Last news in Fakti

1 Декември, 2023 14:36 2 890 3

Новият Volkswagen ID.4 е по-мощен и с по-дълъг пробег от своя предшественик

  • volkswagen-
  • id.4-
  • фейслифт

Пробегът на кросоувъра е увеличен с 25 км, а мощността на 4х4 версията вече е над 300 коня

Новият Volkswagen ID.4 е по-мощен и с по-дълъг пробег от своя предшественик - 1

Volkswagen представи кросоувъра ID.4 2024 моделна година. Външно новостта практически не се различава от настоящия модел. Най-забележимата разлика в екстериора са новите джанти с диаметър 20 и 21 цола в конфигурацията S Plus.

Ревизираният салон разполага с нова климатична система и различен дизайн на волана и лоста за смяна на скоростите. По-скъпите версии получават нов дисплей на системата за информация и развлечение с увеличен диагонал до 12.3 инча и по-удобно меню.

Любопитно е още, че предните седалки и в базовата версия на обновения Volkswagen ID.4 вече са с функция за охлаждане. Мощна и качествена аудиосистема Harman/Kardon пък е налична за конфигурацията S Plus.

Новият Volkswagen ID.4 е по-мощен и с по-дълъг пробег от своя предшественик

Версиите с капацитет на батерията 77 kWh получават по-мощни двигатели. Мощността на двигателя на версията ID.4 само със задно предаване е увеличена от 201 на 282 к.с., а на двумоторната версия AWD ID.4 - от 295 на 330 к.с.

По предварителни данни пробегът на кросоувъра е увеличена с 25 км, до 468 км. Новият Volkswagen ID.4 се очаква в дилърските центрове в началото на 2024 г. По-подробни спецификации и цени ще се появят с наближаване на началото на продажбите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    3 2 Отговор
    нещо на Рено ми мяса
  • 2 Край

    4 1 Отговор
    германски ел. автомобил =смартфон нокия. В Перник вече го разбират предстои да стане ясно и в Дупница.
  • 3 Хайде догодина

    2 0 Отговор
    да му инсталирате по - голяма батерийка да минава 560км. с едно зареждане и да стискаме ръцете.