Last news in Fakti

10 Януари, 2024 09:57 2 106 3

Honda показа новата си емблема

  • honda-
  • лого-
  • емблема

Компанията ще използва логото в електрическите си автомобили

Honda показа новата си емблема - 1

Honda ще направи значителна актуализация на емблемата за своите електрически превозни средства, като представи нова интерпретация на емблематичното си лого. Новата емблема, която се характеризира като представляваща "две протегнати ръце", е усъвършенствана и минималистична версия на съществуващото лого H, като е пропусната трапецовидната рамка за по-елегантен външен вид. Този съвременен дизайн има прилика с оригиналното лого на Honda, въведено през 1963 г., което се отличава с тънък дизайн, макар и по-широк.

Планирано за дебют на предстоящите електромобили от серия 0 на Honda, актуализираното лого ще отбележи отклонение от дългогодишната емблема, която украсява автомобилите на производителя от 1981 г. насам. Серията 0 представя перспективния подход на Honda към електрическата мобилност и включва следващото поколение електромобили с изчистен дизайн. Тези модели са планирани да навлязат на американския пазар от 2026 г. с ангажимент към авангардни технологии и устойчивост.

Сред първоначалните автомобили от Серия 0 са концепциите Saloon и Space-Hub, представящи седан и ван с футуристични екстериори. Honda потвърди, че концепцията Saloon ще служи като предвестник на бъдещ сериен модел, предназначен за американските улици. Очаква се този предстоящ сериен модел да бъде първият автомобил на Honda, на който на видно място ще бъде поставено новото лого H, символизиращо ангажимента на марката към електрифицираното бъдеще.

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123456

    17 1 Отговор
    Какво само ги сменят тия лога , все едно нещо се променя ....
  • 2 Хондаджия

    9 10 Отговор
    Най обичам на 1.3 кон умрел сивик от 93-та да сложа права тръба и гърне да гърми.
  • 3 за миксер толкова

    10 3 Отговор
    че тя си е същата от 90-та какво и е новото ?