7 751 1

Катастрофа затапи и "Тракия" на 20 км от София

Катастрофа затапи и "Тракия" на 20 км от София
Стефанаки Йоанис

Катастрофа на около 20 км от София по пътя за Пловдив блокира "Тракия".

Пътна полиция и КАТ са на мястото на произшествието, засега няма данни за жертви и пострадали. Инцидентът причини над 10-километрова опашка от автомобили. 

Всички изходи на столицата в момента са натоварени, потвърди пред „Хоризонт“ началникът на столичния КАТ комисар Тенчо Тенев.

По думите му обаче няма струпване на големи колони от автомобили.

Основното натоварване е по "Цариградско шосе". През останалите дестинации "Ботевградско шосе" и стария път за Перник натоварването е по-малко, но ние имаме автополицейски патрули, разчитаме и на "Пътна полиция", които стоят на кръстовищата и при необходимост можем да спрем светофарните уредби и да почнем ръчно да регулираме, за да можем да изтеглим движението. Засега на този етап не се налага, обясни комисар Тенев.

Това натоварване се очаква да премине в следобедните часове. Ние сме подготвили така нещата, че в почивните дни да имаме наши екипи на "Пътна полиция", които да проверяват за спазване на Закона за движение по пътищата, за алкохол и за други нарушения. Същевременно ще чакаме софиянци да се приберат в последния почивен ден в столицата. Така, както сега имаме на изходните артерии, имаме и на входните артерии наши полицейски екипи, каза още Тенчо Тенев.

От снощи имаме две малко по-тежки катастрофи в ранните часове на днешния ден. Няма сериозно пострадали. Днес през деня имаме много малко произшествия, добави комисар Тенев.

 

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Те продадоха България
    Отговор
    1 10:33  23.09.16
    Какви патрулки, какви глупости. В сряда вечерта като заваля дъжд на карулката на Горубляне полицаите се скриха да не ги вали и стана една добре не свършена работа.

Напиши коментар:


Публикувай