974 3

БСП събраха нови 73 подписа, искат НС да заработи в сряда

Корнелия Нинова: ГЕРБ ритуално се самоубиха. Закриването на парламента е мракобесие. ГЕРБ са в изолация

БСП събраха нови 73 подписа, искат НС да заработи в сряда
Калина Петрова

ГЕРБ ритуално се самоубиха днес и то три пъти с трите отказа от регистрация в пленарна зала. Ние бяхме тук и се регистрирахме”, заяви пред медиите в НС лидерът на БСП Корнелия Нинова. По думите й с тези свои действия управляващите доказват твърденията на левицата  - страх ги е от опозицията, от дебат и от истината за фаталните грешки, които направиха.  Нинова подчерта, че да се закрие парламента в една парламентарната република е  мракобесие.

„ГЕРБ останаха в изолация, заедно с АТАКА, Ковачки и ПФ. Днес проведохме разговори с парламентарните групи и внасяме 73 подписа за свикване на извънредно заседание  в сряда”, заяви председателят на БСП. Тя обясни, че предложеният дневен ред е: отмяна на решението за ваканцията; трите предложения за изменения в Изборния кодекс; промяна в Закона за задълженията и договорите; споразумението с Канада; данъчните закони, които минаха през бюджетна комисия, след като са приети на тъмно от МС и по същество увеличават данъци и акцизи.

„Главчев е длъжен отново да свика заседание. Ако отново разиграват тези циркове, не дойдат или не се регистрират ги призоваваме да си върнат заплатите”, заяви Нинова. Тя добави, че  депутатите от БСП Лява България са взели решение, всеки в региона от който е, да дари средства.  „Тези пари не са изработени и ще ги дадем там, където българските граждани имат  нужда”, заключи тя.  

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 18:52  14.10.16
  Тая изглежда много перверзна :)))
 • Morgoth
  Отговор
  2 18:54  14.10.16
  Ако парите откраднати от БСП възлизаха на по една заплата на сегашните им депутати халал да са им!
 • ПРАБАБА73
  Отговор
  3 20:42  14.10.16
  КОЕ ТУК Е ПЕРВЕРЗНО.ВИЕ АКО НЕ ХОДИТЕ НА РАБОТА ,ЗА ДА СИ СВЪРШИТЕ ВАША СПЕШНА РАБОТА,ДАЛИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЗАПЛАТА ЗА ОТСЪСТВАЩИТЕ ДНИ.ОЩЕ ПОВЕЧЕ ,ЧЕ ИМАТ ВАЖНИ ВЪПРОСИ ЗА ОБСЪЖДАНЕ,КАТО НАПРИМЕР НЕДОСТИГ НА СЕКЦИИ В ЧУЖБИНА И ДРУГИ.И БСП МОЖЕ ДА СА КРАЛИ ,НО СЕГА КАК СЕ КРАДЕ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5-6 ГОДИНИ ,ТОВА НИКОГА НЕ Е БИЛО.

Напиши коментар:


Публикувай