Last news in Fakti

15 Април, 2024 12:50 4 394 0

Geely актуализира китайската версия на Volvo XC40, която ще се продава и у нас

  • geely-
  • lynk&co-
  • 01

Lynk&Co 01 2024 ще се предлага в две конфигурации: Global Edition и Global Pro

Geely актуализира китайската версия на Volvo XC40, която ще се продава и у нас - 1

Lynk&Co, младежка марка, собственост на Geely, обяви днес актуализирания кросоувър Lynk&Co 01, който всъщност е китайска версия на Volvo XC40. В същото време Lynk&Co 01 се продава не само в Китай, но и в Европа, а само до няколко месеца, както вече ви информирахме, тази кола ще започне да се продава и у нас.

Lynk&Co 01 2024 ще се предлага в две конфигурации: Global Edition и Global Pro. Pro версията ще получи хедъп дисплей и безключов достъп с Bluetooth ключ, а Global Edition ще разшири оборудването си не само с проекционен екран, но и с вграден видеорекордер.

Ще са налични още система за разпознаване на лицето на водача и освежител за въздуха в купето. За обновения модел ще се предлага и нов цвят "маслина". Под капака на Lynk&Co 01 2024 ще има двулитров турбо двигател с мощност 254 к.с., като той ще работи в комбинация с осемстепенна автоматична скоростна кутия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА