Last news in Fakti

16 Януари, 2024 12:40 2 312 1

Passat Sedan ще има, но не и у нас

  • vw-
  • volkswagen-
  • passat

Китайските служби разкриха новия модел

Passat Sedan ще има, но не и у нас - 1

Снимки от Министерството на промишлеността и информационните технологии в Китай (MIIT) разкриват изцяло новия Volkswagen Magotan, който мнозина определят като наследник на Passat Sedan. Дизайнът включва удължена светлинна лента в задните светлини, напомняща на електрическите модели ID. на VW.

За разлика от европейския Passat, дизайнът на Magotan изглежда по-малко авантюристичен и по-традиционен, въпреки че опцията за лилавa боя добавя нотка дръзко излъчване. Забележително е, че всички представени версии разполагат с накрайник на изпускателната система, скрит под бронята. Най-престижният вариант, облечен в матово черна/сива боя, се отличава с надпис "Flagship" и се откроява с двуцветни джанти и лъскави черни акценти.

Придружаващите характеристики разкриват, че Magotan е седан от среден клас и се предлага с колела с размер от 17 до 19 цола. Под капака се намира 2,0-литров бензинов двигател с турбокомпресор, който осигурява мощност от 217 к.с.

От съществено значение е да се отбележи, че Magotan заема специфична ниша на китайския пазар на седани, различна от останалите предложения на Volkswagen. Докато Magotan служи като уникален седан, Phideon е флагманският седан на Volkswagen в Китай, наследявайки отдавна несъществуващия Phaeton. Разнообразната гама от седани на Volkswagen в Китай включва модели като Lamando L, Lavida, Sagitar, CC, Santana, Bora, Passat, Magotan и Phideon, предлагащи редица варианти за задоволяване на различни предпочитания.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    4 6 Отговор
    То само китайците им кучуват боклутсите на тес