Last news in Fakti

30 Октомври, 2015 11:27 1 593 0

Ryanair започва да лети от София до Пиза

  • ryanair-
  • пиза-
  • полети

Полетите ще се извършват два пъти седмично. Билетите вече са в продажба на стартова цена €28,99 в посока

Ирландският нискотарифен гигант Ryanair стартира полети от София в началото на април, става ясно от официално съобщение.

Първата дестинация на превозвача ще бъде италианският град Пиза. Полетите ще се извършват два пъти седмично. Билетите вече са в продажба на стартова цена €28,99 в посока.

Полетите от София до Пиза ще са в понеделник от 18 часа и четвъртък от 18.55 часа. Обратните полети ще са в понеделник в 14,35 часа и четвъртък от 15,30 часа.

От 25 април пък, авиокомпанията започва да лети ежедневно между София и Лондон-Станстед.

За момента Ryanair осъществява полети само от Летище Пловдив до дестинациите Лондон и Франкфурт. Новите маршрути от София ще бъдат още една чудесна възможност за изгодни пътувания на българите.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА