1 841 2

10-км опашка на Кулата

Изключително интензивен е трафикът на леки автомобили на изход на ГКПП-Кулата. По информация на ГД „Гранична полиция“ на този пункт се е образувала около 10-километрична колона от чакащи.

Служителите на граничния пункт работят при пълен капацитет, към основните екипи са насочени и допълнителни екипи за работа. Натоварено е движението и на изход на ГКПП-Маказа, където колоната е около 4 км. 

От “Гранична полиция“ препоръчват на пътуващите за Гърция да се възползват от алтернативните гранични пунктове – Ивайловград, Илинден, Капитан Петко войвода и Златоград.

На останалите ГКПП-та движението е интензивно, но няма сериозни затруднения.Още по темата

 • Тапа на тунел "Витиня"

  Тапа на тунел "Витиня"

  Трафикът и по трите магистрали в страната е усилен. По информация на ГД „Национална полиция“ в района на тунел Витиня на автомагистрала ...
  3.09.2016
  932
  0

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Marto
  Отговор
  1 10:48  03.09.16
  Подобно беше положението и в четвъртък. Работеше само едно трасе. Отговорът на служителите беше , че има нареждане от министърката на МВР да става бавно пропускането за да може българина да се откаже от Гърция и да ходи на нашето черноморие при тинята

  Коментиран от #2

 • onq s konq
  Отговор
  2 11:27  03.09.16

  До коментар #1 от "Marto":

  Това с "едното трасе и " и бавната обработка на документите е резервен вариант на министърката.Идеята беше пак да придума гърците да блокират границата за 1 месец,но те са поискали явно много пари за услугата!

Напиши коментар:


Публикувай