Last news in Fakti

2 Януари, 2024 10:30 4 017 3

Знаете ли какво е общото между Honda Accord и този Mustang?

  • ford-
  • mustang-
  • honda-
  • accord

Под обвивката на американския модел се крие японска технология

Знаете ли какво е общото между Honda Accord и този Mustang? - 1

Интересен автомобил бе публикуван във Facebook Marketplace в Де Сото, Мисури. Собственикът смело твърди, че е "най-надеждният Ford в Мисури" и "най-добре изглеждащата Honda", като приписва тези отличия на цялостен набор от модификации, които го превръщат в подобие на Ford Mustang от 1965 г. Въпреки че грандиозността на тези твърдения може да клони към хипербола, не може да се отрече уникалността на автомобила. В основата си този автомобилен двойник е конструиран върху шасито и задвижването на Honda Accord от 2005 г. с популярния 2,4-литров четирицилиндров двигател K24, съчетан с автоматична трансмисия.

Освен двигателя, забележителните подобрения включват ново окачване, както и нови спирачни апарати и дискове. Описанието на продавача, в което липсват конкретни данни за модификациите на двигателя, подчертава вниманието, отделено на елементите на изпълнението. Интерес представлява поръчковата каросерия, старателно изработена така, че да възпроизвежда емблематичните линии на оригиналния Mustang от 1965 г. Въпреки това остава неясно дали поръчковите панели на каросерията са дело на собственика или на професионален сервиз. Въпреки някои пропорционални несъответствия, изработката улавя същността на класическия дизайн.

Преминавайки към купето, автомобилът запазва стандартното оформление на Accord, но с отличителна нотка. Задните седалки са демонтирани, което променя динамиката на интериора, а централно място на арматурното табло заема дисплей за информационно-развлекателни системи от вторичния пазар. Забележителните промени се простират до панелите на вратите, модифицирани така, че да повтарят отличителния стил на класическия Mustang. Всичко това собственика оценява на 15 хиляди долара.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    17 6 Отговор
    кофти гавра с форда !!!
  • 2 Гост

    8 0 Отговор
    Да, знам. Боята.
  • 3 Знаеме

    0 0 Отговор
    Знаеме. Това вече го видахме в 15 сайта миналата седмица