1 267 5

Цачева: Готова съм да подам оставка

Цачева: Готова съм да подам оставка
Снимка: БТА
Анатоли Стайков

Аз съм човек, който може да носи отговорност. След анализа съм готова с оставката си от НС, ако го реши парламентарната група. Това заяви загубилият кандидат за президент на ГЕРБ Цецка Цачева.

Вероятно и аз имам пропуски и признавам част от вината, ще има време за анализ и решения, важни са посланията ни към момента, допълни тя.

Поздравявам генерал Радев с победата. Благодаря на всички, които ни подкрепиха, благодаря на всички, които гласуваха за мен и Пламен Манушев, благодаря на нашите структури по места. Това заяви загубилият кандидат за президент на ГЕРБ.

Говорих нещо по време на тази кампания. Онези 52%, негласували на последния парламентарен вот, те са основния ни опонент – апатията.

Вече имам и друг проблем - популизмът. Не си позволих да излизам и да говоря приятни неща, това които искат да чуят хората. Аз казвах истината, заяви Цачева в централата на ГЕРБ.

Готова съм при поискване на оставка да я подам, зависи от волята на парламентарната група, завърши Цачева.

София / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • дедо вазов
  Отговор
  1 22:03  13.11.16
  Махай се бе! Един клошар да сложа за президент ще управлява по-добре от теб! То вашето управление се свежда до разговори с САЩ и Брюксел по телефона и каквото ви кажат го правите! Свалени гащи. Евала на Ердоганя и Путин, че не им се г.зят на световните банкери дето купили Англия на безценица навремето :)...
 • 999999
  Отговор
  2 22:04  13.11.16
  Тиквата хванал една елементарна и тъпа , сложил я на някакъв пост , послушна и на хранилка , а народа някой питал ли го е ? Колко хора са подкрепили това ?Никой........
 • Картър
  Отговор
  3 22:18  13.11.16
  Цеце, моляте те, НЕДЕЙ! Земята ще се разцепи, а звездите ще изпопадат върху ни, ако ти си подадещ оставката. На кого ни оставаш мила, на онази съблазън с големите бомби ли? Ужас над ужасите!)
 • Име на гост
  Отговор
  4 23:20  13.11.16
  Ми подай я бе членке на БКП!!! Нали знаеш какво казват за такива като теб???
 • КЛКЛКЛ
  Отговор
  5 23:29  13.11.16
  Еднакво противна е и соматично и психично!!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай