Last news in Fakti

10 Април, 2012 19:17 1 823 1

Валентин Захариев не обичал да плаща заплати

  • валентин захариев-
  • интертръст

Служителите на транспортната фирма "SSF-София" не са получавали заплати повече от година, съобщи Нова телевизия.

Новозагорската компания също е част от холдинга на Валентин Захариев - "Интертръст" , към който принадлежат ОЦК-Кърджали и "ГОРУБСО" - Мадан.

"SSF-София" зарежда ОЦК в Кърджали с материали и консумативи. "Всичко минава през нас, вход и изход като готова продукция. Караме извънредно, за което не получаваме пари", добави Тихомир Симеонов, служител във фирмата.

От своя страна друг служител на фирмата Николай Русев посочи, че единственото оправдание за неизплащането на заплатите им е, че има криза и нищо повече. Тихомир Симеонов допълни, че Валентин Захариев е собственик на целия холдинг, макарй че неговите документи за приемане на работа са подписани от Радослав Иванов и Пенка Костова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васил

    0 0 Отговор
    Затворете ме в една стая с тоя тъмен субект,осигурете ми съдебен имунитет и аз ще го отърва от мъките му !