Last news in Fakti

6 Април, 2024 12:00 2 705 4

Шефът на Mercedes „дрифти“ с електрическата G-Klasse (ВИДЕО)

  • mercedes-
  • g-klasse-
  • eqg

Очаква се EQG да дебютира съвсем скоро

Шефът на Mercedes „дрифти“ с електрическата G-Klasse (ВИДЕО) - 1

Mercedes-Benz прави смели твърдения за предстоящия EQG, електрическата версия на емблематичната G-класа, като уверява, че тя ще запази своите офроуд качества.С поразителната си прилика с традиционния модел с ДВГ, има увереност в неговите възможности. Задвижването на всяко колело от собствен двигател предполага подобрена производителност, потенциално позволяваща стационарни завои на 360 градуса и контролирани странични маневри, идеални за придвижване по труден терен или при заледени условия.

В неотдавнашен видеоклип с участието на главния изпълнителен директор на Mercedes-Benz Ола Калениус EQG преминава през строги зимни тестове в Швеция, демонстрирайки своята пъргавина и стабилност върху заснежени и заледени повърхности.Калениус демонстрира спокойствието на SUV-а по време на тест на слалом и пързалка, като подчертава способността на отделните двигатели да регулират подаването на мощност за оптимален контрол дори при хлъзгави условия. Впечатляващото представяне на колата е демонстрирано допълнително с контролирани маневри за презавиване и тестове за ускорение върху лед.

Видеото предлага и поглед към офроуд способностите на EQG, разкривайки подобрените му ъгли на заход и тръгване, както и увеличения клиренс в сравнение с аналога му с ДВГ. Тъй като серийният модел ще дебютира тази година, очаква се Mercedes-Benz да разкрие повече подробности преди официалното представяне, което ще засили очакването за появата на електрическата G-класа.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не смее да

    16 5 Отговор
    пробва пералнята на асфалт, да не се разхвърчат кабели, барабан, ел.двигателчета.............
  • 2 карчи

    15 2 Отговор
    Аве не върви на добре тоя свят, щом най-мутренския джип го джендъросаха🙄
  • 3 шефа е забелязал

    5 2 Отговор
    каква чиста сила е тока и огромното му превъзходство на двг... нека се кефят платежоспособните фенове на електриката
  • 4 Смех

    7 3 Отговор
    Че то G klasse идва от джендърклассе още 79-та са го замислили в името.