Last news in Fakti

12 Април, 2024 09:49 1 097 5

Дизайнер на Jeep показа как ще изглежда Wrangler в бъдеще (ВИДЕО)

  • jeep-
  • wrangler-

Той направи скица на бъдещ модел

Дизайнер на Jeep показа как ще изглежда Wrangler в бъдеще (ВИДЕО) - 1

Джереми Глоувър, който работи като дизайнер на Jeep, наскоро се зае с предизвикателството да представи футуристичен Wrangler. Моделът, който той създава запазва своята емблематична идентичност с позната решетка със седем прореза и кръгли фарове.

Дизайнът на Глоувър включва изразени предни калници и осъвременена интерпретация на класическия капак, както и спортна предна броня, петспицови джанти и модернизирана каросерия с изчистени линии и заоблени акценти.Важно е да се отбележи, че скицата на Глоувър е създадена като част от рекламата на конкурса Drive for Design, който скоро приключва. Във видеоклипа той демонстрира своя процес, като започва с основни контури, за да осигури правилните пропорции, след това добавя линии на рязане и определя характерната предна част, преди да добави финалните щрихи.

Въпреки че скицата може да привлече вниманието на ентусиастите на Wrangler, малко вероятно е тя да сигнализира за предстоящ редизайн, тъй като моделът наскоро претърпя фейслифт. Вместо това Jeep се фокусира върху лансирането на електрическия Wagoneer S по-късно тази година и представянето на серийна версия на концепцията Recon.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сектант

    4 0 Отговор
    понякога се чудя колко безсмислени професии има в големите корпорации, като например дизайнер на Джийп Вранглер - той не се е сменял от половин век.

    Коментиран от #4, #5

  • 2 фен на опел

    4 1 Отговор
    представи футуристичен Wrangler... с две думи представи : нови джанти
  • 3 търгашите се оядоха

    2 0 Отговор
    само ново и по-скъпо . и на 3 г една евтина кола . сега на изборите ладата на нинова ще изпревари тойотата на христо . хахахахаха
  • 4 Шаро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "сектант":

    се нещо произвежда дизайнера, дори и да няма одобрение и работата му понякога заминава във кошчето. Но видиш ли ти 240-те ни депутати нищо не правят но са най-важните професионалисти от които имаме нужда Ммда
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.