Last news in Fakti

11 Април, 2024 09:33 2 647 8

Mercedes показа обновения EQS

  • mercedes-
  • eqs-
  • s-klasse

Електрическият флагман получава декоративна решетка

Mercedes показа обновения EQS - 1

Mercedes показа фейслифта на EQS за моделната 2025 г., като включи в електрическия автомобил някои дизайнерски елементи от S-Klasse. Актуализациите са съсредоточени главно върху предната част, където обновеният модел се отличава с преработена декоративна радиаторна решетка с хоризонтални хромирани ламели, напомнящи на автомобилите с вътрешно горене от най-високия клас на компанията.

Емблематичната емблема на марката също е обновена, като е почерпено вдъхновение от традиционното украшение на капака на S-Klasse. Освен това EQS вече ще се предлага стандартно с предната броня AMG Line. Тъй като обаче това е само фейслифт, характерната яйцевидна форма на EQS остава непроменена.

Въпреки че интериорът остава до голяма степен недокоснат, Mercedes е въвел някои подобрения, като хромирани акценти за вентилационните отвори на B-колоните. Освен това задните седалки вече могат да се похвалят с контрастни шевове и кантове от кожа Nappa. Комфортът на задните седалки също е подобрен с добавянето на 5 милиметра пяна в облегалките.

Промени има и по „хардуерната“ част, където батерията вече е с полезен капацитет от 118,0 киловатчаса, като заменя предишната с капацитет 108,4 киловатчаса. Очаква се тази модернизация да осигури леко увеличение на пробега в сравнение с моделите EQS от 2024 г. Освен това EQS 2025 може да се похвали с подобрени възможности за рекуперация на енергия благодарение на нов софтуер.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 по материали от чуждият печат

    9 5 Отговор
    Ми , те от МБ първо да се пробват да продадат десетките (не знам , да не би да са и стотици) хиляди бройки от старият фейс на ултра скъпият електрокар , па после да пускат нов фейс на пазара . Дилъри от САЩ , Канада , Австралия , Япония , Китай и Европа пищят като заклани , щото складовете им са пълни-препълнени с електрокари от всички марки и модели на трилъчната звезда.
  • 2 Васо Високоволтовия

    11 4 Отговор
    Колко струва нова 118кв батерия 🔋 + демонтаж и монтаж?

    Колкото нова бензинова кола на газ със автоматична трансмисия.

    Коментиран от #4

  • 3 Ввв

    10 3 Отговор
    Пародия за циганета
  • 4 ДОПЪЛНЕНИЕ

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "Васо Високоволтовия":

    И то , не бюджетка , ами съвсем приличен среден клас .
  • 5 бен Ходжа

    7 3 Отговор
    Грозно. Прилича на Мейд ин Чайна
  • 6 нло

    8 6 Отговор
    марката си има клиенти и ще продаде ел произведенията си, успокойте се
  • 7 Антон

    6 2 Отговор
    Нямате си идея за каква евтина пластмаса става въпрос. Отвратителна на пипане - от лостчетата за мигачи до дръжките на вратите. А всичко боядисано в едни цветове, все едно метал пипаш.
  • 8 Тиква

    6 1 Отговор
    Последни години, гледам че тези немски бараки,карат чалгарки и наркоманки.