Last news in Fakti

13 Юни, 2023 12:42 5 386 6

Фенове направиха, Audi-то, което германците така и не представиха (ВИДЕО)

  • audi-
  • rs6-
  • rs7-
  • rs6 sedan

RS6 Sedan е мечта на хиляди по света

Фенове направиха, Audi-то, което германците така и не представиха (ВИДЕО) - 1

Настоящото поколение Audi RS6 е на пазара от 2019-та и подобно на своя предшественик, предлага наточения модел единствено като комби. За разлика от преките конкуренти, E63 и M5, които се предлагат като седан, Audi предлага RS6 единствено като комби в изпълнение Avant, макар и хиляди фенове по света да искат да видят модела като седан.

Сега исканията на тези хора се изпълняват, но не от Audi, а от американската компания Ado X Performance, която представи своето RS6 Sedan. Колата започва оригинално живота си като A6 Sedan с 3.0-литров бензинов двигател, но от компанията правят всичко нужно, за да заслужи означението RS6, както по отношение на визията, така и по отношение на мощността.

Така под капака вече работи 4.0-литровия мотор, който задвижва RS6, но е получил доста промени и генерира 854 конски сили, вместо стандартните 621. Заедно със задвижването са подменени още окачването и спирачките, а екстериорът е получил бодикит с оригинални части от Audi, който е преправен, за да пасне на седана. Цялата кола е боядисана в Cristal Blue цвят по поръчка, а в интериора са добавени нови седалки и карбонови елементи, идентични с тези на RS6.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Яко

    15 10 Отговор
    Кърти зъбета на бе ен ве та 😂
  • 2 Ха ха

    3 29 Отговор
    Идеалният селски, външен нужник!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Васик АтанасоВа

    7 1 Отговор
    Мечта
  • 5 Ферарист

    1 8 Отговор
    Народен автомобил под луксозна опаковка, мечтата на всеки чалгар.

    Коментиран от #6

  • 6 Добре де

    7 0 Отговор

    До коментар #5 от "Ферарист":

    защо всички ново-излюпени Ферари-фенове трябва да сте такива дърводелци???
    Какво лошо видя в колата от статията...???