на концепцията вероятно ще се случи в последното от тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Край

    1 2 Отговор
    Само германците мислят че по улиците трябва да се спортува. Обикновено "спортуващите" са холестеролни дебелаци с паласки и шкембаци, които спортуват натискане на газтта и въртене на геврека.