Last news in Fakti

28 Октомври, 2022 07:54 34 672 381

Хампарцумян: Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото

  • хампарцумян-
  • еврозона-
  • евро-
  • инфлация

Енергийната криза, войната в Украйна, нарушените вериги за доставки заради Ковид ускоряват инфлационни процеси

Хампарцумян: Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото - 1
Снимка: Архив

В академичните среди могат да правят докторантури на тема как ще се разпадне Еврозоната, но това са академични хипотези, които служат за развитието на финансовата наука. Те не са за споделяне с полуграмотното простолюдие. Съжалявам, просто има разлика. В държавата милион и половина са функционално неграмотни, което означава, че не могат да осмислят прочетеното. Такива хора не може да решават дали да сме в Еврозоната или не.

Това заяви в студиото на PrimeTime банкерът Левон Хампарцумян. По неговите думи към днешна дата влизането на България в Еврозоната е придобило и особен геополитически смисъл.

„Ние искаме да сме членове на ЕС и НАТО. Искаме да принадлежим към европейската цивилизация, а не към някакви азиатски военнолюбиви орди“, категоричен е банкерът.

Чуваме аргументи против еврото от хора, които са били начело на държавата в катастрофални събития за българската икономика и сега ни дават акъл какво да правим оттук нататък. Те имат два проблема – първо, че техният жизнен цикъл е към края си и второ, че са били на високи изпълнителни позиции в правителството при катастрофалното рухване на България през 1997 г.

Хампарцумян посочи, че тенденцията е да плащаме по-високи лихви по държавните дългове, когато сме по-нестабилни и по-трудно предсказуеми, защото възможните рискове за българската икономика са увеличават. Банкерът не смята, че има опасност да сме в състояние да не можем да погасим държавните си дългове.

Относно повишаването на лихвените проценти от ЕЦП, Хампарцумян коментира, че ефектите от решението няма да бъдат видими в следващите седмици.

„75 базисни точки не е много плавно, но пък всички са обезпокоени от увеличаващата се инфлация. Това повишение не е достатъчно, но ще забави темпа на нарастване на инфлацията. Целта е инфлацията да падне до 2-3%, което може да отнеме повече от година“, анализира банкерът.

Той прогнозира по-дълъг период с относително високи лихви.

Инфлацията е неизбежна, за да могат да се балансират нещата в икономиката. Тя означава, че на пазара има повече парични средства, отколкото стоки и услуги, които някой иска да купи с тези парични средства.

„Обикновено в инфлационен период губят хората с фиксирани доходи. По принцип заплатите също растат, макар и с известно закъснение. Инфлацията за икономически активните хора е по-малко опасна, отколкото за хората с фиксирани доходи“, отбеляза банкерът.

Енергийната криза, войната в Украйна, нарушените вериги за доставки заради Ковид ускоряват инфлационни процеси и тенденции, които иначе биха протичали години, а сега се случват в рамките на месеци, смята Хампарцумян.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 328 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уеф

    362 180 Отговор
    Ха ха ха - каза ви го Хампарцумян.

    Коментиран от #162, #181, #369

  • 2 Солей

    247 403 Отговор
    Хахахаха. Хампи ме кефи. Ще си спечели доста хули, но така е, ИСТИНАТА боли понякога.

    Коментиран от #35, #317

  • 3 Аде

    585 41 Отговор
    А на банда алчни престъпници ли е?
  • 4 Нико

    347 211 Отговор
    Абсолютно е прав. Тия същите, за които говори не трябва и да гласуват.

    Коментиран от #21, #125, #240, #343

  • 5 Факти

    139 247 Отговор
    Прав е!
  • 6 провинциалист

    641 87 Отговор
    Химикът - банкер говори за образование... Слушах го по радиото какви епитети ръси, слушах и в дебатите в народното събрание каква плоска пропаганда пробутват в полза на приемането на еврото. Ако и тази валута да е успешна в някои страни, няма как редовият българин да види нещо хубаво от нея с тези й защитници тук.
  • 7 Госあ

    575 56 Отговор
    Парцуцомяне, според имперските кодекси (простолюдието е дефинирано именно в империите), простолюдието са най вече търгашите като теб. Дори в добрата стара Англия, търговците са били по ниско дори от въглищарите.

    Коментиран от #185

  • 8 Госあ

    239 69 Отговор
    Румен Гечев говори добре по темата.

    Коментиран от #121, #234

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мишел

    442 27 Отговор
    Ъхъ, по този въпрос компетентни са само инженер химици с име Левон🎃.
  • 11 Анти-маймуна

    143 66 Отговор
    В България няма друг вид хора. 6.5 милиона са.
  • 12 Тази пърцуца се мисли за по умен ли?

    534 41 Отговор
    Щото много мозъци се навъдиха, затова България заби в дъното и още по дълбоко дълбае, защото мозъци кото този дават акъл. Защо развити западни държави не искат да се включват в това котило, а искат да натикат България там? На парцал я направиха бедната ни България!?

    Коментиран от #75

  • 13 Хитрото

    303 24 Отговор
    Тоз с най- сложното име на Балканският Полуостров що не остана да си краде в банщата ави сее мозък и квалификации?
  • 14 Простолюдието

    384 28 Отговор
    То и за влизане в НАТО и ЕС не му беше работа да решава, ама като се вдигнат цените, се вдигат за всички, а като започнат да падат бомби, ще падат върху всички.

    Коментиран от #33

  • 15 СЛОНА

    480 57 Отговор
    НЕ Е РАБОТА НА РАЗНИ ЕВРЕЙЧЕТЧА И АРМЕНЧЕТА ДА РЕШАВАТ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА!!!
    ЕС НЕ Е НАШИИЯТ ИНТЕРЕС ,НАТО СЪЩО!!!
    А ЕВРОЗОНАТА НЕ НИ И ТРЯБВА,ДА ПЛАЩАМЕ,СМЕТКИТЕ НА ДРУГИТЕ!!!
  • 16 А бе, дърт мошеник

    470 37 Отговор
    Ясно е, че от това ще сПечелят банките, а ще изгубят хората. Върви на m@йната си, никакво евро не трябва да приемаме. Имаме си наш лев.
  • 17 пери

    424 20 Отговор
    Само да отбележа, че не всички от населението сме "полуграмотни". Освен това, и полуграмотните ще трябва да се мъчат да оцелеят. Народът го е казал: Ситият на гладния не вярва.
  • 18 Запомнете едно

    459 49 Отговор
    Ако Еврото беше добре за България всички щяха безусловно да го разбират и знаят! Еврото е един от последните и смъртоносни удари за тази клета държавица и народ! Бог да пази България от Еврото!

    Коментиран от #56

  • 19 Коко

    391 28 Отговор
    Като го гледам тоя хубавец и си спомням за 45та година и народния съд.

    Коментиран от #61, #210

  • 20 Анти-маймуна

    193 17 Отговор
    То, няма друг вид хора. Този ли ще реши?
    Какво знае за еврото, създателите му, за плановете им?
    Нищо. Повечето са с ромски корени и са готови на всичко, за да ядат.
  • 21 Бонев

    392 23 Отговор

    До коментар #4 от "Нико":

    Не съм специалист по еврозоната,но като виждам кои и с какъв плам я защитават почвам леко да се плаша.
  • 22 Хаха

    422 33 Отговор
    Добрия ЕС ни взе младите хора и ни спря производството. Добрата Америка ни взима златото и ни прави врагове на Русия. Много мислят за нас НАТО и Европа. Браво харпун цъклест

    Коментиран от #34, #44

  • 23 коментар

    291 19 Отговор
    При демокрацията простолюдието няма думата. Други решават това - зад океана.
  • 24 Хъмпти Дъмпти

    361 7 Отговор
    Нещо на високомерие ми намирисва. Случвало се е "полуграмотното простолюдие" да подкрепи кауза на по-грамотни екстремисти и после високо умните химици-банкери да виснат като коледна украса по дръвцето.

    Коментиран от #57

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 човек от народа

    76 22 Отговор
    за функционално неграмотните е прав.
  • 27 Иван

    101 127 Отговор
    Винаги съм се чудил по какво преподава Румен Гечев в УНСС. Може би "Некадърност, както методи и начини за фалиране на държава." Такива като него трябва да са в затвора, а не да ръси акъли.

    Коментиран от #158, #290, #326

  • 28 Алооооу

    211 8 Отговор
    Грамотнияя защо става това със света и кой ще е потърпевшшя ? Всичко е преднамерено в полза на грамотните а полуграмотните ще го духат ама яката тепърва адът ще слиза на земята УМИШЛЕНО начертан от Грамотните. И само да вметна и че доста грамотни ще бъдат в един кюп с полуграмотните и ще е СТРАШНО.
  • 29 сара

    216 8 Отговор
    Като гледам това простолюдие определя резултати от избори, а и отдавна работи в "еврови" държави та то отдавна е напред с материала....Иначе от високомерие хампарцумянът не може да вижда добре.
  • 30 С.П.

    356 13 Отговор
    Ако не беше Иван Костов, този полуграмотен химик, никога нямаше да бъде "банкер", а щеше да забърква в колбите някакви буламачи. Интересно е да се отговори на въпроса защо Дания, Швеция, Полша, Чехия и Унгария, бидейки членове на ЕС и НАТО, не са в еврозоната? Нима техните икономики да са по-зле от нашата? Когато ми отговори на този въпрос, полуграмотният химик ("банкер"), може да говори за България и еврозоната...

    Коментиран от #51, #86

  • 31 Някой

    241 8 Отговор
    Хм, ама полуграмотното мнозинство ще бъде задължено да го използва и да тегли негативите, за сметка на не по-грамотното малцинство, за което ще са позитивите.щ
    Хайде, не така. Нали сме демокрация? Значи демоса решава, а не шепа самоопределелили се за умни (и красиви) готованци.
    На арменец и грък вяра да нямаш.
  • 32 ЯШАР

    84 1 Отговор
    я фстата на кирливия чончон
  • 33 Солей

    33 212 Отговор

    До коментар #14 от "Простолюдието":

    Единствената причина да не падат бомби в България в момента е НАТО. Факт. :))))

    Коментиран от #48, #267

  • 34 Те избягаха

    45 8 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    още в началото на 90 те години, кой за САЩ, кой за Китай, за Гърция, за Германия, далеч преди да влезем в ЕС.

    Коментиран от #63

  • 35 Някой

    126 10 Отговор

    До коментар #2 от "Солей":

    Да разбирам ли, че си внушаваш, че не си от това полуграмотно мнозинство? Яко наистина си го мислиш, то това е най-доброто потвържение на факта, че си представителна извадка от него.
    Мотиката ще я настъпваш и ти, наред за масата народ, определен като полуграмотен.
  • 36 Не е работа на...

    181 6 Отговор
    ...Инженер-Химик(какъвто е по образование Хампарцумян...) да решава за еврото...!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 чико

    201 9 Отговор
    Н И Е полуграмотните имаме право САМО да ЯДЕМ хурките , които грамотните АЛЧНИ банкери ни натрисат без да ни ПИТАТ . Явно си го заслужаваме щом гледаме само сеира ИМ и не реагираме .
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Циник

    216 4 Отговор
    Прав е, че простаци нямат право да вземат важни решения. Ама защо пък крадливи банкери да го имат?
  • 42 Българина

    138 7 Отговор
    ди тиии ба из ме кяра! драги българи банките са единствените които натискат и ше спечелят от ЕЗ, зашото им се гарантира едно, НИКОГА НЕ МОГАТ ДА ФАЛИРАТ, КОЕТО ИМ ГАРАНТИРА БЕЗГРАНИЧНИ ВЕЧНИ ПЕЧАЛБИ! ТОВА Е ИСТИНАТА ЗАЩОТО ЕЦБ Е КРЕДИТОР ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ, ПЕЧАТА ПАРИ БЕЗГРАНИЧНО. кой не иска да има бизнес, който не може да фалира, защото си има протекции свише! това е ЕЗ нишо повече! а този току що се из а на демокрацията! при соца беше съшото, простолю дието не вземаше важните решения!
  • 43 Механик

    235 9 Отговор
    "Хампарцумян: Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото"
    Така ли бе, еврей/арменец ? Ми кое му е работа на простолюдието? Да ви плаща данъци ли бе?
    Как не ви е срам да изговорите такава наглост? Вие вече съвсем сте се самозабравили!
    Не само че му е работа на простолюдието да решава за еврото, ами му е работа да хване да отнеме българското гражданство на такива не-българи като тебе!
    До кога ще ни управляват евреи и арменци, а, братя българи? ДО кога ще ни съдират от данъци, глоби, акцизи и какво ли не още, а насреща ще получаваме явна наглост?
    Толкова съм гневен, че сега ако го набарам тоя, ще го накарам сам да си изяде червата!
  • 44 .......

    19 134 Отговор

    До коментар #22 от "Хаха":

    Якото е, че освен на село, никой друг не вярва на тия руски тъп-зми, защото виждат със собствените си очи как стоят нещата. На село е друго - там е безвремие, и може да се говори каквото си иска някой. Хората не са свързани много много с реалността на широкия свят. Само от време на време се обади някое внуче от Запад, да каже, че е добре :))))) Обаче не се обаждат внучета от Просия :)))
  • 45 Мазния арменец накрая

    188 15 Отговор
    Показа истинската си природа и мнение!
    Хубаво го вижте и чуйте!
    Всички ви считат за идиоти и роби, с изключение на “Възраждане”!
    Мислете за какво и кого гладувате!

    Коментиран от #49

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Гост

    17 85 Отговор
    Право у десетката,позналите се почнаха с нападките.Корифеите на световните борси изринаха на прасето и почнаха да дават финансови съвети във форума.
  • 48 Солета

    181 17 Отговор

    До коментар #33 от "Солей":

    Единствената причина да сме бедна страна,с бедно население е членството ни в ЕС и НАТО. Факт. :)))

    Коментиран от #54

  • 49 ......

    32 2 Отговор

    До коментар #45 от "Мазния арменец накрая":

    Откъде знаеш, че Хампи говори за тия, които пишат тук? :)))) Да не ги наричаш неграмотни? :))))
  • 50 12233

    96 5 Отговор
    Там където искаш да ни набуташ за подобни думи щеше вече да си в историята ,но там има журналисти а не мисирки

    Коментиран от #55

  • 51 Пешо

    174 4 Отговор

    До коментар #30 от "С.П.":

    Дали е полуграмотен незнам, но е мръсник, който не е пропуснал далавера от времето на костов насам. Лъжата и измамата са се пропили в същността му.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 РЕАЛИСТ

    157 7 Отговор
    Тоя арменец плюе по основата на демокрацията. Точно полуграмотното простолюдие отива на избори и с гласа си решава, кой да го управлява. Глас народен, глас божи. Надменен банкер, самозабравил се. После се чудят , що Буров след 9-ти търкаше нара в мазето на милицията.
  • 54 Солей

    58 50 Отговор

    До коментар #48 от "Солета":

    Тва е все едно да кажеш, че единствената причина Украйна да е в развалини, е тясното й сътрудничество с НАТО и ЕС. ЕС и НАТО разрушиха Украйна :)))) Русия нЕма нищо общо с това :)))))

    Коментиран от #69, #151, #269

  • 55 .....

    26 3 Отговор

    До коментар #50 от "12233":

    Той не е политик, тъй че нищо такова нямаше да се случи. :))))
  • 56 Та ние сме в

    23 92 Отговор

    До коментар #18 от "Запомнете едно":

    еврото много отдавна, първо бяхме свързани с Дойче Марк, а след това към еврото. И сме добре заради валутния борд, и заради еврото. И ромите вече масово работят в Германия, Испания, Италия. А вчера Пеканов застреля в Парламента Румен Гечев и Нинова с решение на БСП конгрес за еврото. Жената побесня, щеше да получи инфаркт или инсулт. Ясно се видя, че играе в зоната на Путин и енергийните българо- руски мафиоти.
  • 57 Е, ха, дай боже!

    5 35 Отговор

    До коментар #24 от "Хъмпти Дъмпти":

    Отдавна е време!
  • 58 Софиянец

    124 5 Отговор
    На този чужденец не му е работа да решава за нашата страна, нито да ни поучава, нито той да определя кой с какъв образователен ценз е!
  • 59 д-р Косев

    30 90 Отговор
    Прав е арменецът, разбира се, но в днешно време не е редно да говори така за пролетариата. Требваше да се изрази по-галантно, например да каже, че улисани във високоотговорната си дейност да редят стоки по щандовете и да въртя геврека на някой бус, пролетариите нямат време да изчетат цялата литература по въпроса, а до летните отпуски трябва да сме взели решение.
  • 60 Обаче в същото време тоя изпедерастен...

    144 5 Отговор
    ....химически "банкер", който не е нито химик, нито банкер (за едното няма никва практика, за другото никва подготовка и диплома) ,същият да яде парите на това "полуграмотно простолюдие".... Всички неграмотници сте на жълтите павета и ядете , направо плюскате парите на народа, обиждайки го като им дойте в извратените, празни, гнили, мръсни тиква ..ДЕМ простолюдна, боклук
  • 61 Механик

    157 9 Отговор

    До коментар #19 от "Коко":

    Именно таква "интелигенция" е избил Народния Съд. Ама сега все това ни повтарят демократите- колко сме останали тогава без интелигенция.
    Аз все по-често си мечтая да доживея когато ще съдят такива като тоя. А в най-смелите си мечти се виждам в ролята на изпълнител на присъдите.
    Това са наглаяри, които са се приели за богоравни и са решили, че те само имат право да определят съдбините на цял един народ.
  • 62 И на химика

    119 3 Отговор
    Не му е работа и на химика да се прави на банкер.

    Коментиран от #88

  • 63 Някой

    130 2 Отговор

    До коментар #34 от "Те избягаха":

    Ми, не. Тогава наистина избягаха хора, но след 2000 година, и особено след приемането н ив ЕС през 2007 темпът на напускане точно на млади и интелигентни хора се увеличи значително. И не е намалявал.
    Влез в 12 клас на някоя елитна (що годе) гимназия и питай колко от младежите се готвят да учат в чужнина. Сигурно 90%. И 50% от тях да успеят, те няма да се върнат повече в България, освен на гости на роднини за по няколко дни на година.
    Това е и една от целите на ЕС - да осигурява необходимите за държавите от сърцевината на ЕС кадри от стаелитните държави... Политика, която САЩ използва от доста повече години.
    То и затова се прави всичко възможно в младите да не се насжда патриотизъм и национализъм. Даже тези понятия умишлено се асоциират с нещо лошо.
  • 64 един

    16 70 Отговор
    Прав е,но при положение че ни управляват хора които милеят за България и народа,а не руски марионетки като Радев,Борисов,Пеевски и Гешев!Невежеството на простолюдието се дължи именно на некадърни и продажни политици!
  • 65 БгТопИдиот

    99 2 Отговор
    ХъмПръц да не забравя че иде нов Армагедон след всяка голяма война.
    Тогава простия народ да не отсъди:

    ритни столчето и да се суши на слъне което очаква всички сатанаТлантици
  • 66 ха ха

    86 2 Отговор
    точно ползвате ; полуграмотното простолюдие ; за да имитирате власт , като ограбвате всички останали от името и , а неуважението към хората и омразата с която се отнасяте към тях е наказуемо , и то не по вашите закони а по тея дето крепят човешкия род да управлява планетата
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Щвейцария

    83 2 Отговор
    Когато пътувам на там задължително швейцарски франк,там никой не уважава еврото.
  • 69 Някой

    116 9 Отговор

    До коментар #54 от "Солей":

    Нямаш си на идея даже колко си прав с твърдението си, че за проблемите на Украйна са виновни преди всичко САЩ, ЕС и НАТО.
  • 70 Българин

    99 2 Отговор
    Какъв банкер ??? По образование е химик. Вече е пенсионер. Да си гледа старините. От приватизацията направи каквото можа
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ДА СТЕ ЧУЛИ ПО- ГОЛЯМ ЦИНИЗЪМ?

    95 5 Отговор
    Тук вече мирише на д........тура. И само в такъв режим ще бъде наложено еврото.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Някой

    104 2 Отговор
    А работа ли е на инженер-химик да се занимава с банково дело? ! ,Ехидно държане ,визия на експерт.........нула . А и анализите му не говорят за кой знае каква академична мисъл и финансова експертиза .А,забравих че сме от полуграмотното простолюдие и няма как да се докоснем мисловно до неговите височайши съвети и разсъждения.
  • 75 Аз съм

    9 49 Отговор

    До коментар #12 от "Тази пърцуца се мисли за по умен ли?":

    Погледни се какво и как си написал ...После помисли дали човека не е прав .

    Коментиран от #169

  • 76 Хората

    131 4 Отговор
    Много бързо забравиха, че този мазник беше шеф на агенцията за приватизация по времето на Иван Костов,той лично продаде Булбанк и после и стана шеф. И сега вместо да е при бай Ставри заедно с мавъра (Костов) е на всяко гърне мерудия и бир парче експерт!? Айде няма нужда !
  • 77 Тая е нагъл и

    95 3 Отговор
    арогантен. Че си изпати!
  • 78 безпартиен

    86 2 Отговор
    До сега си мислех,че ц.ганите са малко повече от 1 млн.!!!Ако вече са станали 1.5 млн. както казва този,значи държавата ни е са отписване!Защо?Ами защото имаме и 2.3 млн.пенсионери,над 700 000 чакащи заплати от бюджета /държавен или общински/ ,над 650 хил.малолетни и не пълнолетни!Какво се произвежда в България което е конкурентно на световните пазари?Там сме известни единствено с ниските цени на зърнените храни и работата на ишлеме!Никакви високи технологии,никакви стоки с висока принадена стойност!Пари в държавата от вън влизат единствено от заеми и от работещите зад граница български граждани!Кога някой ще стане и каже открито,че ДЪРЖАВАТА НИ Е ФАЛИРАЛА?
  • 79 умен и образован

    5 62 Отговор
    абсолютно си прав, друже! не на всякакви допитвания до неграмотните ни съграждани!
  • 80 Е добре бе банкере

    92 1 Отговор
    И "кво праИм тогава" като 80% от депутаните са от тези които споменаваш??? Ъ.... Това че някои са си купили дипломБи в България или Харвард примерно по умни, грамотни, и Ентелигентни ли ги прави????
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 анонимен

    97 4 Отговор
    Докато такива тарикати като него се правят на банкери и бизнесмени, полуграмотното простолюдие плаща цената. Този трябва да се радва, че няма кой да вдигне "простолюдието", да измете тези паразити и да ги натикат по затворите.
  • 84 прост шоп

    100 1 Отговор
    Ох,на мама той, богопомазаният! Ако не беше това полуграмотно простолюдие нямаше какво да ядеш, нямаше да има кой канализация да ти почисти, щеше да тънеш в мръсотия в златния си к....ф, така чепо-кротко с епитетите. Вие , учЕните, ни докарахте до това дередже, дано Господ се смили над клетия български народ и ви измете, така че повече да не можете да управлявате съдбите ни! Народът- прост и гол, се справя много по- добре от управленските тикви начело, тока че ако се отпусне мъртвата примка може и по-добре да живеем без вас, неуважаеми умнокрасиви !
  • 85 Парцуцата е прав

    81 2 Отговор
    в парламента са полуграмотните байчовци стари крадци и мамини простакели синчета с 95 % преференции. Тях ли да питаме бе парцуцо нагла?
  • 86 Анти-маймуна

    27 2 Отговор

    До коментар #30 от "С.П.":

    Повечето дето си ги изредил не са в еврозоната. Прочети какво е еврозоната, че май и за теб говори.

    Коментиран от #134

  • 87 Наглец

    64 0 Отговор
    ами да правиш като вятъра нагъл с айкю нула експерте щото досега експертните ви решения ни направиха по зле и от банановите републики в африка ако зависи от мене повече от чистач на тоалетна нима да станеш
  • 88 Перо

    4 17 Отговор

    До коментар #62 от "И на химика":

    Помислете за кои говори бе тупани
  • 89 Национализация на банките.

    73 4 Отговор
    Планова икономика.
    Само Държавна собственост,
    Забрана на частен бизнес.
    Излизане от ЕУ и Нато.
    Този ще е първия дето ще избяга.
  • 90 Некой си

    82 1 Отговор
    Значи, според инженер-химика, полуграмотното население може да решава кой да пише законите за банките, но същото полуграмотно население не може да решава дали да плаща в лев или в евро.
    Яко, а!
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 нннн

    76 2 Отговор
    Нищо цензурно не мога да сетя да кажа по повод изказването на туй нещо.
  • 93 СКАПАН АРМЕНСКИ ПАРЦАЛ..

    76 2 Отговор
    Оди у арарат-подготвят нов ноеев ковчег.. и вземи костов със себе си,
  • 94 един от многото

    88 1 Отговор
    Пусто Белене , с костюм райе и квадрат небе!
  • 95 Аугусто Пиночет

    68 2 Отговор
    Този болкок ще бъде главен мияч на кенефите в урановата ми мина,скоро...
  • 96 Под феса има Ум

    78 1 Отговор
    виждате ли, как тези самозабравили се вампири стават все по-арогантни. Нали същите тези простаци ти осигуряват насъщният или този е от богоподмазаните, неговите сили и живот идват свише, демек от Господ!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ами

    63 3 Отговор
    е работа на високо грамотния разбойник левон
  • 99 Тоя хампарцуцумян шменди капели

    78 1 Отговор
    беше ортак в разсипването и разграбването на България с оня грачещ демократ мангасярян дето сега си къта милионите и ни гледа сеира. За такива само СЦЗ и Белене.
  • 100 Истина

    75 2 Отговор
    Простолюдието е в пъти по грамотно от теб. Защото ти си на хранилката, а простолюдието вижда ясно истината и простолюдието обира всичко лошо, а вие се тъпчете всяка вечер в ресторантите и ви интересува само вас. Като излезе простолюдието със сопите тогава ще те питам скапан евреин.

    Коментиран от #122, #236

  • 101 Прост бил народът ни, вика тоя плешивец

    71 7 Отговор
    Ама същият народ май се оказа най- умният в сравнение с тия , дето си набиха неизследваните отрови на кил гейноцидовските господари на крадеца харпацумян- нян ( що за малоумно име, има тоя високоумник) ..

    Коментиран от #107, #109

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Соло

    21 9 Отговор
    Е как бре. Едно време бай Тошо бе казал има 8 мил. Държава ама с 9 мил. Политици. Сега с а6 мил., но 9 мил. разбирачки от всичко.
  • 105 Жоро

    62 1 Отговор
    Този инж.ХИМИК много сериозно се взе за Банкер!Арменско ПЛЯМПАЛО !!!
  • 106 Рублофил

    35 4 Отговор

    До коментар #102 от "В.В.П.през К@ра ми е за ЕС..":

    Още един простолюд със финансово мнение
  • 107 Пепи

    17 20 Отговор

    До коментар #101 от "Прост бил народът ни, вика тоя плешивец":

    Да много са прости. Сега след 5 години ние ще оправляваме Европа като измират ваксината. Ще останем само ние умните, красиви и не ваксинирани Булгар, Булгар
  • 108 Стоян Александров

    74 2 Отговор
    Браво Харпи, браво. Дойдохме си вече на думата нали ? А тогава всички крадци и най- вече ,,арменските крадци " да им се национализира ваичко крадено и заграбено от това ,,ПРОСТОЛЮДИЕ" и да влизат в затвора при ,, ПРОСТОЛЮДИЕТО" за да видат истинска любов. Колко жалко е да си българин сега в тези повече от 30 години. Българи видяхте ли до къде се дикарахме ? Повече от тъп и глупае арменец да Ни се подиграва в очите ? Позор... До кога ще търпим това изчадие адово ???
  • 109 Абе копейко

    6 40 Отговор

    До коментар #101 от "Прост бил народът ни, вика тоя плешивец":

    ти си обикновена копейка нали?

    Коментиран от #130

  • 110 Ало

    64 2 Отговор
    Банката трябва да я няма като институция. Товяа си е лихварство.
    Вс,ка държава трябва да има най-много 1 централна банка. ЧАСТНИТЕ лихварски институции не трябва да ги има
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Проглеми

    12 39 Отговор
    Дишайте другари всичко е измислено вече

    Спорове и референдуми щеше да има ако БНБ можеше да води самостоятелна фискална политика..ние сме във валутен борд вързани към еврото следователно за вас народа нищо не се променя..не е зле оня смешния копейкин да ви ги казва тия неща да не си хабите нервите излишно
  • 113 Мунчо

    67 1 Отговор
    След кратка справка - Заплатата на банкера е над 200 000 лева месечно, без другите бонуси от банката, както споделиха някои медии преди време. Той се радва на втората по размер заплата след тази на личния приятел на Бойко Борисов Валентин Златев. Хампарцумян е позор за арменците. Излишно е да изреждаме целия списък с длъжности, които заема по волята на световният Елит.
  • 114 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    72 3 Отговор
    Кой е полуграмотно простолюдие бе плешив никаквецо?
    За такава обида към българския народ трябва НЕЗАБАВНО да бъде отнето българското ти гражданство и да бъдеш позорно изгонен от България!
  • 115 Блаблабла, основни неща от мейнстрийм

    31 0 Отговор
    По тези позиции мениджърите са или ослепени от мейнстрийма или се правят на такива.
    Енда от тактиките за отговор или коментар по настоящ проблем е да се цитира теория. В случая това, което имаме нито е нормална инфлация (икономиката на ЕС не расте), нито субер бързото покачване на лихвите ще подобри нещо, а дори напротив-ще натоварят икономиката и ще я хвърлят във фалити и безработица, защото това е прецедент в ЕС! А ние зависим до голяма степен от това.

    Коментиран от #127

  • 116 Смешковци

    8 41 Отговор
    Сега ако някой таи надежда за рублата да ходи незабавно на психиатър
  • 117 Въпрос

    65 2 Отговор
    Левон е с много посредствени познания по банково дело и е подставено лице. Дипломиран инженер -химик няма как да е банкер. Пълен фарс

    Коментиран от #129

  • 118 редник

    54 0 Отговор
    "банкерът Левон Хампарцумян"

    Банкер е собственик на банка, а този винаги е бил слуга на чужди капитали...
    -------------------------
    Относно инфлацията - покрай ковида се напечатаха не милиарди, а трилиони $ и € - най-правилно е банките да започнат да ги изтеглят от обращение и да ги унищожават.
  • 119 Простолюдието в действие

    36 7 Отговор
    Тука как се миксират нещата ваксини цру
    глобално затопляне шкембе чорба
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Корги

    46 4 Отговор

    До коментар #8 от "Госあ":

    Да, добре говори. Простолюдието на Червен бряг, откъдето е той, е 100.00% против приемане на еврото. Без каквито и да е сериозни аргументи.
  • 122 Момчил

    25 1 Отговор

    До коментар #100 от "Истина":

    Арменец е,не е евреин.
  • 123 Тома

    56 2 Отговор
    Значи според инженера химик дачани швейцарци и други не приели еврото са полуграмотни.Мууууухахаха
  • 124 Ало

    57 1 Отговор
    Най-обичам градец, мушенннник, престъпник, банкер и адвокат да ми обясняват как той с 100 000 лв месечна заплата бил дар от господ, а другите били простолюдие.
    Ако твойте 100 бона на месец станат 1 бон и другите 99 бончета отидат за хората да се образуват няма да е така
    За простолюдието са виновни такива хора
  • 125 Цончо

    15 15 Отговор

    До коментар #4 от "Нико":

    Те гласуват за една партия тия. Ей ги десетина процента.
    Седят в парламента и нищо не правят освен да изнасят речи от трибуната и да губят времето на всички.
  • 126 Смешковци

    9 36 Отговор
    Простолюдите не могат и не искат да проумеят че и сега работим с евро не с рубли
  • 127 Кой е виновен

    7 44 Отговор

    До коментар #115 от "Блаблабла, основни неща от мейнстрийм":

    Инфлацията е заради резкия скок на енергоносителите

    Вашия любим путин е виновен за това но скоро няма да е президент и всичко ще е наред

    Коментиран от #178

  • 128 Само, че не полуграмотните грабиха

    52 2 Отговор
    България 30 години! Не циганите съсипваха държавата и заграбиха стотици милиарди! Демек досега грамотните интелекти докараха държавата до това дередже, та сега ли ще я оправят същите??? Популистка логика на един само забравил се човек! Има ли точен и ясен анализ на предимствата и недостатъците от влизане в ЕЗ??? От години се говори затова! НЯМА НИЩО! Е как да вземе решение полуграмотното простолюдието ако високограмотните интелекти не могат да години наред да направят една презентация от 10 слайда?
  • 129 Сийка

    32 4 Отговор

    До коментар #117 от "Въпрос":

    Аха, ти си от тези ,които се избраха пожарникар за премиер и още го гледат с влажен поглед.

    Коментиран от #140

  • 130 Ало

    35 3 Отговор

    До коментар #109 от "Абе копейко":

    Не знам за онзи дали е обикновенна копейка, НО ти си бая сложен джендър
  • 131 Гуцанчо

    40 3 Отговор
    Хампи,много си сладкодумен инфо разбираш тия работи с паретата,ама си банкер,колкото и химик!
    Уж си грамотен ама май нищо не си чел за тамплиерите!?
    Те така ще свършат и внуците им- т.е. вие " банкерите"!!!
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Тракиец🇮🇹🇩🇪🇺🇦🇮🇷🇯🇵🇧🇬

    61 5 Отговор
    Полуграмотното простолюдие ??? Абе т-ъп арменски кърлеж ти и такива като теб като са толкова грамотни и можещи защо България е на този хал?? Най бедна най нещастна с най висока безработица в Европа и по всички лоши показатели сме най зле ? Защо бе кърлеж я обясни ? Нали сте много можещи знаещи учени и т н . И в този ред на мисли като е толкова тъ-по българското население защо го привиквате на избори и да гласува . Как на избори може да е умни и да искате да гласува а за еврозоната е тъ-по и не следва да решава нищо. Население което БИВА СПИРАНО ДА РЕШАВА СЕ НАРИЧА -ДИКТАТУРА ,господин неуважаеми арменски кърлеж . Що не кажеш че не може простолюдието да решава и кой да ни управлява по тая логика ? Не е коректно ли противоречи на конституцията и демокрацията ли . ПРОБЛЕМА Е ЧЕ НИЕ НЯМАМЕ ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО! НАВСЯКЪДЕ В БЕЛИЯ СВЯТ СЛЕД ТАКОВА ИЗКАЗВАНЕ НАРОДА ЩЕ Е НА ПЛОЩАДИТЕ И НА УЛИЦАТА А ЖУРНАЛИСТА ДОПУСНАЛ В ЕФИР ТАКИВА ДУМИ УВОЛНЕН И ТЕЛЕВИЗИЯТА публично ще се извини на народа ама това е БУ-ЛГАРИСТАН

    Коментиран от #137

  • 134 Дон Бидон

    15 2 Отговор

    До коментар #86 от "Анти-маймуна":

    Той човекът именно това е написал. Прочети пак внимателно коментара му:) Нито една от изброените от него 5 страни не е в еврозоната,което е и написал човекът. В ЕС,но не в еврозоната.
  • 135 защо

    34 2 Отговор
    Сега разбрахте ли разликата между "НИЕ" и "ВИЕ"? По скоро "те" според господина Хампарцумян.
  • 136 Фактите

    54 2 Отговор
    Значи в Швеция Полша Чехия Дания обединеното кралство и куп други държави се управляват от простолюдието и за това не приемат еврото. А пък за най тъ-пите от всички Швейцария и Норвегия които по няквА случайност са и най богатите държави на планетата хептем са тъ-Пи че не са и в ЕС - еее такава е логиката на арменеца все пак
  • 137 Ти си пример

    8 12 Отговор

    До коментар #133 от "Тракиец🇮🇹🇩🇪🇺🇦🇮🇷🇯🇵🇧🇬":

    Ти само затвърждаваш думите му!

    Коментиран от #142

  • 138 Прав е!

    9 28 Отговор
    Прав е, българите като цяло сме прост народ, да цифрата е доста занижена на функционално неграмотните! Против са ш… русофили, защото това още ще ни отдалечи от токсичното и пагубно влияние на кремъл!

    Коментиран от #359

  • 139 кофти матриял

    47 4 Отговор
    Бачкам като откачен осем години за парите дето този ги взема за месец!!!!Еми за него съм тъп естествено!!!!
  • 140 Въпрос

    25 2 Отговор

    До коментар #129 от "Сийка":

    Не,не съм гласувал за него,но ,убеден съм, ти си гласувал/гласувала за Киро т.пото и ококореното. Имах предвид, че не съм шлосер като съм завършил за програмист просто защото нищо не разбирам от това и няма и как. Същото е и с инженер -химикът представящ се за банкер. Мислете малко с тая глава,не да я ползвате само като ветропоказател.
  • 141 а ти

    34 3 Отговор
    не си българин, че да решаваш, ходи си в Армения там да решаваш.
  • 142 Тракиец🇮🇹🇩🇪🇺🇦🇧🇬🇯🇵🇮🇷

    40 2 Отговор

    До коментар #137 от "Ти си пример":

    Да затвърждавам думите му ЗАЩОТО ТАКИВА КАТО МЕН СА НЕУДОБНИ и като няма как да ме обори с факти и тези почва да ме обижда ! Аз пък съм против някъв арменец да мърси въздуха в родината ми и да ме плюе само защото моето мнение противоречи на неговите ЛИЧНИ ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ И ИЗГОДИ платени му от външни фактори и вътрешни мафиотски структури . Сещаш ли се !? Аз кво печеля от това евро ? Дай ми един отговор

    Коментиран от #152

  • 143 Aлфа Bълкът

    55 4 Отговор
    Крадците най-много напират за еврото, защото са крали в евро. И по-лесно ще изперат парите, а с левчето зор защото пазарът му е ограничен и става видимо като го използваш в крупни суми или го обърнеш в друга валута
    – прозрачни за пореден път.

    Коментиран от #153

  • 144 баце

    39 3 Отговор
    Много удобно за мошетата и продажниците. Някой друг да решава вместо мнозинството без да ги е питал. Какво е тови нелегитимно банкерчел Кой го е избирал или му е давал право да взима еднолични решения вместо хората. Аре баста.
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Мамул

    42 2 Отговор
    По-добре да решава полуграмотно простолюдие, отколкото високомерни продажници. Простолюдието и да сбърка, ще се поправи, защото му тегли зад.ника. А продажника е изпълнил задачата си срещу заплащане и последствия няма за него. Българските арменци са достойни хора, нека Хампарцумян не опорочава арменците българи.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Прост инженер пенсионер

    38 0 Отговор
    Аз един от полуграмотното простолюдие не искам един арменец фотограф и агент на ДС да решава вместо мен.
  • 151 явно не си от тази планета

    26 9 Отговор

    До коментар #54 от "Солей":

    точно заради нато русия нападна украйна !!! нато натушава споразумения и русия има пълното право да води тази война която пък е най-изгодна за нато и фащ но такива като теб само хабят въздуха на околните

    Коментиран от #157

  • 152 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 32 Отговор

    До коментар #142 от "Тракиец🇮🇹🇩🇪🇺🇦🇧🇬🇯🇵🇮🇷":

    Няма да имаш грижите при падане на валутният борд.еврото е многократно по стабилно от лева в момента.бг и всички сме в ес и там засега паричната единица е €€.При преминаване към €,ще има поскъпване още едно с около 16% на всичко,но това е статистиката от другите страни.ако си милиционер или държавен търтей за теб еврото е ИЗГОДно!!Ако си частник или сам родител или пенсионер сам за теб еврото ще е почти фалит.......Но,това е живота......Такива,като този от симеоново,дет 96г с правителство виденов фалира яко бг и именуващ се Простифесор герчев,е изгодно да лае срещу ес и еврото,защото е кремълска подметка.За теб,ако ме питаш и тугрица да дойде е все едно........
  • 153 Aлфа Bълкът

    20 0 Отговор

    До коментар #143 от "Aлфа Bълкът":

    Особено тоя дето ми сложил набързо минусите, да е някое мазен зализан чиновник на държавна заплата
    и да има €200 000 натрупани от рушвети и да не може да си купи един хляб от бакалията с тия пари, да не говорим за някой 80 инчов 8К телевизор, и ги държи в някой тайник да мухлясват, и инфлацията да ги яде!
    МУХАХАХАХА ще се пукне от яд преди да изхарчи парите.
  • 154 Даа!

    48 0 Отговор
    Когато се е родил първият Хъмпърцур,Мошето цяла година плакало! .Изобщо няма да коментирам това нагло дъонме.Директно- кой иска неистово еврото.Ами такива- като него.Да си изперат автоматично милионите награбени за 30 г.Сега милионите са на тъмно,тихо и спокойно .В банките,заради банковата тайна, никой не знае колко се е нагушил.Но са в лева! Там е сърбежа им.Не може да ги превежда,ако ги врътне е опасно.Попада в полезрението на финас.разузнаване( банките са длъжни над 20 бона превод,обмен да докладват) а това може да бъде и смъртоносно.Влиза еврото,и на другия ден без лев разходи,през сървъра на банката се събужда щастлив мултимилионер,но в Евро.Чисти, изпрани, втора валута всвета.Спокойно извършва директно плащане,покупки на имоти,бизнеси във всяка точка на света.Защото сметките са в евро.Непроследим и без никакви въпроси,спънки от вън,и от вътре.Ние ше го отнесем фатално.Никой не говори за пенсии и заплати.Вярвате ли,че чорбаджията ще ви даде хиляда евро,ако сега получавате хиляда лева? Да,но в магазина,на сергията на пазара,частника няма да посочи цена с 50% по ниска.Защото е свободен пазар.Желязно правило на Капитала.Щяло да се посочва във бончето цена в евро и лева.И кво от това? Аз решавам дали да бъде едно евро хляба или две евро. Кво ми пречи фискалния бон в случая.А хилядите сергии,магазинчета,баничарници,където изобщо няма фиск.апарат? Римлянката на женския ще смъкне цена на половина,а? Народее,ще ви върнат в детските ясли.
  • 155 азсъм

    14 1 Отговор
    ами то почти изцяло е съставено от арменци бе хитрушко.....
  • 156 Хъмпи

    31 0 Отговор
    ходи бъркай Пико и Амфет, вижда се че от икономика и валути нищо не разбираш! Ясно е, че въвеждането на еврото ще е добре само за едни - банките!
  • 157 Солей

    6 30 Отговор

    До коментар #151 от "явно не си от тази планета":

    "точно заради нато русия нападна украйна" Това дори руснаците вече не го вярват. Вие ще сте последните в целия свят, които още ще бутате лъжите на рускяи фашистки режим, дори след като е паднал. Докато му вършите работа - защото така ви е набито да правите, след това, за да се успокоявате, че не сте абсолютни зомбита.
  • 158 Съседка

    6 17 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Най-после да прочета нещо адекватно. Другото са фантасмагории от една и съща мантра-русофили, амариканофили и на майка им таратайката. Никой не го е грижа за България. Прости графомани!
  • 159 Хаха

    9 32 Отговор
    Еми прав е, какви референдуми циганорa ли ще решава дали да имаме евро или некви путинoфили дето тачат матушкатa? Хахаха

    Коментиран от #166

  • 160 Аз пък мисля

    31 1 Отговор
    като"полуграмотен",че такива като Хампарцумян са измамници доказано за да влязат в затвора,ако бяхме нормална държава!Според мен бързането от някои властимащи за еврозоната е с користна цел,а именно еврото което присвояват от различните еврофондове да може по лесно да се изпира!Сега трябва от евро да минава в лева,след това отново в евро,от което се губят пари и може да бъде проследено(ако има кой)!И те така!
  • 161 защо

    38 1 Отговор
    тия дете дават зор за еврото избягват да обяснят на хората, какво ще стане с тяхната покупателна способност, какво ще стане с заплатите и пенсиите- няма ли те да паднат наполовина, а цените в най-добрия случай да останат същите(но едва ли), и не е ли това обедняване наполовина. За крадливите управляващи, които имат офшорни сметки в милиони е добре, че няма да губят пари при конвертиране, а народа кучета го яли. Тоя арменц що не го обясни това, като е толкова грамотен.
  • 162 Пешо

    39 0 Отговор

    До коментар #1 от "Уеф":

    Този ми падна в очите. Каква е разликата между това: "Такива хора не може да решават дали да сме в Еврозоната или не." и обикновенните избори?! значи сщите тези фунционално неграмотни хора може да избират ръководство на държавата, но не може да избират за еврозоната, така ли? а нали тези функц.неграмотни избират хората , които решават за Еврозоната....дедуктивно.... ако А=Б и Б=С следователно А=С. Хампарцумян трябва да го знае и осъзнае и това...а не да говори както му е казано и угодно... богатите са алчни за повече. нека той и другите функционално грамотни обяснят историческите факти за повишаване на общите цени и живот в страните приели еврото и да анализират как това няма да стане в бедна и функц.неграмотна България?! да обясни как инфлацията и цените в България са по-високи от тези на Запад а ползваме същите стоки?!

    Второ: "хора, които са били начело на държавата в катастрофални събития за българската икономика" той много добре знае , че събитията от прехода са определени от локални политически и многоо силни геополитически войни между 2 идеологии, икономическите доводи и експертизи в това време бяха оставени силно за политиката. той ...като банкер , какво е правел през тези години, че сега дава съвети?!
    Има поговорка, сития на гладния не вярва!!! Крайно време е народа да се вдигне истински. и да се обедини около обща цел....партии мартиии полтиции и финансисти..може да застанат пред народа и ако дърпат в странична посоко, просто да бъдят отхв

    Коментиран от #168

  • 163 Въссраждане

    3 15 Отговор
    Туй май за нас се отнася
  • 164 Ламбо

    8 26 Отговор
    Чудя се защо повечето от коментиращите се засягат да не би да са неграмотни ?
  • 165 Мнение

    41 3 Отговор
    Извинявайте,но така говорят фашистите.
    Каква демокрация е ако не се съобразяваш с народа, подценяваш го и му се налагаш?Не е редно.Едва ли не си ни казва как сме рая и шепа хора имат права.Протестирам!
  • 166 Пешо

    31 1 Отговор

    До коментар #159 от "Хаха":

    каква е разликата да се гласува по този въпрос и гласуване на парламентарни избори?!

    това е 1 върпос а парламента решата 1000ди въпроси?!
    Това което е казал е дискриминация по ценз ...трябва да бъде съден! вместо да обикаля студия и да жиивеее с чуждите пари...да хване да ограмоти хората като знае толкова .... м3рзав3ц.....
  • 167 Ама то тука

    5 30 Отговор
    Коментиращите са повечето са от възизраждане
  • 168 банкерите

    7 8 Отговор

    До коментар #162 от "Пешо":

    разбират от пари, логиката не ги интересува.
  • 169 Знаеш ли какво е пърцуца?

    33 0 Отговор

    До коментар #75 от "Аз съм":

    Това е меко сравнение с нещо некачествено, иначе заслужава много по твърдо определение. Икономическото положение на България показва кой е по вреден за държавата, дали "мозъците" като този, или обикновеният гражданин, който не беше попитан за нищо. На своя глава, главочи-"мозъци" като този, които мислят еднакво си позволиха да вкарат България в блатото на мизерията. Скоро всичко ще си дойде на място, ще има Видовден!
  • 170 Тодоров

    38 1 Отговор
    Ало, Грамотния ! Що не кажеш кои доста по-развити от България страни, членки на ЕС, си стоят в чакалнята на еврозоната и нямат изобщо намерение да приемат еврото. Да кажеш нещо за Дания, Чехия, Унгария, Полша, Швеция и още няколко други държави, те по-неграмотни ли са от нас, БЪЛГАРИТЕ. Пак някой с "реномирана" западна диплома се опитва да зоба от чужда ясла, без да се съобразява с НАЦИОНАЛНИЯ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕС. Грамотният, кажи точно какво ще стане с валутния борд. Може би 2-3 години от кумова срама ще запазите паритетния курс на лева към еврото, но след това, но след това гледай какво става - ПЪЛНА БЕДНОТИЯ.
  • 171 Родолюб фон Барух Ал Сабах дьо Муажон

    3 5 Отговор
    Мой. Мой.
    Мой човек.
  • 172 1111

    36 4 Отговор
    Каза ли ви го - вие сте дебили, от които не зависи нищо. Само трябва да плащате данъци, да им работите за стотинки, да купувате техните боклуци и разбира се, да теглите кредити. Е, това е капитализма в чистия му вид.
  • 173 Иван

    19 2 Отговор
    Сигурно е работа на крадливия бензинджия да решава вместо народа?! Ама всеки народ си заслужава управницине и дереджето! Спете спокойно деца!
  • 174 Хахаха

    8 21 Отговор
    Я виж ти колко полуграмотни имало тук в коментарите. Сами се издавате господа че нито разбирате какво се случва нито може да го осмислите. Точно както го е казал хитреца Хампарцумян !
  • 175 Тоя още малкоще ни нарече роби

    32 2 Отговор
    Нещастен крадец - приватизатори и набеден за банкер-лихвар....Да изгоним и ние с ярост лихварите от храма, както го направи Исус преди 2000 години
  • 176 Чичо Дончо каза

    25 1 Отговор
    Ши .бан олигарх.
  • 177 Прав е

    12 32 Отговор
    Прав е-какво разбира Кичка от село равна Бацунка от икономика л,инфлация,валутни пазари?!
    Как без икономическо образование ще решаваш за Евро само на базата на политическите си пристрастия?!Това е неадекватно!
    Такива решения се взимат само от експерти а не от икономически неграмотни овчари например.

    Коментиран от #184

  • 178 Ееех заблудоо

    28 1 Отговор

    До коментар #127 от "Кой е виновен":

    Хм, питам се дали някога ще разберат всички, че това, което става в Украйна е организирано от Великите Сили, демек ефектът е обедняване и корекция на броя на населението през глад (Африка). Путин, Байдън и може би Си са се договорили отдавна. Крим 2014 е взет 2014 за 1 седмица. Конфликтът в Нагорни Карбах бе овладян за 3 дена! Че Украйна ли, където Русия има влияние върху 99% от политици и служби няма да оправят дори без военни действия ако искаха. Всичко се прави с цел смяна на системата и обедняване на всички!
  • 179 И кои сте

    30 1 Отговор
    Това НИЕ ИСКАМЕ ?? какво иска България трябва да се решава от народа а не от шепа политици и банкери!! Много мразя някой да говори от мое име ! А за военолюбци мога да обявя тия нападнали Ирак,Либия,Сърбия и това е запада който лицемерно преследва двойни стандарти
  • 180 123

    41 3 Отговор
    Тоя за какъв се има.Да не би да е е по-грамотен от Стив Ханке и Джоузеф Стиглиц, които изразяват точно обратното мнение. Когато на народът му се обясни с двустранна разяснителна кампания ,колкото и да си неграмотен ще прецениш кое е по-добре за теб.От това евро имат полза само такива крадци като Парцунян.
  • 181 Само напомням

    40 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уеф":

    Щом "полуграмотното простолюдие" може да избира управляващи партии, може да избира и валутата си.








    !
  • 182 Юлиан

    6 27 Отговор
    Едно абсолютно точно,професионално, балансирано и най-вече истинно мнение.
  • 183 Висш химико-технологичен институт

    39 0 Отговор
    Химико, доц. Сарийски полуграмотен ли е?! Щото ако да, то ти си напълно неграмотен, некомпетентен и професионално неподготвен, за да вземаш отношение по темата, химико. От такива като теб - учили едно, а работещи съвсем друго - стигнахме дотук. Виж се само от колко години си управител на банка и виж от колко години България е на дъното и може и нещо слабо да проумееш. Щом не можеш и тази елементарна връзка да направиш сам, то не само за евро не бива да говориш, ами и съвети за гледане на кокошки да даваш.
  • 184 аха

    28 2 Отговор

    До коментар #177 от "Прав е":

    Само дето Кичка и овчарът ще те ранът, кога господарите ти резнат артийките, за да има за некой и друг конфликт. Обаче Кичка и овчарът ще оцелеят, а ти с твоите артийки що ще чиниш зимъска?
  • 185 Юлиан

    6 30 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    Простолюдието си е простолюдие. Именно това от коментара ми харесва най-много. Един път да се каже ясно:простолюдието си е на дъното и не му е работа да дава акъл , каквто изначално не притежава.
  • 186 Юлиан

    5 35 Отговор
    Като гледам как се активираха руските тролчета тук, се радвам. Левон е точен, право в десятката. Искате или не, отиваме в еврозоната. Това е положението. Простолюдие сте и такива ще си останете. Ходете /или по-точно останете си/ в Русия. При Путя. Да ви моГилизира.

    Коментиран от #219

  • 187 Геша

    33 2 Отговор
    Арменецът си оплете кошницата покрай Костов и дъщеря му в Уникредит , нагуши се яко и надипли врат и сега е на всяко гърне мазна мерудия.
  • 188 Плешив

    31 1 Отговор
    държавата не е само 1.5милиона. Ти си продажник лобиращ за еврото!
  • 189 Геша

    27 2 Отговор
    В едно обаче е прав . Че неграмотните лилави не трябва да имат право да избират върховните власти на държавата.Първо да започнат да плащар данъци, да учат и да имат толкова деца , колкото могат да отгледат със собствен труд.
  • 190 дядото

    30 0 Отговор
    е то бива наглост,то бива тъпанарщина,но нашите от така наречения елит избиват рибата.и как подобна простотия се пуска в медиите.ние полуграмотните и простите трябва да ги избираме,а те да се подиграват с нас.пфу.
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Ей, химика-банкер,

    33 1 Отговор
    Ако "полуграмотното простолюдие" ще използва еврото, НЕГОВА РАБОТА Е кога ще бъде въведено! Какво сте банките без населението? Кой ще ви дава парите си?
  • 195 смешшникк

    20 0 Отговор
    и плямпало дето една киффла му приббра кинтити да го пуснат на простолюдието да им го обясни
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Ти си

    35 0 Отговор
    Хампи държавата катастрофира защото горе по върховете никой не работи в областта за която е учил а се прави компетентен по всички въпроси и раздава акъл !
    И твоя милост не е изключение ...
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 73727218

    34 2 Отговор
    Полуграмотни,що не идеш в европейската цивилизация да прайш банка там,умник,що.Върви напрай банка приметно в Белгия ,оперирай там ,да те видим колко ще издържиш.

    Коментиран от #203

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Скорпи

    6 34 Отговор
    Браво...Хампарцумян...точно в десятката.Някой има килийно,но ръси акъл против Еврото...
  • 203 Руснаков

    11 1 Отговор

    До коментар #200 от "73727218":

    Какъв да го дири там...нишата е заета....Ние от тях се учим,ако си забелязал....
  • 204 4-ТИ КИЛОМЕТЪР

    5 20 Отговор
    Опасявам, се че Левон великодушно е занижил цифрата на функционално неграмотните. По наши данни, те са повече от три милиона, а цифрата на т.нар. "социани дебили" гони шест милиона...
  • 205 Христов

    38 2 Отговор
    Що бе Хампи, вие дето я разсипахте в полза на лични и чуждестранни интереси тази държава,вие ли се грамотните? Елит от малоумници и неграмотници сте.За Белене сте.
  • 206 Такухи Дервишян

    32 1 Отговор
    Тоя мазник Хампарцумян от позицията на банкер ли се изказва, защото доколкото знам е завършил химия.Захлеби покрай приватизацията на престъпника КостоФФ и ръси акъл по всички студия. Нека обясни как като управител на Уникредит, изчезнаха парите на Мартин Петров и затова ли му биха шута?
  • 207 Абе друго е

    13 9 Отговор
    Друго си е когато социалистическата номенклатура щедро предоставяше залъгалка-журналисти с микрофони "сред работническия пролетариат" с въпроси "за международното положение,световния мир и лошотията на западния империализъм".Тогава на бай Пешо-стугаря,овчаря,тракториста ( и т.н. специалисти и учили в сферата) му ставаше драго на душата и теглеше един дълъг "анализ-критика" с каламбур останал му в главата от партийните събрания в предприятието и авторитетно вечерта пийваше ракията с приятели.Еееех,хубаво беше,нищо ,че от бай Пешо пак нищо не зависеше,но залъгалката вършеше перфектна работа на управляващите.
  • 208 Хммм

    39 0 Отговор
    Хампарцумяне, относно еврото или лъжеш, или си неграмотен! Друг вариант няма!
  • 209 Един функционален неграмотен

    39 0 Отговор
    1.Къде ще отиде златния резерв на страната?
    2.Какво образование има този другар?
  • 210 Грамотен

    8 15 Отговор

    До коментар #19 от "Коко":

    Щом си спомняш народния съд значи съвсем ти е изветряла ракията. От такъе акъл сме в това положение.
  • 211 Исторически парк

    26 1 Отговор
    ГЛАС НАРОДЕН - ГЛАС БОЖИЙ!

    Коментиран от #213

  • 212 Ивелин Михайлов

    25 2 Отговор
    ТЕ СА ТАКИВА ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ МА ПАРЦУЦО!
  • 213 Опази Боже

    7 18 Отговор

    До коментар #211 от "Исторически парк":

    от опростачен и неграмотен народ.
  • 214 Българин

    43 2 Отговор
    Явно Стив Ханке е полуграмотен.. а тоя арменец е по-умен от него..
  • 215 Исторически парк

    33 2 Отговор
    Дори писателите на плана ран ът казаха да си останем с лева смятай..
  • 216 123456

    24 2 Отговор
    Милионери в евро , моля да не изразяват мнение . За този е все едно дали е евро , долар . лев и др. Неговите активи най вероятно са в злато , сребро , недвижими имоти , акции и тн... , а кеша който има е поне един -два милиона
  • 217 .......................

    34 3 Отговор
    Не прием мнението на човек който не е учил икономика .Мога да чуя професор Стив Ханке , мога да чуя доцент Григор Сарийски , мога да чуя професор Красимир Петров , има и много други , но те не са толкова известни и тяхното мнение за еврото се заглушава . Имайте едно наум , че като приемем еврото е ЗАВИНАГИ и нагаз няма ! Нама да има лъвчета по левовете или еврото , Левски няма да има такава тежест ...не ви ли светва лампата ?

    Коментиран от #222

  • 218 Хемпърцуцаям

    34 2 Отговор
    Гледам нещо, че еврото се срина спрямо долара, та не знам дали
    да се залага на уморен кон.
  • 219 Юлиан Отстъпник

    22 1 Отговор

    До коментар #186 от "Юлиан":

    Ти нема да имаш и време да стигнеш до там. Направо на място ще те остъклят - я от Изток, я от Запад. Такава е съдбата на склонните към предателство.
  • 220 вятъра на промяната

    14 1 Отговор
    Като гледам единствено ,,+" ,,-" ние сме на прага на гражданска война.
  • 221 Ми кво пък

    42 1 Отговор
    Правилно, Хампарцумян! На полуграмотното население му е работата да трупа парички в твоите джобове! Да бачка като роби, да те храни и да си трае! То бива ксенофобия и презрение, ама пакъ чак толкова!
    Ти си почти на 70 години, в края на твоя жизнен цикъл, за какво да ти слушаме треперещия от алчност гласец?
    Да, влизането в еврото преди всичко ще напълни банките - защото сега внасяте по 10% гаранция за депозитет, а като ни напъхете в еврозонотата ще станат на 2% и разликата от тези 8% ще ги усвоите вие, банкерите нали? Ще ни задължите чрез ЕЦБ да изкупуваме държавните дългови книжа (облигации) на страните, които са го закъсали яко - Италия, Франция, Португалия, Испания - сега в БНБ няма по нито една от тях, ама централите на вашите банки, които са там ви натискат, нали?
    Да, вярно е, че влизането в еврозоната е с геополитечско значение - като оковаването на робът на веслата на потъваща галера. Защо Румъния, която доста по-добре от нас не иска еврото преди 2030 г.? Щото са глупави, така ли?
    Нищо Левончо, продължавай така и полуграмотното население ще те накара да завършиш жизнения си цикъл преди да дочакаш 70 години.

    Коментиран от #238

  • 222 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 0 Отговор

    До коментар #217 от ".......................":

    "Платените" икономисти докараха световната икономическа катастрофа. Ако инженерите бяха калпави като икономистите, досега да сме се затрили от злополуки и аварии.
  • 223 Българин

    28 1 Отговор
    Не го показвайте повече този град антинароден
    Той даже не е българин
  • 224 пппп

    31 3 Отговор
    Тоя трябва да го съдиме за обида на българския народ ! Гнууусен арменец
  • 225 Баш!

    20 0 Отговор
    За ойрото трябва да решават крадливите банкери, а не окраденото простолюдие!
  • 226 хамас урцян

    30 1 Отговор
    Абе, грубиян, така можеш да говориш при господаря си Кара Костов. Ти като не си прост и акъла ти прелива, защо си заплатаджия в банка, а нямаш своя банка. Суетна отврат.
  • 227 истина

    29 2 Отговор
    Ах мръсен алчен измамник и лапач на крадени пари .Кой ти дава право да наричаш народа така, кой си ти ? Ще отговаряш пред Бога , няма да си ги занесеш на оня свят да знаеш .
  • 228 Днес

    18 5 Отговор
    Европейската цивилизация в Германия днес обяви търг за картини на известни руски художници , също и за произведения на пушкин, чехов, и Достоевски. Събраните пари от търга ще бъдат дарени на Украйна. След това всички картини и произведения на изкуството на великите руски художници и поети ще бъдат публично изгорени в Германия. Едва ли това е демократично и цивилизовано.
  • 229 Българин

    25 3 Отговор
    Виж първо себе си Хампарцумяне, пък после квалифицирай другите хора.Що за банкер си ти с твоето химично образование, поне да беше учил икономика.Така, че млък, нямаш компетенции относно банки и финанси..
  • 230 Нло

    23 2 Отговор
    От такива разбирачи българия е на този стол с горещия картоф...който си прехвърлят 33г.и все сме бедни окрадени..и евро да приемем пак ще сме бедни..даже и по бедни...няма да вземем в евро колкото взема един германец ...само ни лъжат...и ние льохманите вярваме от 33г.
  • 231 питам

    19 1 Отговор
    Този не се ли пенсионира?
  • 232 Финансистът казва

    5 21 Отговор
    Самата истина!!!
  • 233 знаем

    26 1 Отговор
    На тоя някой да му припомни кой пълни банките с пари и кой му ползва заемите!
    Самозабравил се.
    Същият речник и квалификации като ББ, Горанов, Велев и Домусчиев.

    Коментиран от #237

  • 234 Бест

    15 1 Отговор

    До коментар #8 от "Госあ":

    рг е специалист по затриване на държави.
  • 235 Рубладжиите у нас да ...

    9 18 Отговор
    ... препишат по 250 пъти отговорите в интервюто на Хампарцумян. Има малка надежда някои от тях да станат функционално грамотни. Надеждата умира последна. А подчовекът Путин е пътник към небитието. Сам си го е избрал боклукът му с боклук.
  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Бест

    5 8 Отговор

    До коментар #233 от "знаем":

    Който няма речник завижда на останалите.
  • 238 Бест

    5 2 Отговор

    До коментар #221 от "Ми кво пък":

    Защо обичате лошите примери?
  • 239 Никой

    8 23 Отговор
    Полуграмотното простолюдие започна с коментарите. Що разисквате неща,които не разбирате.То си личи по несвързано неграмотни постове.Простаците на линия.
  • 240 Нямакъщавбарцел

    19 3 Отговор

    До коментар #4 от "Нико":

    Те само неграмотните гласуват в България, ако им забранят, значи никой няма да гласува
  • 241 Павел пенев

    13 4 Отговор
    Нека да оставим този въпрос на арменските мафиоти като този .
  • 242 пенко

    18 4 Отговор
    И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМ ---ЗАЩО ТУРЦИТЕ СА НАПРАВИЛИ ГЕНОЦИД В АРМЕНИЯ !!! НО ИМАХМЕ И ХАДЖАТЮРЯН !!!!!!!!!!
  • 243 дебела кратуна

    24 0 Отговор
    Каза еврейчето с арменска фамилия. Те сигурно Дания, Швеция, Норвегия и Швейцария са пълни малоумници и още работят със собствена валута....
  • 244 цвръц

    18 1 Отговор
    олеее ехехехе химика на Козаностра явно се счита за по-компенентен :)))
  • 245 Ехо

    12 0 Отговор
    То по зле от соца стана.... ъгати пазарната кономика и гирдапон и анхиалон патки да пасат, а рубли що нещете бре хаймани или швейцарски франкове... питам и няма и кой да ти опонира е така само за нещо като свободен разговор без ти що така пишеш ей ъгати и своботата и на слово ли... и на предприемачесто ли...те банкита са в скри фалит ли наред с Нои....
  • 246 СЪЩИЯ

    9 0 Отговор
    И да ви търсят чужди разузнавания по света с убийствени афери ли... е другия момент в животеца...
  • 247 Добре де

    22 2 Отговор
    Ама човека от Банки взимащ решенията достатъчно грамотен ли е? Сам каза че е прочел само една книга!

    Коментиран от #248

  • 248 Северозапад

    13 2 Отговор

    До коментар #247 от "Добре де":

    И нея не е прочел, а е гледал филма с Гойко Митич!
  • 249 незнайко

    20 3 Отговор
    Само като прочетох заглавието и се отвратих от тази личност - Хампарцумян !!!
  • 250 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 251 Ами прав е човека

    12 10 Отговор
    Хората са биологични отпадъци и като ги яхнеш носят ползи на определени хора иначе са безмозъчно простолюдие ...хората са ирационални по своя характер и поведение и са жертва на служби и пропаганда за да бъдат ракета носител към ново забогатяване на тези по върха на пирамидата
  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Боряна

    22 1 Отговор
    Не вдъхва доверие и неприятно арогантно отношение , защото? Защото умират. Еврото колкото и да го хвалят няма никакви гаранции и простолюдието се взе да се усеща. Стойността е във хората, които работят, простолюдието внася истински пари в банките но после се препоръчва електронно разплащане уж по- удобно но целта е да спре циркулацията на кеш. На практика ако нямаш кеш си беден, нищо че тези които използват електронна монета изглеждат по- богати, грамотни и умни.
  • 254 Хампърцу Мискинян

    22 0 Отговор
    Не ги наричай орда, щото ако те докопат, ще съжаляваш, че си се родил.
  • 255 Гоуем демократ

    29 2 Отговор
    Лелеееее! И това ви го казва един посредствен инжинер от Кремиковци, който по незнайни пътища се превърна в банкер( по същите пътища и обикновенни сервитьори се събудиха крупни бизнесмени)!!!!!
  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 МИлиев

    17 1 Отговор
    Не знам с моето висше колко съм полуграмотно простолюдие . Според мен моето е повече от тъпите му финанси . Освен да си мерим п ... ама там едва ли има шанс
  • 258 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 259 Простак

    24 1 Отговор
    То се вижда по инфлацията и вие колко сте грамотни и кадърни
  • 260 истината е че

    24 4 Отговор
    левон и държавата държат хората да са бедни.
  • 261 иванова

    23 3 Отговор
    Аз не мисля,че Маргарет Тачър беше от простолюдието,а беше най-големия противник на еврото!
  • 262 простия

    21 2 Отговор
    Е а да давате кредити на простия народ можете....
    Ще ви се скапе скоро финансовата система и май образованите ви дечица няма да има какво да папкат
  • 263 бай Даньо

    18 5 Отговор
    Хампарцуне , функционално неграмотни , но пишат глей кво става на тоя форум ...
  • 264 11122233

    8 16 Отговор
    Хампарцумян: Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото


    Хампарцумян: ОТ РОБИТЕ ИЗКАМ ДА СИ ПЛАЩАТ
  • 265 хахаха

    12 24 Отговор
    Абсолютно прав е Хампарцумян, илитератите не знаят как се гласува с машина, та ще ти разбират от финанси и Еврозона! Смех!

    Коментиран от #274, #345

  • 266 Ицо

    21 5 Отговор
    Как турците не са набарали баща му на този простак за да не се пръкне
  • 267 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 Й е лос

    21 2 Отговор

    До коментар #54 от "Солей":

    Тва Не е все едно да каже, ТО Е ТОЧНО ТАКА И Е ИСТИНА , че единствената причина украйна да е в развалини, е тясното й сътрудничество с нато и ЕС. ЕС и и любимото ти нато със което е реално ф.а.щ разрушиха у.край.на
    Само Ти ли, Не разбра бе Тъпанар.
    Русия нЕма нищо общо с това :), и ЩЕ ОПРАВИ ТОВА Недоразумение - до 3 години. И ДОБРЕ ЧЕ Е РУСИЯ.
  • 270 Хайл

    26 3 Отговор
    А катастрофалното рухване и хиперинфлацията от 97 не беше ли благодарение на същите тези същества,кото дърпат конците на НАТО и европейският съюз?Да отговори на този въпрос въпросният арменец!
  • 271 луд

    23 1 Отговор
    Писна ми от кърлежи и пиявици да ми обесняват, колко е вкусен кръвта. Да ама това е нашата кръв не вашата , вие хората които живеете на чужд гръб е лесно щото вашата кръв е безценна и не е за за консумация. Боклуци за пари всичко правите, предавате и продавате, вие сте кухи хора без морал и душа.
  • 272 Макробиолог

    18 2 Отговор
    Харпацуца полуграмотното население може да не разбира от финанси,еврозони и пр ,но на битово ниво е видяло резултатите от еврохарпамаймунянската ви компетентност и е взело правилното решение масово да работи навън.....щото ква е ква

    не е ,зап европа има икономика....докато ние имаме финансисти учили за агрономи,инженери,теляци и т.н.които си мислят че реална,здрава,работеща икономика се постига единствено с еврозоново членство....изброй си в елементарното,затлъстяло от несправедливо презадоволеност мозъчен държавите които не само не в зони но не са и членове на съюза но се справят отлично.....за развити ик-ки еврозоната в нещо помага ,в нещо пречи,за ик-ки от третия и четвъртия свят,еврозоната слага кръст на шанса за качествена промяна.
  • 273 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 123456

    24 2 Отговор
    То от такива грамотни крадци като теб сме на това дередже,
  • 276 батко

    19 4 Отговор
    Как да ти не разцепи голата тиква човек!!!
  • 277 ей магледах се на пърцомяни

    23 3 Отговор
    Откога с небългарски имена персони искат да решават съдбата на България, не на Армения!
  • 278 Коко

    32 4 Отговор
    Само да му кажа на полуграмотни я финансист че световни финансисти казаха за него че ако е извън пределите на нещото наречено България няма да бъде назначен и за портиер на ченч бюро напишете моляви образованието на това нищожество почучаващо стотици хиляди левове за нищо

    Коментиран от #296

  • 279 България е Европейския съюз и НАТО

    9 22 Отговор
    Много си е прав човека,и повечето коментари ме убеждават в това.
  • 280 Вярно е

    17 2 Отговор
    че преди да паднеш, пропаднеш,изчезнеш,се появява последно дишащата ярост и арогантност.Това си е чиста форма на псевдобанкерска декапитация. Амин псевдофинансисте.А финансите са много сериозна наука, за тези, които я познават. Не е възможно, да не си го учил и да го разбереш.Твойто си е мушенгия с просташки изказ.
  • 281 фрика

    18 0 Отговор
    Попрнцип интелекта не се образува от голяма обща култура за някакъв капацитет знания ама айде, може да спомогне, но осноновното е дали природно го имаш.

    Накратко: дори човек който има недостиг на знания в дадени области, може да прецени дали го ши......... по некакъв параграф в животът.

    а отностно дали простолюдието е фактор за нещо, мисля, че знаете отговора НЕ! Видно от поведението на някой медийни личсности.
  • 282 хахаха

    26 4 Отговор
    този измислен банкер, както самия е казвал че просто ги назначават за такива, а иначе е учил-недоучил химия, докога ще го канят по студиата, но ТВ Европа, сега смотаното евронюз не ги интерисува това
  • 283 Левон Наглеца и крадеца!! Покрай тоя ще

    32 4 Отговор
    Намразиме още някой Арменец!! Левон, това, че имаш милиони в Овшорки, "не те прави Аристократ, нито много Умен!! Обикновените хора в България са 3/4 от населението и!! Всички те са работоли по Заводи, Фабрики и на Полето,Учители Лекари! , това не ги прави Простолюдие!! Те са много по Почтени от теб Крадецо!! ТЕ СА БОЛШЕНСТВОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА, ТЕ СА, СЪЗДАВАЛИ БЛАГАТА, КОИТО НАГЛЕЦИ КАТО ТЕБ КРАДОХА ЦЯЛ ЖИВОТ!! ТЕ ЩЕ СИ РЕШАВАТ СЪДБАТА, ИСКАТ ЛИ ЕВРОТО ИЛИ НЕ, А НЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ КАТО ТЕБ!!
  • 284 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 23656

    16 3 Отговор
    леле тоа е по-нагъл и от Денисчо
  • 287 простия българин много мрази истината

    13 25 Отговор
    българското мъжле много се комплексира, когато няма образование, няма доходи, няма желание да работи, но има ПРЕТЕНЦИИ, има САМОЧУВСТВИЕ и ВИНАГИ друг му е виновен за дереджето.
    Както винаги много точни анализи на Хампарцумян, обяснени като за прости хора, ама те пък се ядосват, че някой им обяснява нещо.
    Еми пичове, никой няма да дойде да ви даде парите в ръцете, трябва да си ги ИЗРАБОТИТЕ.

    Коментиран от #312, #341

  • 288 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 289 ШАЙКА

    14 2 Отговор
    Боклук...
  • 290 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 291 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 292 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 293 Арменец

    18 3 Отговор
    Химикът се опитваше да прави платки по времето на соца - не особено успешно! А, че ние сме 90 % дебили е отдавна диагноза!!!
  • 294 Балон Тъпанарцумян

    25 3 Отговор
    Тая лъскава кратунка с азиатски произход, откак го направиха розенкройцер, се взе много насериозно.
  • 295 ха така

    9 13 Отговор
    безкрайно прав е!!! доказва го и злобното плъзган по повърността на лустрото на много от по-горе умни празноглавци!
  • 296 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 297 сноу

    28 3 Отговор
    Левун започне ли често да пръцка,значи има спешна задача да продаде България -каквото е останало..
  • 298 Уточнение

    19 1 Отговор
    Къв е тоа?
  • 299 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 300 Перо

    26 4 Отговор
    И тоя унтерменш и химик ми говори за финанси и еврозона! Костов го сложи като куфар към приватизацията на БВТБ и си остана прост като тиква! Отдавна трябваше да е в затвора като шеф на костовата агенция за приватизация! Поне да си гледа незаслужената пенсия и да не говори за неща,от които нищо не разбира!
  • 301 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 302 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 303 Гого

    13 2 Отговор
    По тази причина и референдумите не са желателни.
  • 304 националист

    24 3 Отговор
    полуграмотния нагъл арменец ли требва да решава за еврото от името на народа,самозабравилия се милиционер банкер без ценз говори за неща които не разбира и обижда българския народ,народе време е тоя арменски пенкелер да го сложим в чувал и да го изпратим в нагорни карабах да обижда и да дава акъл турците с право са ги клали тея негодници арменците
  • 305 Александър

    19 0 Отговор
    А в Швейцария неграмотното простолюдие решава всичко.
  • 306 Мая дъ бий

    21 0 Отговор
    Еми тогава тия същите не могат да разберат и за кво гласуват,а гласуват. Що бе лемоне?
  • 307 Бай Иван

    10 0 Отговор
    Соросоид
  • 308 Трън

    23 0 Отговор
    Ти ли си компетентня банкер дето в ЦИИТ разнасяше само папки от втория на третия етаж и по цял ден играеше тенис…..пази боже сляпо да прогледне и да ти дава акъл!!!
  • 309 Анонимен

    16 0 Отговор
    Изритайте го тоя небългарин няма място по върховете
  • 310 Другият един

    18 1 Отговор
    Този е точно от хората на които никога не трябва да се дава думата дали да приемаме еврото Българите не бяха питани нито за НАТО нито за ЕС те бяха вкарани и на двете места от подкупени политици Сега за еврото само референдум И какво чака Б Н Б че не пуска по касите йоани и рубли за да имат българите още две възможности да спасят парите си Светът се дели на две този на вятарът и този на газта петрола и неизчерпаемите ресурси Защо ни тикате и закотвяте към вятърничевия уважаеми политици Дайте възможност на българите да избират 33 години България я управляват такива като този банкер все много умни доценти професори академици и е до това дередже я докараха точно учените продажни и които не питаха простия народ
  • 311 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 312 С близане

    10 1 Отговор

    До коментар #287 от "простия българин много мрази истината":

    Като тая костова подлога ли
  • 313 Иванов

    16 1 Отговор
    И как тоя кръвопиец изчисли кои са тези милион и половина неграмотни,и как разбра че точно те са против еврозоната,иначе съм съгласен такива не трябва да гласуват,не трябва и такива дето отдавна са в чужбина да гласуват дори да дават пари на пенсионерите да определят кой ще ни управлява,трябва тези в чужбина най вече в Турция и Англия да им се отнеме бг.гражданство,ако искат да са част от България да дойдат да живеят и плащат тук

    Коментиран от #350

  • 314 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 315 Левоне защо зареза секретарката си, нали

    22 0 Отговор
    Щеше да се жениш за нея!! Колко ти струва това! Тя много добре знае, колко си откраднал!!
  • 316 Маринов

    22 0 Отговор
    “Боже Господи, какви нищожества" и ПРЕДАТЕЛИ "просто стоят начело на българската държава!”
  • 317 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 318 БРЦК

    18 1 Отговор
    Вие банкерите създадохте тази инфлация много сте умни евроатлантиците и САЩ само смяна на полови ви е в главата само лъжи и фактите го показват . Хора без бъдеще . Не ви желаем ЕС НАТО сащ СЗО ООН и другите джендъри ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ
  • 319 Тежко

    17 0 Отговор
    Ми не е работа на един идиот да решава съдбата на 6 милиона души ...нали гусин харалапакурци
  • 320 Улиците

    10 1 Отговор
    Противен със Хампарцумян.
  • 321 Анонимен

    6 8 Отговор
    Не всички стари хора са прости и не всички млади са умни, а и простите имат умни деца извън Бг и са ЗА Еврото и ЗА Шенген.
  • 322 Веселяк

    3 8 Отговор
    Отивам вчера При една проста баба и не излизала от селото, но в града е и много по заможни и от един еродиран юрист хаха верно ли е, че при Евро парите ни ще изгорят. Може би старата женица е имала предвид 1947, когато.. И след 1989, когато долара стигна 3000 лева... Редно е на простите с много недвижими имоти пари и злато да им разясните, че парите им няма да се стопят, като ланшният свят хохо
  • 323 Анонимен

    4 5 Отговор
    Безпаричните си искаме € и Шенген. Споделяли са ни близки, които живеят и работят из вън България.
  • 324 Украинка

    7 8 Отговор
    Българи във всичко много компетентни, лицето на България е парламента, вижте какво става и после пишете коментари

    Коментиран от #348

  • 325 Путин

    13 1 Отговор
    Тези евреи, арменци на всякъде и тук ли?
  • 326 Мимо

    11 0 Отговор

    До коментар #27 от "Иван":

    Браво Ванка! И аз от години се чудя този и още 20-тина некадърни наглеци какво правят между нас. Толкова ли няма свободни места на топло? Толкова комисии. Една е достатъчна да си върне народа онова, което тези хора му отнеха. На всичко отгоре продължават да изпълват ефирите и да дават непоискани акъл.
  • 327 Стига,бе!

    14 0 Отговор
    Ей,кретен алхимик,това простолюдие ви плаща данъци и ви гледа!Вие го направихте такова просто с политика а си !
  • 328 народът

    10 0 Отговор
    Като няма хляб, да ядат ПАСТИ!!!
  • 329 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 330 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 331 Оставка

    10 0 Отговор
    за тоя торен глист
  • 332 1122

    7 2 Отговор
    Много българи по общини са полуграмотни и без цент образование, само със средно, но успели да седнат на правилното място по общини. Като няма конкуренция, хора и някой кой. Без обиди, че имат тия права повече от арменците и виж някои партии са ги подсетили да си търсят правата в съда и за обезщетение биха си получили промоция от социала хихи
  • 333 Антикомунист

    4 3 Отговор
    Ами ще стане като " брекзит" сега ревът за евросъюза!!!!!
  • 334 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 335 Отар Медвенихуцеси

    11 1 Отговор
    Нужен е закон за заемане на длъжност САМО ПО ПРИДОБИТО ОБРАЗОВАНИЕ. Вредите от изказвания по всякакви теми от некомпетентни хора са не само вредни,но и опасни.
  • 336 123

    13 1 Отговор
    Да хваща влака и за сапунените фабрики
  • 337 Справедлив

    15 2 Отговор
    Хампарцумян също е полуграмотен, но и чуждестранен продажник.
  • 338 Справедлив

    16 1 Отговор
    Хампарцумян разбира толкова от икономика, колкото и нашите управници от управляване на територията ни. Инфлацията е вследствие на ненаситността и алчността на търговците.
  • 339 Гого

    7 1 Отговор
    Тоз пък кой беше?
  • 340 др МИХАИЛ НИКОЛОВ МИКОВ

    15 1 Отговор
    НА ТОЗИ ПРЕПОМПЕН БАНКЕР ИСКАМ ДА КАЖА ЧЕ ТОВА ПРОСТОЛЮДИЕ ИМ ОСИГУРЯВА ВЛАСТ И ВИСОКИ ПЕЧАЛБИ😡
  • 341 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 342 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 343 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 344 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 345 Любопитен

    9 0 Отговор

    До коментар #265 от "хахаха":

    Те не знаят финансистите и тези в Парламента,на които това им е работа, искаш да знаят гражданите.За КТБ колко и какво знаеха?!
    Този не беше ли шеф на банката,от която Васил Божков тегли почти милион и носи във джобовете във финансовото ?
    От същата банка ли, бяха теглени милионите в чували за Хемус? Само питам.
  • 346 Борис

    11 0 Отговор
    Г-н Хампарцунян, моля дами кажете, къде се изучихте и какъв бяхте преди да "станете банкер"? Нищо против изказването ви, или вярното определяне на част от населението като....Ако бяхте потомък на Буров, бих ви признал за такъв какъвто се зовете. Но "банкер" от нищото?
  • 347 Многограмотният

    9 0 Отговор
    хърцопърцумян е най-най па по умник, даже е бизнесмен и бънкер!
    Обикаля като цветарка и ръси мозък.
    Ние малограмотните трябва да дадем поле за изява на функционалния хитрец.
  • 348 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 349 Неукраинец

    0 1 Отговор
    Умницата украинка да се погледне в огледалото.
  • 350 Точно

    2 4 Отговор

    До коментар #313 от "Иванов":

    В десятката!
  • 351 ????

    11 1 Отговор
    А, на КОЙ е работа, на ТЕЗИ "умните" дето ПРОДЪЛЖАВАТ да КРИЯТ НОЩНОТО ШКАФЧЕ ли?!?!?!
  • 352 Да бе, да

    7 0 Отговор
    Когато ни натресат дигиталното евро и БИГ БРАДЪР започне да вижда всичко за всеки, тогава ще е късно за каквото и да е!!!
  • 353 Точо

    8 1 Отговор
    Аман от грамотни крадци.
  • 354 До коленко

    14 0 Отговор
    Еврейско арменските цигани ли решават за еврото?
  • 355 Ивайло Душков

    2 11 Отговор
    Крайно време е да се определим, какви искаме да бъдем. Не можем да сме постоянно разкрачени. Разбира се, че трябва да изберем еврото и Европа и да приключим със зависимостите към Русия.
  • 356 Ивайло Душков

    1 9 Отговор
    Ехаа, като чета коментарите, не виждам никой да стои зад името си. Май само тролчета и измислени герои пишат.
  • 357 Оле ле

    11 1 Отговор
    Възмутена съм от наглостта на това недоразумение набедено от такива като него за банкер!
  • 358 случаен

    7 2 Отговор
    явно чехия и дания са много прости и на правителствено ниво щом не щат еврото
  • 359 случаен

    2 1 Отговор

    До коментар #138 от "Прав е!":

    имал е предвид вас атлантиците
  • 360 ОНЗИ

    10 1 Отговор
    А баш Левун са изказа.... Полуграмотния с елечето, Шушляяяк
  • 361 Сульо рубладжията

    6 3 Отговор
    Простия народ дава финансов акъл... :))))
  • 362 Една

    11 1 Отговор
    Да се проведе референдум за и против приемането на еврото. През последните 30 години се вижда, че много от политическите решения са в ущърб на народа, а не в негова полза, рушащи се заводи, ферми, пустеещи ниви, села без живущи, демографска криза и т.н. Мисля, че е добре за важните решения да се пита и народа, а не само продажните политици, които гледат как да си напълнят джоба и продават националния интерес.
  • 363 Напротив

    13 2 Отговор
    боклук еврейски.А ти не си българин че да решаваш да ни бъркаш в джобовете до дъно
  • 364 Бай той Толстой

    10 0 Отговор
    Инженер химика пак се изказа.Както и да е, Народният съд е близо.
  • 365 дидо

    9 1 Отговор
    на простолюдието е работа обаче да ви хване сите и да ви увеси по уличните лампи като преди това ви играе винкело дето свари
  • 366 я сом

    9 3 Отговор
    Не е работа на арменец да решава кое е добро за българите !

    Коментиран от #367

  • 367 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 368 Хаха

    8 1 Отговор
    Забележително арогантен е този боклук.
  • 369 Коко

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Уеф":

    Е щом е така, само тия дето имат акъл, като плешивия да плащат данъци!
  • 370 Поручикът

    6 4 Отговор
    Прав е! Абсолютно! За полуграмотните селяндури - има ли държава, която е приела еврото и да живее по-зле пт България.
  • 371 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 372 Джипко бибипко

    4 0 Отговор
    Тая костовска значка откъде я изкопахте? Колко хубаво ще е да чука по 12ч. в някоя кариера.
  • 373 Гост

    5 0 Отговор
    А що не каже грамотните къде ни за караха за 30 години?
  • 374 Анонимен

    0 2 Отговор
    След 1989 болшинството живеещи в България ((или (голям процент от българските граждани)) са полуграмотни.
  • 375 Гост

    3 1 Отговор
    За такова изказване -директно в стаичката с газ!
  • 376 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 377 Пешо

    1 0 Отговор
    а кой си ти да казваш кое е работа на хората и кое не е бе плешив очилат помияр ?
  • 378 Иви

    0 0 Отговор
    Икономически активните хора,, визира крадците и тези които докараха България до това ДЕРЕДЖЕ включая и себе си. Браво на Пръцколян
  • 379 Избираме си демокрацията…

    1 0 Отговор
    “ Не е работа на полуграмотното простолюдие да решава за еврото”—>>> Демек, демокрацията котролира от елита. Когато им трябва - народа е грамотн да гласува. Когато не им е изгодно ние сме “ полуграмотни”. Интересно!?!?!
  • 380 Финансист

    0 0 Отговор
    Чета коментарите и забелязвам, че повечето хора обиждат, а не изказват някакви логически мисли. Дават се сравнения с други страни без да се показват и сравняват икономически показатели. Едва ли обикновен човек си има понятие за какво става въпрос, но иначе е лесно да се тупаш по гърдите и да обиждаш.
  • 381 Брендо

    0 0 Отговор
    Тая мърша Хампарцумян да си трае , че не знае какво го чака.