1 144 0

Ново списание за начинаещи предприемачи дебютира през декември

Милена Богданова

Ново хартиено списание за начинаещи предприемачи – The Startup Magazine, ще започне да излиза в средата на декември. Основната задача на изданието е да помогне с практически съвети към всеки, който е решил да започне и развива бизнес. Предварителни поръчки вече се приемат чрез форма на адрес http://startup.vmedia.bg/.

В първия брой на новото списание ще намерите интересни статии от български предприемачи. Сред интересните теми в него са: „Имам идея! Струва ли си да я превърна в бизнес?” и „Само с маркетинг не става”.

За „Най-голямата грешка в предприемачеството” ще говори Ивайло Христов. Той е съосновател на „Комфо”, председател на най-голямата стартъп организация в България – Фондация StartUP и носител на множество награди и призове за постиженията си в сферата на предприемачеството.

Списанието съдържа 32 страници полезна информация за решилите да започнат бизнес. Цената му е 7 лв. Повече информация за The Startup Magazine може да намерите във Facebook: https://www.facebook.com/thestartupmagazine/

Създатели на The Startup Magazine са Вихрен Ганев и Йордан Липчев, а в реализирането на проекта участват над 10 човека, всеки от които допринася за изданието на доброволни начала.Напиши коментар:


Публикувай