879 1

НАП Пловдив погна длъжниците

НАП уведомява лицата с неплатени в срок задължения

Анатоли Стайков

В дирекция „Събиране“ при ТД на НАП Пловдив тече кампания за информиране на лица и фирми с просрочени задължения чрез изпращане на „Разпореждания за присъединяване“, пише в "Марица".

Това са документи, с които НАП уведомява лицата с неплатени в срок задължения, за които има образувани изпълнителни дела, че към тях вече са включени и новите им задължения. В следствие на което се пристъпва към тяхното събиране, чрез налагане на запори върху банкови сметки, имущество и доходи, вкл. работни заплати на физическите лица.

В случаите на липса на ликвидни средства, НАП препоръчва на задължените лица да се свържат с публичните изпълнители с предложение на краткосрочни погасителни планове, за покриване на задълженията за срок до 3 месеца от датата на получаване на известието, на упоменатите телефони за връзка в разпореждането или на място дирекция „Събиране“.

За Пловдив и региона до края на тази година ще бъдат разпратени 44 176 писмени известия за плащане на просрочени задължения, от които над 20 000 вече са изпратени.

Пловдив / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • данъкоплатец
    Отговор
    1 19:13  12.11.16
    нап да го ду__т!

Напиши коментар:


Публикувай