Last news in Fakti

12 Юни, 2023 10:48 1 591 4

Виетнамците направиха нов кросоувър, но само за виетнамци

  • vinfast-
  • vf3

VinFast представи новия модел VF3

Виетнамците направиха нов кросоувър, но само за виетнамци - 1

Виетнамската автомобилна компания VinFast разсекрети новата си разработка - SUV-то VinFast VF3. За съжаление, този кросоувър е създаден специално за виетнамския пазар и не се предвижда пускането му за пазарите на други страни.

Колата получава интересен квадратен дизайн, три врати и достатъчно пространство в кабината, за да побере петима пътници. Виетнамският автомобилен производител твърди, че VF3 е електрическо превозно средство.

Виетнамците направиха нов кросоувър, но само за виетнамци

Силовият тракт от електрически мотор и батерия не се разкрива към момента. Мощността на двигателя и капацитетът на батерията са неизвестни. Производителят намеква само за "впечатляващия пробег с едно зареждане".

Автомобилът ще се предлага в две нива на оборудване - Eco и Plus, а цената му ще бъде достъпна за повечето автомобилисти. Новият VinFast VF3 ще бъде пуснат в продажба през септември 2023 година.

Виетнамците направиха нов кросоувър, но само за виетнамци


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Папа Люга

    13 1 Отговор
    как ще ги стигнем...виетнамците??
  • 2 Ония с Фордо

    1 1 Отговор
    Сто килограмов европейски мъж 185 висок няма кал да се събере в тоя кашон - затова е само за виетнамци

    Коментиран от #4

  • 3 Как ще ги стигнем.............

    0 0 Отговор
    Не американците , а виетнамците . А като си спомня колко кучета изчезнаха по времето на Соца
  • 4 Оня с Фордо Ескорто

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ония с Фордо":

    Или Орионо джиткаш. Или Омега, дето му казваха ромско ферари. Хихихихи. Да те светна че всички световни марки спортни дрехи и обувки ке правят във Виетнам, маратонки от по 350 лв в нашите молове които само моге да ги гледаш на витрината така че не бъди надменен. Друг е въпроса кой прибира тлъстите печалби но хората правят нещо.