Last news in Fakti

18 Юли, 2023 12:18 3 938 5

Skoda представя два нови модела през август

  • skoda-
  • karoq-
  • kamiq-
  • фейслифт

Чехите загатнаха за дебюта на Scala и Kamiq

Skoda представя два нови модела през август - 1

Skoda загатна за дебюта на два нови модела през август, като показа техни скици. Фейсфлифтът на Kamiq и Scala ще бъдат показани официално на 1 август, след като настоящите им поколения се появиха за първи път на пазара през 2019-та. Двата модела са базирани на една и съща платформа и имат подобен стайлинг, който очаквано е получил и промени в един и същи стил.

От това което виждаме от скиците, двете коли са получили минимални промени засягащи главно светлините, които вече са по-тънки, както отпред, така и отзад. Броните също са с малки промени в областта на отворите за охлаждане, а в задната част можем да открием нов шрифт на багажника.

Не очакваме големи промени във вътрешността, където Skoda Skoda вероятно ще направи фини модификации, подобни на тези при Fabia. Може би до световната премиера в началото на следващия месец ще ни бъде предоставен предварителен преглед на обновените интериори, но това ще разберем в бъдеще. Под капака очаквайте познатите трицилиндрови 1,0 TSI и четирицилиндрови 1,5 TSI двигатели, свързани с шестстепенна механична или седемстепенна автоматична трансмисия с два съединителя. Ще бъде интересно да се види дали TDI ще остане в гамата, като се има предвид как автомобилните производители, действащи на пазарите на Европейския съюз, се отказват от малките автомобили с дизелови двигатели.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 само за електрическа

    2 2 Отговор
    мога да се замисля но пък нямам такива пари
  • 2 Факт

    7 5 Отговор
    Малък автомобил с дизел е безсмислено от техническа гледна точка и неоправдано.
  • 3 Пешо змея

    2 4 Отговор
    Ко ми напрайте многомилионник-неръждавейка и да не е тридупков за 20 дваасе иляди,..мое и да се спазарим, иначе вашта...немааа стане!
  • 4 Дистрибутора 👈🤩👉

    8 0 Отговор
    Навремето карах една шкода без вода цяло лято и си беше чук, хич не прегря, те това е кола❗

    Коментиран от #5

  • 5 Баварец

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дистрибутора 👈🤩👉":

    Ей това е велико постижение! 😉
    Как успя?