Last news in Fakti

4 Юли, 2023 16:59 4 526 7

Alfa Romeo представя суперкола в края на август

  • alfa romeo-
  • 6c-
  • купе

Дебютът ще се състои в предпоследния ден на месеца

Alfa Romeo представя суперкола в края на август - 1

Alfa Romeo загатна за дебюта на много интересен автомобил, който от дълго време пази в тайна. По време на премиера на новите Giulia и Stelvio в Китай, изпълнителният директор на компанията използва сцената, за да обяви официално дебюта на суперкола. Шефът на италианците сподели, че на 30 август тази година ще видим мистериозната кола за която данните все още са оскъдни.

С основание, шефът на Alfa е истински развълнуван от мистериозния автомобил: "Този проект е сбъдната мечта, вдъхновена от един смел екип, който искаше да постигне нещо уникално." Изявлението бе придружено и от първоначалния предварителен преглед от началото на годината, когато видяхме познатите кръгли задни светлини. Що се отнася до причината, поради която 30 август е избран за "световната премиера на един емблематичен автомобил", може би тя има нещо общо с GP на Италия във Формула 1 през 2023 г., което ще се проведе на пистата Монца.

Новият флагман на Alfa Romeo, който не трябва да се бърка с купето SWB Zagato, ще запълни празнината, оставена след като италианската марка възроди моделите GTV и 8C, а след това го прекрати.

"Работим върху нещо, което бих могъл да сложа настрана от 8C в музея в Арезе, гордеейки се с нашия принос към историята на Alfa Romeo. Това е, което искаме."

Определян като "емблематичен, суперсекси и разпознаваем" от Импарато, 6C вероятно ще има ограничена производствена серия. Преди него 8C беше ограничен до само 500 бройки за купето и още 329 екземпляра за Spider. Логиката ни подсказва, че това ще бъде най-скъпата нова Alfa Romeo в историята и вероятно ще привлече вниманието на колекционерите.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Тост

    34 1 Отговор
    Със сигурност ще е поредния шедьовър от Алфа Ромео и ще чакам с нетърпение да го видя!
  • 3 Коко

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Дрън дрън та пляс":

    Карай си голфо бе пичаго. 😂😂😂 все такива хейтите. С 2 лв за газ и на кафе от автомат , седите на кауфланд като бежанци с коли по 86коня 😂😂😂
  • 4 истина ти казвам

    2 33 Отговор
    Ако видиш Alfa тя или се връща от сервиза или отива там!🤣

    Коментиран от #5

  • 5 непознат

    18 1 Отговор

    До коментар #4 от "истина ти казвам":

    Явно никога не си карал италиански автомобил,а си чул от тук от там
  • 6 Трифонов

    11 1 Отговор
    Съвременните Алфи не отстъпват в нито едно отношение на алтернативите по класове и ценови диапазони. Тая тъпотия, че били по-ненадеждни от съответните немски варианти, не е актуална поне от 20 години... Въпреки че и от повече, според мен. Защото аз имах 156, 2.0 1998г., шестгодишна беше, когато я купих и за 5 години експлоатация, не мога да кажа, че ми е правила някакви сериозни и неочаквани за мен проблеми. Един датчик смених за 500 лева за това време и той беше Бош. От същия период и на същите години и пробег, немските варианти 3 серия Е46, С клас, А4 в никакъв случай не правеха по-малко проблеми. А Е46 даже имаше и някой сходни с на Алфата проблеми при бензина... като тракащите повдигачи на клапаните напр. И така. Съвременните Алфи имат само един сериозен и очевидно непреодолим проблем - мениджмънт и маркетинг,... се нарича. Или по-скоро липса на такива! И затова трагедията в продажбите е пълна. Целият им маркетинг и мениджмънт отдел спешно се нуждае от сериозно обучение в БМВ... о, да, те не предлагат такова! Хах, значи нещата остават така, че и по-зле ще станат.
  • 7 686

    1 0 Отговор
    Не пишете глупости, няма възродено GTV.