891 2

Отпускат се средства за обучението на Марсело Илиев в Кеймбридж

Отпускат се средства за обучението на Марсело Илиев в Кеймбридж

Правителството одобри изплащането от бюджета на Министерството на образованието и науката на 4440 британски лири за настаняване в общежитие на Марсело Илиев, който се обучава в CATS College Cambridge.

Досега с решения на Министерския съвет от 2015 г. и 2016 г. бяха одобрени плащания в размер на 12 650 британски лири като частични вноски за общежитие на момчето от Монтана, което през 2015 г. издържа приемния изпит за колежа в условията на голяма конкуренция.

Сумата, необходима за заплащане на таксите и настаняването за двугодишния срок на обучение, е непосилна за неговото семейство. Затова таксата за обучение на Марсело Илиев е поета от Камарата на строителите в България, а заплащането на разходите за общежитие – от МОН.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Камарата на строителите
  Отговор
  1 01:26  21.10.16
  Жидомасонската машина се показа... сигурно заради Хелоуин!
 • Христова
  Отговор
  2 10:57  21.10.16
  Този млад господин Марсело , дали е българин и дали ще си върне вложените в неговото образование британски лири? Защото моите синове , за да вземат левове -просто вземат кредит от банка и се длъжни да връщат ! НА ПРОТЕСТ !!! Отново ще дават милиони на циганите по 60Е за успех 3.50 на всеки. Предлагам всички да се заселим в циганската махала!!

Напиши коментар:


Публикувай