Last news in Fakti

17 Юли, 2015 15:50 2 294 1

TP-LINK с нов бизнес мениджър за българския пазар

  • tp-link-
  • бизнес мениджър-
  • българския пазар

Анна Чакърова е новият ръководител

Глобалният доставчик на продукти за SOHO & SMB мрежи и лидер на глобалния WLAN пазар TP-LINK обяви назначаването на Анна Чакърова като бизнес мениджър за българския пазар.

Анна има над 15 години опит в IT индустрията, в предоставянето на ИТ продукти и бизнес решения, опит с крайни, частни и бизнес клиенти в сегмента SOHO. През последните 10 години е работила за компании като AMD, D-LINK Европа и 3Com.

В ролята си на бизнес мениджър Анна Чакърова ще отговаря за воденето на търговски преговори и разработване на бизнес планове и тяхното изпълнение. Също така ще помогне на компанията в разработването на нови бизнес стратегии за българския пазар, развитието на дистрибуторските мрежи и създаването на повече и по- добри възможности на местния пазар.

"Развълнувана съм да се присъединя към компания, която се грижи за своите клиенти и бизнес, доставяйки водещи продукти с добро качество."- заяви Чакърова "За мен, TP-LINK не е само производител на мрежово оборудване. TP-LINK е компания, която предоставя цялостни мрежови решения за бизнеса. Продуктите от линията  Archer, както и маршрутизаторите от новия 802.11ac стандарт, адаптерите Powerline и IP камерите са усъвършенствани продукти на новото поколение безжична комуникация.  Серията Jetstream L2 управляеми суичове на TP-LINK в допълнение към "умните" неуправляеми комутатори са еволюционно решение с висока производителност. "

Използвайки познанията си относно пазара и конкуренцията Анна Чакърова е убедена, че ще разшири въздействието на компанията на българския пазар и ще осигури на клиентите вълнуващи устройства и мрежови продукти при най-добро съотношение цена-качество.

Анна вярвя, че "светът е съвкупност от свързани помежду си устройства, а продуктите TP-LINK и техните предимства вече са познати на българските потребители и съвсем скоро изцяло ще привлекат тяхното внимание."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 VWandMercedes

    0 0 Отговор
    Имах TP-Link Router и SmartTV в хола не ловеше сигнала.Сложих Cisco и сега всичко е на макс пък и вече 6месеца не е забивал.