558 1

Борисов за референдума: По важните теми е хубаво да се пита народа

Борисов за референдума: По важните теми е хубаво да се пита народа
Анжелина Димитрова

Винаги съм считал, че по важните теми е хубаво да се пита народа без популизъм. Няма как да не гласувам, все пак това е пряката демокрация. Гласувах на референдума както съм преценил. Това заяви премиерът Бойко Борисов, след като гласува на изборите за президент и вицепрезидент на България и на национален референдум.

Той упражни правото си на глас в 78 СОУ "Христо Смирненски" в Банкя. Пусна бюлетина и за референдума.

Стараем се да няма организационни проблеми. Днешния ден за мен е като всички останали, заяви премиерът. Навсякъде секциите отвориха, работят, дай боже и тези избори да минат мирно и тихо и най-добрите да победят, заяви премиерът. Не се меся, има ЦИК, дежурни прокурори, Томислав Дончев, изреди той.

Той подчерта, че е важно да бъде чут гласът на хората и партиите да разберат каква е подкрепата за тях сега.

Важно е да се чуе гласа на хората, да си преброим и ние, като управляващо мнозинство, вота, каза той. Нека видим коя политическа партия колко гласове ще събере, отговори той, на въпрос ще има ли промени в кабинета. Приемиерът подчерта, че днешните избори за президент служат и за вот на доверие към управляващата комисия.

Относно промените в изборния кодек той заяви, че са направени, за да може всеки българин тук и в чужбина на упражни своето право на глас.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • 909 БЪЛГАРИЯ
    Отговор
    1 12:31  06.11.16
    НАЙ -ДОБРЕ ПИТАЙ ЦИГАНИТЕ ТЕ СА ТВОЯТ НАРОД !

Напиши коментар:


Публикувай