Last news in Fakti

29 Септември, 2016 08:55 8 259 25

Неделковски: Българите са като кучета

  • каймакчалан-
  • недевски-
  • българите-
  • кучета

Той обвини българската държава в опит за провокация

Неделковски: Българите са като кучета - 1
Снимка: Нова телевизия

Скандалният македонски журналист Миленко Неделковски, който разби паметната плоча, поставена от българска военна делегация на връх Каймакчалан проговори за Нова телевизия.

Той обвини българската държава в опит за провокация и отрече да се опитва сам да прави такава.

„Целта ми беше да се махне нещо, което е диво, криминално, нелегално, което е поставено без разрешението на македонските власти”, обясни македонският журналист.

Според него той не е направил нищо незаконно. „Вандализъм е, когато влизате на чужда територия без позволение. Влезли са от Гърция, тези българи, които са били облечени в униформи. Влизайки в униформа, това е акт на агресия. Когато министърът на отбраната каже, че той няма да ги накаже, а ще ги награди за това, че са влезли така, това е вандализъм. Това е агресия. Това е провокация”, аргументира се той. 

Той обвини българската държава в опит за провокация и отрече да се опитва сам да прави такава. „Българските действия са провокация. Българите са като кучетата, които искат да отбележат територия от дърво на дърво, така казват - това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше”, заяви Миленко Неделковски.

Това не беше моя работа, а на македонския народ. Имаше по медиите "Айде, кога ще отидем да го рушим" и никой не отиде там, затова се заех аз", каза още Неделковски.
 
"Защо е поставен този паметник там. Можеха да го поставят на гръцка страна и там сте водили битки", попита журналистът.
 
Той заяви, че реакцията му е в резултат на настроенията на целия македонски народ и добави, че няма да се извини на българите за стореното. "Българската страна да се извини и ще си помисля дали и аз да го направя. Паметникът е поставен незаконно все пак", каза още Неделковски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 аман

    2 0 Отговор
    Аман от сърбомани в Македония. Те си въобразяват, че ги искаме неистово. Някой трябва най-после да им каже /на сърбоманите, не на българите в Македония/, че нямаме никакво желание да си вземаме таралеж в гащите. Те са държава с толкова политически и икономически проблеми, че скоро може и да я няма на картата, и затова няма да е виновна България, а такива като този от снимката.
  • 2 алекс

    1 0 Отговор
    Тоа бургуджия си търси майстора!!!
  • 3 jimmy

    1 0 Отговор
    защо се дава поле за изява на този селски глиган/м....л?
  • 4 Картър

    1 0 Отговор
    Сами виждате рублите в какво са превърнали това същество, в някаква маймуна, която порути паметната плоча на собствените си деди, а ходи да пали свещи и реве като бит педераст над сръбските гробове. Подобни процеси текат и в момента в България, един дръндарски мангал потурчва българите мюсюлмани, а Бойко му се мазни, като някоя гювендия. Пфу!
    Не ви знам каква медия сте, но след като публикувате обиди срещу българите, няма да триете и нашите отговори на тях.
  • 5 jimmy

    1 1 Отговор
    тука играят доларите на шорош, не рублите!
  • 6 neznaen

    1 0 Отговор
    човекът не е виновен просто не си е пил хапчетата ,пропуснал е да ги взема няколко седмици и ето резултата но какво да се прави то цялото македонско правителство не ги пие редовно ,че какво остава за някакъв ;журналист; без известен ,който търси популярност и като не може с акъл и дар слово го прави с чук в ръка ,ми защото не може с молив.
  • 7 родствена връзка

    1 0 Отговор
    Нормално е, като всяко дете което е в пубертета. Като порасне всички обичат баща си, защото само той би пролял кръв за него.
  • 8 Българин

    0 1 Отговор
    Това е ИНВЕСТИЦИЯ!
    Представяте ли си колко ще скочат акциите на военнопроизводителите и доларът ако на балканите има война?
    Който говори против България има косми в устата си от г.за на обама - какъвто е случая с нашия космат комшия!
  • 9 хаха

    2 0 Отговор
    А този гледал ли се е в огледалото. Прилича на свиня пред заколение. А ограбването на историята не е ли престъпление от македонците, тази фалшиво създадена територия. Стига, Баста.
  • 10 Провинциалист

    2 0 Отговор
    Що не им спретнем една анексия,както руснаците анексираха Крим?

    Настроение-подигравателно!
  • 11 столичанин

    1 0 Отговор
    Наследник на пиян свинар от Царуването на цар Самуил, след няколко поколения се е изродил интелектуалец-журналист но си е запазил външността. Такава измет лесно забравя Българския корен, и кой е пазил тази земя с кръв от поробители, за да могат такива свине да я плюят.
  • 12 NAZI

    1 0 Отговор
    Боклук долен ела във ВАРНА на море да те пробваме как плуваш,плужек мазен, като си много отворен ела в БГ да те любим като момиченце

    Коментиран от #20

  • 13 Чавдар Войвода

    1 0 Отговор
    Тази нечовекоподобна маймуна, от територията 'бивша югославска република македония'-БЮРМ, нещо много се е разбесняла. Бюрмаджии треперете! Вие сте последното изчадие на коминтерна и дните ви са преброени! Независимо, че крадете историята ни и се мазните на сърбите, това няма да ви помогне, а само ще удължи агонията ви.
  • 14 Д Г

    1 0 Отговор
    ТОЯ ДА ДУХА СУПАТА СТО ПРОЦЕНТА ДЯДО МУ ИЛИ Е СЪРБИН ИЛИ Е БИЛ СРЪБСКИ ПРИСЛУЖНИК
  • 15 Върбан Български

    1 0 Отговор
    В час по Македонска история ще изпитват . Учителката вдига малкия миленко.Разкажи сега миленко нещо за нашата история:миленко отговаря :??!!!!?!!ъъъъъъъъъъ!!?!?!!!... Браво миленко ,пиша ти отличен 6+.след това Учителката си подаде оставката,взе ножа и се застреля.
  • 16 истината наяве

    0 0 Отговор
    Всичко е поредния театър, на тоя Миленко му плащат от България, за да се засилят позициите на ВМРО и по конкретно Патриотичния фронт.
    От ДС креатурите може да се очаква всичко.
    Случайно "скандала" се развихри по време на изборите!? :)
    Същата изтория, като с ДПС и АТАКА, и двете партии са на един собственик и го играят уж са противници, защото всъщност имат нужда една от друга.
    ПФ без "македонската заплаха" нямат никаква подкрепа реално, защото никой няма нужда от ВМРО.
    ВМРО е отживелица, Македония отдавна е изгубена кауза за нас.

    Пак заигравки със "патротизма" от страна на Държавна сигурност, БРАВО, за което, доста хора се подведоха.
  • 17 Тошибиян

    0 1 Отговор
    Браво на македонеца бг са диваци

    Коментиран от #21, #22

  • 18 Shniko

    1 0 Отговор
    Кой даде думата на това македонско л..но. Защо изобщо се обръща внимание на хора с липса на мозък и то от страна не призната от света. На простака не е необходимо да се обръща внимание и той естествено ще бъде забравен. Май нашата журналистка не може да напише нещо смислено та се запъти да интервюира македонски идиоти.
  • 19 Миленко Недоделковски

    0 0 Отговор
    В главата ти е нещо като кисела зелка. Една вуня! Нали нямаш държава - нито в ООН, нито във Ватикана у папата ви няма, защото сте под българско държавно съществувания. Без нас нямате история, реч, писменост, религия, традиции и празници. Видите във въздуха в безтегловност. Миришете вече отдавна на гнило. Вунята ви вече се не трае. Ти нямаш право еднолично да пипаш паметник на българи положили кости. Не е твоя работа да си буташ гагата и налагаш свое решение в чуствителна за нас българите памет и болка. Прикриваш се зад решение от целият народ живеещ в района Македоние, но мухлясал драскач, изглежда че и шикалката ти акъл не побира за да разбере че България там съществува, въпреки че между нас и вас има граница. Ръцете ти да изсъхнат и проклет да си и целият ти род. Господ да те съди! Урод!
  • 20 fuck nazis

    1 0 Отговор

    До коментар #12 от "NAZI":

    Поредното признание ,че нацистите са п.....си!
  • 21 мило

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тошибиян":

    Тошибиян, какво означава "диваци"???? Всякакви българи има, незабравяй това! Както и всякакви руснаци, поляци, туруци, цигани, евреи, сърби и всякакви! Всичко е до възпитанието на човека, индивида. та защо считаш, че българите сме диваци? А защо според теб тоя Неделковдси счита, че сме кучета? Няма връзка логически. Според мен, тоя не е наред, но е или платен клакьор или просто маниак на простотията. Аз, дори не бих му отговорил на простотията. Но да вземем впредвид това, което бих му казал: - А, ти, велики професоре, по всичкология, знаеш ли, че кучето е символ на верността? Затова старите летописи на българите са изографисвали кон и куче - кучето е символ на верността, а конят на движението. Но такива тикви като на Еленко едва ли знаят тия неща? А ти Тошибиян, човече, защо ни вкарваш в един коловоз всички? Не забравяй, че редица българи по света са дали много приноси в редица световни постижения. Не само в компютъра, ами и в светодиоди, архитектура и др.! Само тук в България сме потиснати от мафията на власт, която е узурпирала постовете и сред политици военни ченгета общини и не можем дасе реализираме творченски! ТОВА НЕ ЗАБРАВЯЙ! Защото има значение средата,в която живееш. Иди в САЩ и там атмосферата на бизнеса ще те грабне и неусетно ще започнеш да твориш. Докато тук простотията на политиците и тяхната арогантна престъпност, закриляна от мутроченгеджийницата и генералитета, няма как да ни остави да живнем. затова сме в упадък от десетилетия и насам,
  • 22 мило

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тошибиян":

    Тошибиян, аз не се обиждам, защото във всяка дума има и доза истина, както и да ме нарекат. По простата причина, че процесите и нарицателните в живота се преплитат. Но примати като Миленко няма да разберат, че само се излагат. Но Миленко не е проблема. Проблемите са тук у нас - най-страшните. Защото най-страшният враг е този, който е сред своите! Както Змията подкукуроса Адам. Тук у нас е най-големият враг - олигархическият монополизъм диктатура на мафиоти над България. А този проблем нито външна сила нито Господ можа да разреши. тук трябват справедливи и безкомпромисни ликвидатори на власт на тия мафэиотски зависимости между политици бизнес военни ченгета общини! А такива на власт няма. Затова и мафията е всесилна. не сме диваци! но ни мачкат най-много местните престъпници на власт. Ето? дори сега! Цачева доказано се изложи като многоскратен престъпник на Законите, а искат да е Президент? Ами повечето са така! Е, с такъв морал какъв народ и държава ще бъде? Гробищен парк...и се вижда....расте.
  • 23 БайХой

    0 0 Отговор
    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.

    1875 П.Р. Славейков]
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове