Last news in Fakti

10 Юли, 2023 11:28 2 838 3

Mitsubishi разкри още от новото L200 (ВИДЕО)

  • mitsubishi-
  • l200-
  • пикап-
  • navara

Пикапът ще използва рама и дизелов двигател

Mitsubishi разкри още от новото L200 (ВИДЕО) - 1

Миналият месец Mitsubishi даде начало на рекламната кампания по повод дебюта на новия си пикап, продаван като L200 в Европа и Triton на други пазари. Обновеният модел ще дебютира още този месец и по-точно на 26 юли, по време на специално събитие в Банкок, Тайланд.

Преди това да се случи, обаче, японците ни показват още от новия пикап в кратко рекламно видео, което разкрива част от новостите. Това включва изцяло нова рама за пикапа, както и ново окачване с ресори в задната част. Двигателят също е нов и разчита на дизел за своята работа. От компанията твърдят, че той е по-чист и има повече мощност от преди.

От снимките разбираме, че новият L200 е напълно преработен отвътре и отвън и ще изглежда по-модерен от досегашния модел, който се предлага от 2014 г. насам. Очаква се пикапът да бъде малко по-голям от своя предшественик и може да има някои общи неща със следващото поколение Nissan Navara. Досега L200 беше видян само с каросерия с двойна кабина, но вероятно ще се предлага и в други варианти, като се има предвид, че отиващият си модел може да се закупи с единична и двойна кабина.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    14 0 Отговор
    Рама, листови ресори, дизел, така се прави пикап. Очаквам да е 4х4, бързи-бавни, блокажи и т.н., както си му е реда.
  • 2 незнайко

    4 0 Отговор
    Хората навремето не са били прости като са ползвали РАМА за автомобилите ! Самоносещата конструкция трябва да бъде отхвърлена . Сега има леки и здрави материали от които може да се произвежда рамата . За цена тук не се говори.
  • 3 Знайко

    0 0 Отговор
    Ако някой е играл HALO , там се кара една джипка с навигатор и картечар....е това е истинския прототип, с големи рамена и независимо окачване на всички колела. Само че как да го направят, като потребителите си искат рамата и мостовете и листовите ресори?