Last news in Fakti

27 Август, 2023 12:00 1 450 4

Bentley пусна парфюм с аромат на „нова кола“

  • bentley-
  • парфюм-
  • аромат

Аксесоарът е разработен специално за британците

Bentley пусна парфюм с аромат на „нова кола“ - 1

Ароматът на нова кола е нещо, което е познато на по-голямата част от автомобилните фенове, а и не само. Множество компании предлагат ароматизатори с подобен аромат, но сега от Bentley стигат една идея по-далеч и обявиха, че са създали нов аромат за мъже. Компанията твърди, че той е вдъхновен от моделите Blackline на британската марка луксозни автомобили, които се предлагат със затъмнени детайли вместо обичайните хромирани елементи.

Официално наречен Bentley For Men Black Edition, новият мъжки парфюм се предлага в бутилка подобна на манерка, която наподобява ушит смокинг, създаден да отразява линиите и извивките на Bentley, казват от компанията.

С черно стъкло, флаконът също така има дискретни сребристо-бели ивици, полирани сребърни метални елементи, щамповани с логото на автомобилния производител, и сребърна капачка, обградена с характерния за Bentley грайфер, който присъства в интериора на всички автомобили на марката. Пармюмът е разработен специално от Dorothee Piot за британците.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайде, бе?!

    1 0 Отговор
    Аз ще им пусна, такъв че, когато 5ръдн3ш... да си ял боб, ама да мирише на, че си ял Lа1на.
  • 2 Браво

    0 0 Отговор
    Мерцедес го има от много години.
  • 3 Ангел

    1 0 Отговор
    Поредната глупост преписана от авторите на Факти, без да мислят. Този парфюм е на пазара от 2018 г.
  • 4 Някой си

    1 0 Отговор
    Ееее, разработен специално за британците...Сега, някой с Голф 3 може ли да го използва този парфюм?