Last news in Fakti

17 Януари, 2024 13:39 3 888 1

MG пуска нов модел с ДВГ за под 20 хил. евро

  • mg-
  • dacia-
  • sandero

Очаква се цената да бъде около 17 хиляди евро

MG пуска нов модел с ДВГ за под 20 хил. евро - 1

MG възнамерява да разшири продуктовата си гама с представянето на новия MG 3, както бе съобщено в скорошна публикация в социалните мрежи. Представянето е насрочено за 26 февруари на автомобилното изложение в Женева. Този модел има своите корени в Rover Streetwise, който се трансформира в MG 3SW след придобиването му от SAIC, като производството му продължава до 2013 г. Между 2011 г. и 2022 г. съществува самостоятелен вариант на MG 3 с дължина над четири метра, произвеждан в Бирмингам за пазара на Обединеното кралство.

Сега на хоризонта се появява наследникът, който е готов да бъде най-компактният и бюджетен автомобил на марката. Той ще се конкурира с модели като Renault Clio, Opel Corsa и Peugeot 208 или потенциално с Dacia Sandero, като се има предвид конкурентният ценови подход, наблюдаван при бензиновия двигател MG ZS спрямо Dacia Duster.
Очаква се новият MG 3 да бъде с дължина от около четири метра и да се отличава с ключови дизайнерски елементи, включително голяма радиаторна решетка с триизмерни елементи и предна част, напомняща на MG 4, както е показано на тийзър изображението. В тийзър видеото се загатва за дизайн на задната част, вдъхновен от MG 5, със спортни алуминиеви джанти, чийто размер потенциално може да достигне до 17 цола. Все още обаче предстои да бъдат разкрити бордовите технологии на MG 3, като целта е практичност, за да се запазят конкурентните цени, като същевременно се предлага богат пакет стандартно оборудване.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Госта.

    1 0 Отговор
    Сега защо не пишете ,че това е китайски автомобил с английско име.MG отдавна умря.