Last news in Fakti

7 Април, 2014 19:03 12 065 9

Реакцията на феновете на Продавалник след смяната на името

  • bazar.bg-
  • име-
  • промяна-
  • обяви

Промяната на името на един от българските сайтове за обяви – Продавалник в непонятното olx.bg предизвика не само вълна от недоволство. Някои от потребителите заявиха, че са на път да се откажат от него и ще ползват услугите на други сайтове:

Даяна Илиева: „Bazar.bg е 100 пъти по-добре. При всяка доставка и пари ти дава ... Това да спрете репликите беше голям тъпизъм...”.

Петко Йолов: Bazar bg Zvuchi si balgarsko vse pak sme v bg

Георги Демирев: Хайде към bazar.bg

Инна Панова: И аз няма да ги ползвам вече, отивам в Базар.бг

Апашъ Стражаровъ: Пуснахте Базар.бг през парадния вход. Това ОЛХ, кой го знаеше до оня в България?

Мая Лучева: Започнахте с "новите" правила, че не могат да се качват обяви на различни разцветки на един артикул,че не могат да се качват реплики. Хубаво -това го преглътнахме, понякога така бъгясва сайта, че ви идва да си изтрия профила А сега ни "тормозите" с тази нова думичка /дАже не си правя труда да я запомня...
Ще подтикнете много хора да минат в други сайтове....Да живее Базар-а!

Милена Веселинова: абсолютна тъпотия.. bazar.bg взе да ми харесва повече... сбогом продавалник и фак оф олкс или каквото и да е там.

Петър Маринов: bazar.bg продължава да е по-фриендлииии

Dayana Ilieva: Много тъпи изказвания има вече 5 дена ... не умирате спокойно ... не е животоспасващо или подобно .. за мен лично развалиха сайта адски много .. базар.бг повече ми харесва (не ди правете труда да ме нападате изказвам мнение) репликите спряха, което от части е правилно, но от части не защото 80 % от нещата бяха реплики.... името ясно .. продаваме се лесно българите ...

Кристина Метанова: УНИКАЛЕН автогол! И то в крайно неподходящ момент, в който на пазара все по-популярен става пряк конкурент с много по-атрактивни условия (bazar.bg). До свидания, Продавалник - наистина сами се затрихте.

Кристина Метанова: Седа и си мисля ... откакто казахте, че сменяте името, пичовете от bazar.bg сигурно не са изтрезнявали!

Stefan Karayanev: Някъде из коментарите прочетох, че "вие" сте изградили "Продавалник". Не... "Продавалник" изградихме всички ние, вашите потребители! Основно от уста на уста. Едно добре измислено име, прието от хората и очевидно работещо вече е в историята!? Една предварителна анкета щеше да ви спести всички тези негативни мнения и да покаже уважение към потребителите. Вероятно нямаше да загубите и толкова от тях. Сбогом "Продавалник", здравей bazar.bg.

Lyudmila Dzhadzheva: А дали човекът, който предлага тази смяна на името не е получил добра комисионна от bazar.bg...

Emanuel Aritonov: И печелившия е... Bazar.bg, разбира се.

Bianka Apostolova: Tazi reklama e ili unikalno genialna ili unikalno maloumna! Ako e "purvoaprilska shega" - e genialna, zashtoto vsichki govorqt za tova, no ako naistina shte smenqte imeto - unikalno glupavo, avtogol i zaguba na moje bi golqm pazaren dql...! Dori ne moje da se proiznese OLX bez da zvuchish kato zaekvasht... zamislete se nad nova marketingova strategiq s cel populqrizaciq (ako vuobshte tova celite)... Zamislete se zashtoto imate golqm konkurent BAZAR.BG! I bez da se zamislqt klientite vi shte se prenasochat natam... samo edna TV reklama im trqbva i klientite na prodavalnik avtomatichno otivat v Bazar... a provashtite shte vidqt niskata poseshtaemost na obqvite i prosto shte se otteglqt malko po-malko ostavqiki vi bez klienti sledovatelno gubite i pazaren dql, gubite i konkurentosposobnost.... Vlasaki Shangov ДА ЖИВЕЙ BAZAR.BG , вън къдравелкото!

Илиян Иванов: Идиоти, само заради това смотано имеBazar.BG може да стане със по-голям рейтинг от вашия.

Georgi Kostov: Хорааааа - спрете се !!! Докато не е станало късно !!! При положение, че собствеността не се променя, е АБСОЛЮТНА ГОУПОСТ да си сменяте името ??? Ако имаше нови собственици и те налагаха смяната - донякъде щяхме да ви разберем, но при това положение..... !?!? Спрете час по-скоро тъпата реклама защото с нея отрицателният ефект става в пъти по-голям !!! Вслушайте се в мнението на хората и не се самоубивайте !!! Имам максимален брой обяви към които интересът вече е нулев !!! Не искам да ги прехвърлям в Базар БГ, но ако продължите - ще го направя ! Осъзнайте се !!! Николай Вълчев И ко стана сега Докато се сети човек как беше сайта, я да погледа Базар бг. Нямам думи.

Anis Bekdash: Пичуйе, само ще налеете юзъри на базар.бг и т.н., половината неграмотници дето пускат обяви при вас нямат капацитета да запомнят тези (дори и само 3 букви) OLX ... enan Salim Продавалник=OLX - че от кога българската азбука има "екс"? От кога нещо българско се приравнява към някакви неясни съкращения? За съжаление всеки "ребрандинг" се прави за добро и то с по-добро от такущото, а вие направо се изложихте. То езика ми не се обръща да го каже това "оу ел екс".bg или "о л хикс:.bg". Много грозно, много беззвучно и много незапомнящо се. Мисля че в момента базар.бг ще е по вървежен и то само заради простотата си на запомняне....

Alexander Petrov: мдаа сега всички ще се засилят към базар и ало.бг.

Цвети Иванова: защо ли Coca Cola не си смени името? явно базар ще ви изяде хляба.

Александър Иванов: Е вече ще се казва... Виж в олекса, оелекса, олеха... абе виж в базар беге.

Всички мения вижте ТУК.

Ден след обявяването на новото име на Продавалник беше създадена фейсбук група в подкрепа на Българското наименование, в която са се включили вече над 5600 фена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    3 4 Отговор
    трябва да остане продавалник задасе намира лесно
  • 2 Nomer 57

    8 1 Отговор
    Тези от Продавалник се оказаха големи п.....ли!

    Коментиран от #6

  • 3 Бай Иван

    4 2 Отговор
    Опитват се да омерзят най добрия сайт за продажби! Ще го унищожат сами!
  • 4 dhcp

    3 2 Отговор
    Какво сте ревнали всички? Тука забелязвам и че хората от факти се опитват да налеят масло в огъня с подобни статии с потребителски менния. Защо? В крайна сметка сайта си има собственик, който може да прави с него каквото реши! Потребителите пък имат безценното право на избор... Като се разпадне продавалник на негово място ще дойде друг сайт Няма смисъл от паника
  • 5 gost

    1 3 Отговор
    Абе, Вие за идиоти ли ни имате!?!?! Дали са истински тези мнения, а? .аси тъпата реклама на базар.бг
    Той, сайтът може и да си е добър, ама с тази глупава "статия"....
  • 6 Доньо Донев

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Nomer 57":

    Като чета ''случайно'' подбраните коментари по-горе,май и тези от fakti.bg са същите п...и.
    И на мен не ми харесва промяната на името,но хайде стига вече с тази помия по конкуренцията.Някак си не ви отива.
    Чета ви новините всеки ден и до сега си затварях очите за грешките и липсата на редакция,но да публикувате 3 статии с единствената цел да си рекламирате собствения сайт и да залеете конкурентния с помия е вече прекалено.
    Май и аз съм ''на път да се откажа от вас и да ползвам услугите на други сайтове''.

    Коментиран от #7

  • 7 The Big Boss

    0 4 Отговор

    До коментар #6 от "Доньо Донев":

    Ползвай който сайт си искаш, даже и името си може да смениш, що да си Доньо Донев, като може да си OX LX,
    еййй аман от пе......ли в тая държава, май и от чужбина си внасяме вече
  • 8 Светлин Карагеоргиев

    2 0 Отговор
    Ехеее.. Някой е прекалил с рекламата на (bazar.bg) а дори и малките деца знаят, че колкото повече им се натяква едно и също нещо, то става неизползваемо, защото ти накъртва. Ако я нямаше тази статия, сега можеше и да посетя bazar.bg извинете, обаче това никак не е колегиално! Дори е пошло и долно!
  • 9 Гостенче

    0 0 Отговор
    Ае осъзнавам че това е реклама на Базара, но решението ми няма нищо общо с това. Махам се от ОЛХ и отивам в базара! Сега от Олх искат да плащам за обявите, а това няма как да стане!