Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 11:12 3 675 10

Подробности и цени за новата Tesla Model Y

  • tesla-
  • model y

Обновеният модел беше представен в Китай

Подробности и цени за новата Tesla Model Y  - 1

Актуализираният електрически кросоувър Tesla Model Y 2024 моделна година беше представен в Китай. Новостта вече е още по-ефективна и по-бърза. Това се съобщава на уебсайта на американската марка.

Tesla Model Y 2024 моделна година получава няколко външни промени. Предната броня е леко модернизирана чрез увеличаване на въздухозаборниците. Електрическият кросоувър вече разполага и с 19-цолови джанти с променен дизайн. Те са боядисани в черно, като тези на новата Tesla Model 3.

Подробности и цени за новата Tesla Model Y

Няколко промени са направени и в интериора. Сега контурното осветление поддържа 256 различни нюанса, като е достъпна и нова версия на интериорната декорация от текстилни материали.

Обновеният модел Tesla Model Y 2024 година е в състояние да ускори от 0 до 100 км/ч за 5.9 секунди, което е със секунда по-бързо от ускорението на настоящия модел. Версиите Long Range и Performance не получават промени в ускорението.

Подробности и цени за новата Tesla Model Y

Пробегът с едно зареждане на батерията на базовата модификация на електрическия кросоувър се увеличава от 545 на 554 км. Tesla Model Y Long Range може да измине до 688 километра с едно зареждане.

Цената на Tesla Model Y в Китай ще остане непроменена. Базовият електрически кросоувър ще струва 263 900 юана (36 100 долара), версията Long Range ще струва 299 900 юана (41 100 долара), а модификацията Performance - 349 900 юана (47 900 долара).

Подробности и цени за новата Tesla Model Y


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тесла

    9 7 Отговор
    Най-добрата кола в света.

    Коментиран от #5

  • 5 Да!

    6 5 Отговор

    До коментар #4 от "Тесла":

    От най-добрия производител. Вслушаха се в клиентите, че искат по-меко окачване и от края на 2022 то е с нов доставчик. А с 19-ките вече нещата спят.

    Коментиран от #8

  • 6 Не четете ли

    3 10 Отговор
    В Германия изгоряха до основи автомобили Tesla на стойност стотици хиляди евроВ Германия изгоряха до основи автомобили Tesla на стойност стотици хиляди евро
    В Германия на територията на сервизния център в град Франкфурт на Майн изгоряха 15 автомобила Tesla, чиято обща стойност се изчислява на стотици хиляд ...
    14.09.2023

    Коментиран от #9

  • 7 Къпан пор

    4 7 Отговор
    Най добрия приятел на дърводелеца е теслъта.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бен тен

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Не четете ли":

    Това което си написал какво общо има с настоящата статия.
  • 10 Ахам

    4 0 Отговор
    Колите вече ще се обновяват като телефоните, всяка година ще има нова версия!