1 444 8

Веселин Марешки: Задължително трябват предсрочни избори

Венцислав Михайлов

Кандидатът за „Дондуков” 2 Веселин Марешки прогнозира, че ще обере протестния вот на изборите. Той отчете, че кампанията му е струвала 150 000 – 200 000 лева – лично финансиране и дарения от приятели и познати.

„Държавата винаги е била срещу мен, специални закони са правени срещу мен”, отбеляза Марешки. „Никога съм нямал началник в живота”, категоричен беше той.

„В подземния свят нито съм бил, нито ще бъда, нито познавам хора от там. Не пия, не пуша, наркотици не употребявам, комар не играя”, изреди още Марешки.

Той се обяви задължително за предсрочни парламентарни избори и за президентска република. Изтъкна също, че в момента България е по-зле от времето на режима на Тодор Живков, но пък уточни, че не одобрява нищо, което не е демократично. По думите му хората от статуквото пак напират да влязат във властта.

Марешки заяви, че подкрепя референдума и и смята да гласува с „Да” на въпроса за субсидиите и с „Не” на другите два.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Хасан
  Отговор
  1 12:38  04.11.16
  Ей тоя е моя човек.. Сам себе си създал.. Не е вързан за каишка,няма кукловоди,има пари, има хъс и не е като другите кандидати цял живот на наш гръб
 • АДА
  Отговор
  2 13:34  04.11.16
  О неразумни юроде!
 • НикиД
  Отговор
  3 13:35  04.11.16
  единственият кандидат, който е направил нещо черно на бяло за обикновените хора. ако всички , които са зареждали толкова време на човешки цени от неговите бензиностанции, сега го подкрепят, ще изпревари онова същество с неустановения пол.
 • Картър
  Отговор
  4 14:07  04.11.16
  Пожелавам му успех на Марешки и да си държи на думата и честта човешка!

 • abv
  Отговор
  5 18:34  04.11.16
  За времето на управление на ГЕРБ обедняхме все повече и повече. Време е тази държава да почне да си събира данъците на 100 % , а не парите да отиват в сивата икономика. Драстични мерки навсякъде по пазарите, а не данъчните да си затварят очите. Бойко твоят бивш министър на финансите Симеон Дянков съсипа всичко. Вижда се , че не се справяте със икономиката много сте зле. Липсва средна класа в страната. Най-бедни сме в Европейския съюз , защото много се краде чрез не плащане на данъци, осигуровки и какво ли още не. За каква икономика и за какви пет лева говорим. Ако останете още един мандат ще докарате страната до гражданска война. Народа става все по-беден и едвам свързва двата края. Младите хора бягат на запад , а пенсионерите едвам кретат с мизерни пенсии. Докога да ви чакаме. Прав е Слави Трифонов за едно нещо със сигурност. 240 човека вземат заплати в парламента, като 2/3 ги няма в залата и искаме да вървим напред. Партиите се хапят постоянно и си прехвърлят топката и се измества същината на основния въпрос: Кога тази държава ще тръгне да се развива. Вземете си парите от всички мошенници със задна дата които забогатяха на гърба на народа, а които трябва натикайте в затвора , иначе няма оправяне. Даже е прекалено късно.
 • Иванов
  Отговор
  6 19:10  04.11.16
  Надежда всяка оставете. Аз съм на 43. Когато дойде демокрацията бях на 16-достатъчно голям ,да помня и да разбирам. От 89-та година до сега , няма абсолютно никакво значение кой е на власт-изредиха се всички и помня всичко. Просто се сменят хората дето крадат. Социалисти, седесари,царисти, тройни коалиции, гербаджии. Нищо не се променя. Защо си мислите ,че ако дойде Марешки ,нещо ще се промени? Той е един човек ,доста богат и устремен към единственото което няма-власт. И забележете -иска президентска република- цялата власт в ръцете на един човек. Айнщайн има една мисъл- лудост-това е всеки път да повтаряш едно и също действие и после да очакваш различни резултати. Мисля ,че 27 години са достатъчни - и лудите у нас разбраха ,че никога нищо няма да се промени. Мисля,че трябва да си напълно луд, за да вярваш на обещания, 27 години по-късно. Аз както казах, ги помня всичките и вече не обръщам внимание на нищо. Най-добре ще е за вас ,да спрете да се надявате,че някой ще ни оправи и да се хванете здраво за работа,да изкарате некой лев и да живеете щооо годе нормално.
 • Стоян
  Отговор
  7 10:41  05.11.16
  Как може да вярвате, че не е на каишка? Та, зад него стои украинската мафия. Откъде мислите, че внася хапчета? Точно от Украйна с пренабит срок на годност. Да не говорим, че е престъпник и подсъдим по няколко дела. Замеря хората с бутилки по улиците във Варна. Как може да се връзвате на такъв мошеник?
 • Игнат
  Отговор
  8 14:34  05.11.16
  Боже, боже, прибери си вересиите и Веселин Марешки....

Напиши коментар:


Публикувай