Last news in Fakti

20 Август, 2023 12:00 2 945 2

Запознайте се с най-луксозното Bentley правено някога

  • bentley-
  • bentayga-
  • ewb-
  • mulliner

Bentayga EWB Mulliner е топ предложението на британците

Запознайте се с най-луксозното Bentley правено някога - 1

Bentley Bentayga (EWB) Mulliner официално е новият флагмански модел на британската марка, който според базирания в Крю автомобилен производител разполага с повече пространство в купето от всеки друг подобен конкурент в областта на лукса и с подобрения по поръчка. Базиран на бестселъра на марката - Bentayga - този нов вариант преминава през ръцете на майсторите в Mulliner и резултатът е автомобил, който прилича на художествена галерия на колела.

Задвижван от същия 4,0-литров двигател с два турбокомпресора, който е под капака на стандартния модел и генерира 542 конски сили, Bentaya EWB Mulliner се предлага в конфигурация 4+1 или 4 места и стандартно разполага със спецификацията Airline Seat на марката, която Bentley описва като най-модерната автомобилна система за седене в света, включваща 12 електромотора и 22-степенно регулиране.

Отличителните за модификацията са кожената тапицерия Mulliner Harmony Diamond Quilt, коятоприсъства на седалките и панелите на вратите. Заедно със стелки Mulliner с дълбок косъм, изработени от 100 процента вълна, облицовка на интериора от дърво Grand Black, както и 3D покритие на централната конзола и логото Mulliner, бродирано на всяка седалка. Освен това в салона се използва кожа Olive Tan, която преминава през процес на боядисванес помощта на органичен продукт останал от производството на зехтин.

Отвън промените по купето включват ексклузивни 22-цолови джанти, които стандартно се предлагат със самонивелиращи се капачки. Присъстват и характерната за Mulliner предна решетка "Double Diamond" и хромирана долна решетка, допълнени от специфичните отвори на калниците и двуцветните капачки на огледалата, завършени в Satin Silver и цвета на купет. Цените на топ модификацията все още на се обявени, но вероятно те ще надхвърлят 400 хиляди евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ребрандиран

    7 7 Отговор
    Туарег
  • 2 Искам 2 бр

    0 0 Отговор
    За мен и а жената