Last news in Fakti

18 Април, 2024 11:59 1 688 7

Запознайте се с новия по-голям C3 Aircross

  • citroen-
  • c3-
  • c3 aircross

Кросоувърът вече пристига и с електрическа версия

Запознайте се с новия по-голям C3 Aircross - 1

Citroen свали покривалото на най-новото си предложение - изцяло новия C3 Aircross. Този SUV бележи отклонение от дизайна на своите предшественици, възприемайки нов дизайнерски език, напомнящ на по-малкия му брат C3. Споделяйки платформата си с наскоро представения Opel Frontera, C3 Aircross влиза в битката, готов да се конкурира ожесточено на европейските пазари. Въпреки че ширината и височината остават загадка, Citroen се хвали с голямото му междуосие, което осигурява място за трети ред седалки.

С дължина 4390 мм или с 240мм повече в сравнение с предшественика си, C3 Aircross обещава по-голямо пространство за пътниците, за което допринася и по-изправения дизайн на задното стъкло, който се грижи за комфорта на пътниците на третия ред.

Моделът може да се похвали още и с повишен клиренс. Въпреки че конкретните данни за задвижването все още са в тайна, Citroen намеква за редица възможности, включително варианти с двигател с вътрешно горене, хибридни и електрически.

Черпейки от арсенала на Stellantis, очакваме да открием изпитания 1,2-литров турбодвигател, както с, така и без 48-волтова мекохибридна помощ. А за желаещите да се возят на ток, Citroen осигуряваизцяло електрическа версия с електромотор с мощност 154 к.с. който обещава пробег, надхвърлящ 400 километра.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 здрасти

    10 5 Отговор
    Запознахме се ! Бюджетка - еднодневка , досущ като предшественика си .

    Коментиран от #3

  • 2 Пластмаси

    6 6 Отговор
    Пластмасови френски кошници. Виждал съм ги след катастрофа, не пазят и пътниците, не знам какви краш тестове минават.
  • 3 Ти да видиш

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "здрасти":

    Прав си! Колко ше му е душицата на тва моторче? Тия тотално изтрещеха! Те преди години Форд изкараха един екобууст 1000 кубика и бързо,бързо се отказаха от него щото още на 30 000км вече не ставаше за нищо.Не съм експерт но за мене решението не е във намаляването на кубатурата! Или ново екологично ново течно гориво или батерии от революционно нов тип. Иначе не става!

    Коментиран от #7

  • 4 Ми след...

    4 5 Отговор
    ...запознанството в детайли на моята сара комби атмосферен дизел 97ма -> мне твърдо, благодаря Ви, просто ще подмина :) !

    Коментиран от #5

  • 5 истина ти казвам

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "Ми след...":

    Много здрав и иновативен автомобил за времето си! А ти че си я купил на 10 000 000км пробег,това е друг въпрос!
  • 6 Улеле маУле

    2 4 Отговор
    Ама че смешно нещо са издялкали тия другаре...само Кактуси, Ами-та и други изчанчени изг.ци!
  • 7 Дедо клец

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ти да видиш":

    Прав си пич, има и друго мнозинството си мисли че малка кубатура 800–1000 = на икономия! Да ама НЕ тоя ск..пен мотор "върви" навсякъде с газ до ламарина и двоен разход естествено! На по–дълъг баир се чудиш кога ще тръгне назад ако не блокира.............