Last news in Fakti

21 Март, 2018 14:11 3 993 1

Свободен вход за изложения MachTech&InnoTech и Вода София при регистрация до 25 март

  • иец-
  • изложение-
  • вход

Ключовите международни форуми ви очакват от 26 до 29 март в Интер Експо Център

Свободен вход за изложения MachTech&InnoTech и Вода София при регистрация до 25 март - 1

Входът за международните изложения MachTech&InnoTech Expoи Вода София,които ще се проведат в Интер Експо Център в периода 26 - 29 март, ще бъде свободен за всички, които се регистрират до 25 март. Посетителите могат да направят това в сайтовете на двете изложения - machtech.bg и watersofia.com.

Единственият специализиран форум за машини и технологии в металообработката в България MachTech&InnoTech Еxpo ще се проведе от 26 до 29 март. Тук посетителите ще открият роботи, автоматизирани машини и софтуерни приложения в действие.На пълни обороти ще се движи новото поколение от високи технологии.

Ключово събитие в изложението ще бъде Sofia Industrial 3D Printing Forum. Той ще се проведе на 27 март. С практически демонстрации и казуси той ще разшири представите на специалистите за ползите от използването на 3D печата като революционна технология, даваща старт на иновативни проекти и създаваща нови бизнес модели.

Във форума, на който ще бъде демонстрирано най-новото от света на индустрията, през тази година се включват над 150 български и международни компании от Полша, Унгария, Китай, Италия, Турция, Швеция, Румъния; колективно участват и водещи компании от Австрия. В партньорство с Българската търговско-промишлена палата делегация от немски компании ще посети MachTech&InnoTech Expo. За пореден път ще се проведат и двустранни бизнес срещи (b2b MatchMaking) между български и чуждестранни фирми.

Изложение ВОДА СОФИЯ

Единственото изложение за водния сектор в България ВОДА СОФИЯ ще се проведе паралелно от 27 март до 29 март. То е специализирано във вододобив, оборудване и тexнологии за пречистване и обработка на водите за бита и индустрията, канализация и пречистване на отпадъчни води, системи за градски и индустриални приложения. Технологиите се използват във водопречиствателната, фармацевтичната и химическата индустрия, енергетиката, здравеопазването, хранително-вкусовата промишленост, винопроизводство и производството на безалкохолни и слабоалкохолни напитки, минната индустрия, строителството, противопожарната дейност, хотелиерството и спа центровете, селското стопанство и други.

Събитието привлича международен интерес на компании с директно участие от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия. На 27 и 28 март ще се проведе 10-ата международна конференция Булаква на тема „Инвестиционни предизвикателства пред водния сектор - иновативни решения и финансови стратегии“, организирана от Българската асоциация по водите (БАВ).

Повече за MachTech&InnoTech Expo 2018 ще откриете на machtech.bg

Повече за Вода София 2018 открийте на watersofia.com


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.