Last news in Fakti

29 Януари, 2016 20:06 3 452 7

Германия: Ще се съгласим за „Северен поток 2“, ако ...

  • северен поток 2-
  • полша-
  • германия-
  • източна европа-
  • зигмар габриел-
  • русия

Берлин взима на сериозно опасенията на Полша относно газопровода, заяви Зигмар Габриел

Германия: Ще се съгласим за „Северен поток 2“, ако ... - 1
Снимка: БТА/ AP

Министърът на икономиката на Германия Зигмар Габриел заяви, че Германия няма да даде съгласие за „Северен поток 2“, ако няма гарантирани доставки на газ за Източна Европа, съобщи „Ройтерс“.

Германският вицеканцлер заяви, че Берлин взима на сериозно опасенията на Полша относно газопровода, който цели увеличаване доставките на природен газ от страна на Русия.

Факти.бг припомня, че Варшава неколкократно изрази недоволство относно плановете за изграждане на газопровода, който според поляците подкопава единството на Европейския съюз.

Зигмар Габриел се срещна във Варшава с полския вицепремиер Матеуш Моравецки . Една от темите на разговорите бе именно „Северен поток 2“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честно

    1 1 Отговор
    Южен поток бе диверсификация А със Северен поток германците искат газта за цяла Европа да минава през тях .Гадни шваби
  • 2 сс

    0 1 Отговор
    Гадни и умни :)
  • 3 до 2 сс

    0 0 Отговор
    И баба знае да е умна кат има парици и власт, ей ! Я да ги бяха таковали (съжителствали, имам предвид) отоманците 5 века да видим сега щяха ли да си веят ......я, 2 световни да подпалят и да искат цяла Европа за себе си?

    Коментиран от #4

  • 4 Хараламби

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "до 2 сс":

    Германия две световни подпалиха и два пъти ги сринаха, тухла върху тухла не им оставиха и пак са тези с париците и властта. А България? Постоянно лижат нечии задник и резултата е последна дупка на кавала. Дори Албания и Македония са пред нас, а на Румъния можем да и гледаме цървулите само. Това е резултата от дупелизтвото.
  • 5 999

    1 2 Отговор
    Европа няма да позволи на България да бъде с развита икономика защото така ще бъдем послушни и ще се радваме на подаянията които ни подхвърлят като на бездомни кучета.Затова унищожиха ядрената ни енергетика,военната промишленост,селското стопанство,образованието и много други неща. Силна и образована държава трудно се манипулира. Едно време и най простият циганин знаеше да чете и пише сега завършат университет и неграмотни а пък за другите да не говорим.

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "999":

    Европа иска икономически силна България,за да не ходят там нашите роми и да се закачат за социалните им помощи!Сего остава и да извикаш"Вън от ЕС,вътре в БРИКС"Айде бе-викай силно "шоумен" такъв:)...Задните си части не може да измие,мозъци взел да "промива" завалията...
  • 7 Десислава Димитрова

    1 0 Отговор
    да,кво стана?няма да има северен поток,докато не се гарантират интересите на южна европа и на поляците :)))!!!както обичам да казвам,пак се оказах прав!