Last news in Fakti

23 Ноември, 2016 18:50 30 345 34

Затвориха бензиностанция на Марешки в Габрово

  • марешки-
  • габрово-
  • бензиностанция
Затвориха бензиностанция на Марешки в Габрово - 1

Бензиностанцията „VM Petroleum“ в Габрово, квартал Трендафила, беше затворена на 21 ноември 2016 г., съобщи Габрово Daily.

След запитване, Пресцентърът на Агенция „Митници“ изпрати следната информация на 23 ноември 2016:

„На цитирания от Вас обект (бензиностанция „VM Petroleum“ в Габрово – бел. ред.) е наложена принудителна административна мярка „Запечатване на обект“ и „забрана достъпа до обект“ във връзка с наказателно постановление за констатирани в обекта горива, за които не са представени документи за платен акциз. Мярката може да бъде обжалвана пред Административен съд Габрово.“

Срокът на действие на наложената административна мярка е 1 месец.

Към настоящия момент (23 ноември 2016) няма информация да е постъпила жалба по случая в деловодството на Административен съд – Габрово.

От „VM Petroleum“ към момента се въздържаха от официални изявления по темата.

Дискусия за затварянето на бензиностанцията на Марешки в Габрово се разрази и във Facebook групата „Нарушителите в Габрово!“.

Габровската бензиностанция на Марешки отвори на 26 март тази година. На тази дата Facebook страницата VM Petroleum публикува снимки на новия обект със следния текст към тях:

„Споделяме радостта от ниските цени на горивата и с Габрово. Всички, които чакаха с нетърпение този факт могат да заредят евтино и качествено гориво в гр. Габрово, квартал Трендафил. Скоро и във вашия град.. Ние продължаваме напред!“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАТКО

    0 6 Отговор
    И В ГОРУБЛЯНЕ ЗАТВОРИЛИ...........
  • 2 onq s konq

    6 43 Отговор
    Нали квичахте като изоглавени "МАРЕШКИ - ПРЕЗИДЕНТ" щото ви предлагал евтино гориво ве лумпени русофилски?!После когато той подкрепи с изказването си "адмирала" а не "генерала",се обърнахте на 180 градуса и зехте да го плюете както си го можете.СЕГА обаче НАЙ-ПОСЛЕ РАЗБРАХТЕ,че с пръдня боя не става и парите за печалба все пак трябва да дойдат от някъде.И къде е това "някъде"?-АМИ КОНТРАБАНДЕН ВНОС...СЪЩО КАТО ПО-ЕВТИНИТЕ ПОЧТИ НАПОЛОВИНА КОНТРАБАНДНИ ЦИГАРИ и ощетяване на хазната естествено.

    Коментиран от #5

  • 3 georgi

    32 5 Отговор
    да затварят по-добре да купуваме на 2лв дизел
    Като бърка играта на картелите Марешки така е
    Законите ги пишат собственици на корпурации и и олигарси
    Всеки закон и всяка жалба са организирани от тези хора
    Тук богатите са си купили държава,полиция, съд
    А за обикновените хора какво остава ?

    Коментиран от #4

  • 4 ддд

    3 7 Отговор

    До коментар #3 от "georgi":

    Публикувано във факти.бг: А за обикновените хора какво остава ?
    ами остава
    на президентските избори
    марешки бе първи в само един град
    и не беше габрово
  • 5 Да го тура на Катъра

    26 10 Отговор

    До коментар #2 от "onq s konq":

    Елементарен както винаги!
    Първото и най- важно, е че това са поръчки на Борисов по молба на неговият приятел от "Лукоил"- Валентин Златев! Сиреч Борисов изпълнява чинно задачите поставени от Русия! Ако не си наясно кой е Валентин Златев, неговата кариера и кои го командват те съветвам да се поинтересуваш!
    Второ:
    Ако беше грамотен щеше да разбереш, че контрабандни горива от Внос е непосилна задача. Това е вероятно при условията на ВОД. Каква е разликата от ВОД, ВОП, Внос, АО и т.н... - Нямам намерение да ти обяснявам. - Не е за селяндури тази тема! Апропо като чета словоредът ти ... - А бе ти да не си някой селяндур от Добрич и/или околността? - Едва ли греша! Такива философи са характерни именно за този регион! Идеално си пасваш по манталитет. Как е тази година ще раздават ли рента? - Зная зимата е много труден сезон за Вас! -Чакате с нетърпение изложението на пролет в борсата за семена... Ама разбери, че ръсенето на празни мисли не е вариант! Уплътни си времето с нещо друго!

    Коментиран от #6

  • 6 onq s konq

    6 17 Отговор

    До коментар #5 от "Да го тура на Катъра":

    Бе ти на мен ли говориш ...и чуваш ли си изобщо това което пишеш?Не съм длъжен да ти разбирам шантавите съкращения "ВОП,"ВОД" или пък "АО"/?!/,но явно са ти спрели кабелната поради неплащане,защото по ТВ-то С КАРТИНА И ЗВУК показаха нагледно МАРШРУТА НА ТАНКЕР който навлиза в бълг.води ,как към него се приближава наш кораб и СТАВА ПРЕТОВАРВАНЕ НА ГОРИВО.Е за тва говорим.А не за словореда ми,който естествено НЕ ТИ ХАРЕСВА.Ама не уточняваш че под "словоред" разбираш НЕПРИЯТНИТЕ ЗА ТЕБ И РУСОФИЛСКАТА ВИ ШАЙКА ИЗРЕЧЕНИЯ!А иначе си ме водиш жител на Добрич-О.К,но просто в живота си съм минавал само веднъж през него транзит!Щи/ще ти/ кажа и за рентата,та да не се тормозиш-всичко си е платено навреме като по часовник и в пълен размер/90лв/дка и не ме питай колкостотин декара имам...:)

    Коментиран от #8

  • 7 ТИКВОЧА

    7 9 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ ГРУПИРОВКАТА -ТИМ - ТЕ ОТ ТАМ Е СИЛЕН МАРЕШКИ.

    Коментиран от #25

  • 8 Да го тура на Катъра

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "onq s konq":

    Е в крайна сметка стана ясно че си селски! Като всеки израснал на къра си далеч от събитията. Последното ти словоизлияние показа, че ти липсва съобразителност освен познания. Можеше да се поразровиш в нета какво означават въпросните съкращения според нашето законодателство, пък и според законодателството на ЕС.
    Това говори, че никога не си се занимавал с внос, износ, Вътрешно Общностни доставки, придобивания, усъвършенствания и т.н. Тоест нямаш никаква представа от Международна търговия и МИО. Следователно нямаш представа и от икономика, счетоводство и финансии мениджмънт. Сиреч ти си див селяндур с лично мнение - без значение на това да ли отговаря на действителността!
    В такъв случай след като не си завършил нито едно от изброените по горе. Като нямаш представа от митници и митнически контрол, тарифа и законодателтв Като не си се качвал на кораб и не си присъствал на контрола в граничната зона на пристанищата ... В качеството на какъв капацитет да те приемем на сериозно?
    Та ти си типичната village stick
    Трябва ли ти превод?

    Коментиран от #11

  • 9 шшш

    12 0 Отговор
    На идиоти все зле ,когато на народа добре...На коня с оня ,теб какво ти бърка ,важно да се разбие картела, ама ти все го избиваш на смотани теми - говорим за нашите стотинки които изтичат навсякъде по света,но не и у нас . Само мързелив не е ограбил България - и тука говоря за всички държави -няма Русия,САЩ, ВСЕКИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА ,а нашия кой ще го защити...никой.Оня с коня ,той е добре хапва си слама..
  • 10 анкор

    8 5 Отговор
    Обществена тайна е че бизнеса в България облечен в политическа власт става недосегаем. ! В тази връзка, какво му липсва на Марешки, ами то е повече от ясно от напъните му! Това че има, които за литър нафта или шепа хапчета са готови и г.за да му олижат е това е проблема! Ама няма проблем де, като толкова искат, ще имат новия "месия" и "оправач" !!!
  • 11 LBS

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Да го тура на Катъра":

    Понеже виждам, че освен да боравите с понятиен апарат който не ви е известен практически, ще ви вметна само, че Марешки или по точно ВМ петролиум - на Баба Веска Марешка фирмата нито извършва сделки ВОП респективно за ВОД за другия контрагент, нито баба ти Веска е финансист и не е корабен агент но това което виждам 100% е плъзгането ти по материя която претендираш, че познаваш но си 100% лаик. И поради по-горното и не само, че ти кажа, че една ли ще изкара акцизен документ, защото наожената ПАМ е следствие на АУН от преди няколко месеца и до сега щеше да се появи такъв но и да те уведомя да знаеш защото е добре да се ограмотиш, че този АД следва да се съхранява в самия обект по силата и на ПУБ и след като го е нямало тогава с аргумент на по силното основание няма да се появи и сега, тъй като горивото не отговаря на възприетите от ЕС респективно БГ стандарти по отношение съдържанието на Сяра. И се сещаш понеже виждам че можеш да мислиш, че ако някой му направи произход - демек го снабди с такъв ще има насрещна проверка понеже разбираш и от Счетоводство и Митници и ще го издуха!
    Това е кратка анотация по темата, колкото да моето мнение е че до сега господина Марешки трябваше отдавна да е в затвора! И понеже разбираш и от налози а сега сметни с колко приблизително е ощетен бюджета от простотията на една мутра протектирана от друга мутра като знаеш каква е стойността на акциза а и не само!

    Коментиран от #13, #14

  • 12 еее

    11 3 Отговор
    ВСЕ им добре ,когато цената на дизел примерно 2.60 , но се появява Марешки ,където в аптеките му все има опашки , и решава да направи нещо и с горивата и ОПА в един момент цената пада да 1.58 , знаете колко ми пука затова откъде са докарали това гориво и др. подобни ,защото досега държава нищо невидяла от високите цени ,да не говорим за обикновени потребители..така че да го д.хате всички...Марешки президент или не ,народа вече решил..на за неговата партия ако направи такава - има бъдеще..
  • 13 Да го тура на Катъра

    11 1 Отговор

    До коментар #11 от "LBS":

    Ми имам самочувствието че ги "поназнайвам" нещата. Почти 20 години се мотам по митници и гранични зони. Иначе имам магистратура по счетоводство... Занимавам се с доставки от ЕС и Чужбина достатъчно дълго за да правя някои разлики в понятията... Имам добра представа за събитията и поради тази причина направих забележка на Катъра просто защото не прави разлика между внос и останалите режими.
    Що се отнася до Марешки имам информация от сигурен източник че този го проверяват ако не всяка седмица, то през седмица. Проверката е от всички институции вкл. и от МР на АМ
    Така, че драги дай да не си мерим патките за доставки от ЕС и трети страни, че не е ясно какъв ще е резултата!
    При всички случаи обаче катъра не е никак наясно, въпреки упоритото му желание да изрази мнение което да се приеме за квалитетно!

    Коментиран от #15

  • 14 Да го тура на Катъра

    9 1 Отговор

    До коментар #11 от "LBS":

    Апропо не знам как установи наличието на завишени количества сяра в горивата на Марешки? - Наясно си, че продажбата на горива с високо съдържание на сяра също подлежат на сериозен контрол както по складове така и по разтоварищата на портовете. Съвсем наясно си, че ако има лесен вариант за доставка на горива избягвайки акцизите и другите налози то по- лесно става през няколко производителя в страната които все още нямат разходомери.
    Корабните горива с високо съдължание на сяра отдавна доказаха че не са подходящи за автомобилите след 2004год. Ако караш например ГАЗ 63... той върви и с безир! Не му е необходимо гориво отговарящо на стандартите

    Коментиран от #18

  • 15 LBS

    5 4 Отговор

    До коментар #13 от "Да го тура на Катъра":

    Колега, вие се мотате по митници, аз съм 3 MD и 2 D, работя от 15 години в сегмента който коментирате, не си мерете нищо с мен! Понеже явно не само вие имате информация, ще трябва да ви споделя, че това което коментирате в пълен нон сенс. Неможе да купуваш дизел на цена 1.73 с ддс, да го продаваш на цена 1.73 с ддс, да не калкулираш транспорт който заплаща 0.2-0.3 ст. /кл. и да се опитваш да убедиш света как печелиш е меко казано - мазна селска лъжа. Това е домашно за Вас, да се снабдите със счетоводните данни и информация от контрагентите от които пазари, защото има и такива. Какво се случва в обектите му - ще оставя на интелигентността и въображението ви да се досетите. Това е сделка с Б.Б. или както самия Марешки го нарича - "Първия ме търси"!
    Мислете колега! Бъдете умен и не се поддавайте на емоции! Нали ви е ясно, че именно заради такива схеми пенсиите на родителите ни никога няма да станат 300лв. защото все някой селски тарикат ще ги краде по наглия начин по който Марешки изтънява бюджета!

    Коментиран от #17

  • 16 red

    7 1 Отговор
    Моля господата с нестандартна сексуалност, веднага да разрешат отварянето на бензиностанцията. Никакви избори, референдуми няма да свършат работа. Само като народа излезе със сопите тогава временно се разрешават проблемите.
  • 17 Да го тура на Катъра

    6 3 Отговор

    До коментар #15 от "LBS":

    Колега,
    Разбирам тезата Ви и не бих открил разлики в крайният резултат за който говорите! Нямаме в тази област почти никакви различия!
    Прилагането на закона съм съгласен трябва да важи за всички и то без изключение!
    Вземете да го обясните на онзи недорасляк наричащ, себе си "Ония с Коня", който боготвори и определя за панацея поведението на докторанта по маркучи, известен като Винету или наричан в последно време Бай Х.
  • 18 LBS

    4 8 Отговор

    До коментар #14 от "Да го тура на Катъра":

    Не аз а ДАМТН е взимала проби от горивото съответно има и контолни проби които са пломбирани и в самия обект. Колкото до т.нар. контрабанда - много е лесно и елементарно с нужния съпорт дори на ниво дребен "рушвет" на който и да е КПП. Но след като се занимавате с внос то би следвало да го знаете. Гледам от известно време не само тук но и по целия нет коментари от все разбирачи, които по стойност са толкова актуални колкото биха биле моите размишления по тема : сърдечно- съдова хирургия. Затова ще кажа, че народа е стадо, невежо което се радва на това че някой му продава с едната ръка гориво по евтино с 20 стотинки а с другата ръка му бърка в джоба и му взима 200лв. Тази дупка в бюджета ще трябва да се компенсира по някакъв начин - било с повишаване на преки и/или косвени данъци, било със заем, било с по-друг начин, но по който и да е той, рано или късно тези 20 стотинки ще ги платим всички ние. А тези родолюбци, ще се радват на простия народ който вика Алелуя! Лека и спокойна нощ на всички!

    Коментиран от #19, #23

  • 19 Да го тура на Катъра

    12 2 Отговор

    До коментар #18 от "LBS":

    Колега започвам да не Ви разбирам!
    Ако имаше проблем с качеството от пробите от Марешки до сега да го бяха затворили не 100, а 1 000 пъти.
    Дори и да имаше неспособност от страна на метролозите в измерванията могат да ги изпратят в Бургас в Химико- Технологичния... - За почти година резултати от лоши проби при Марешки няма!
    Не ме разбирай те погрешно той не ми е любимец и не го противопоставям с което и да е политическо лице!
    Ако има политици които ненавиждам те са онези които обикалят пространството в последните 26-7 години.
    Що се отнася до прокарването на контрабанда на горива през КПП-.та, със сигурност ще Ви потвърдя, че през портовете в БГ контрабандата е трудна задача
    Както споменах по- вероятно е през производителите в Бургас, Русе и сухопътната граница с ЕС, където контрола е почти никакъв. (Малко по- голям е по Дунав Мост 1 и 2)
    Наясно съм с последствията и бюджетният ущърб, за който говорим и съм съгласен с вас, но пак не разбирам какви са Вашите претенции към мен?
    Имате усещането че сте по - начетен, способен , опитен .. Имате претенции към изказът ми.. ?
    - Не разбирам!

    Коментиран от #21

  • 20 AAA

    4 6 Отговор
    Честита ви баба Курнелия!
  • 21 LBS

    4 11 Отговор

    До коментар #19 от "Да го тура на Катъра":

    Явно трябва по-простичко да Ви говоря.
    На около 03.06.2016година ДАМТН е взимала проби от горивото от обекта в Габрово и е открито, че дизелът съдържа 50% сяра над нормата, т.е. горивото е некачествено и не само. Тоест този ПАМ трябваше да дойде доста по рано но заради протектората от Б.Б. на патерицата си ПАМА се неложи сега. Проверките насрещни включително както и АД /такъв е нямало/ се извършени доста отдавна. ГДККТГ изпитва взетите проби в подвижна и/или стационарна лаборатория и при необходимост възлага изпитването на външни акредитирани лаборатории което е сторено тоест ФАКТ, това надявям се е достатъчна претенция. Контрабанда е транспортиране през държавна граница на стока в нарушение на приложим нормативен акт. Такава има и тя е в огромни размери както през портовете така и по сухопътните ни граници. Спрете да ми твърдите факти и обстоятелства за които разбрах, че не сте наясно. Апропо, понеже използвате това понятие : Картел няма и никога не е имало! има едни смешници и един проект който е пред разпад наречен Марешки с главен сценарист Бойко Борисов! Между другото просто Ви се чудя как ми твърдите неверни неща в чиято кухня съм аз!
  • 22 Да го туря на измамниците!

    7 9 Отговор
    Единственият прав в този спор е LBS, но това го знаят само тези, които мислят с израстъците на рамете си, ако не са пълни само с бръмбари, и ако са наясно с огромните далавери на Винету! Мислете, а не умувайте! Бай Хой няма да пусне лесно кокала! За това му трябва някой като Марешки, който да баламосва народа с временно евтино гориво, което един ден ще ни излезе през носа! Това няма как да ни се размине! Лошото е, че и това ще е на наш гръб! Нито Марешки, нито шефа му ББ ще се бръкнат! Пука им за народа! Гледат си само далаверите! Ама вие си гласувайте за тях! После да не плачете!
  • 23 mediator37

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "LBS":

    Ако един пенсионер купува литър дизел с 60ст. по-евтино, пенсията му се вдига тутакси и веднага със 100% от тези 60ст.
    Ако на тези 60ст. се начисли печалба , акциз, ДДС и се превъртят през бюджета и от бюджета частичка се влее в пенсионните фондове на НОИ, пенсията му се вдига в най-добрия случай с 25% от тези 60ст. Така че не ти излизат сметките. Марешки вдига пенсиите със 100%.
    Я кажи какъв е процентът на дофинансиране на НОИ (т.е. на пенсиите) от бюджета на държавата, като превърташ увеличението на пенсиите от там (акцизи, ДДС печалба).
  • 24 Морков или тояга

    6 3 Отговор
    Тука много умници се навъдиха. вижте горивата на САКСА (КРУИЗ) https://bg.fuelo.net/gasstation/id/1653?lang=bg после сравнете тези при Магарешки https://bg.fuelo.net/gasstation/id/2810?lang=bg и разберете едно:
    Магарешки ОЙЛ работи на минимална печалба от 1-2 ст. на литър, не може да продава под цената на която е закупил горивото защото това се води нелоялна конкуренция и щяха да го затворят още в началото. Ба'т Марко пусна отстъпката за горивата без наличието на чип, карта или нам си какво друго.
    Тези юнаци от САКСА(КРУИЗ) имат чип който им смъква 10ст на литър и те печелят още толкова и от тъпа бакалска сметка излиза ще другите от този бранш работят с 25ст на литър горница. НЕ ОБЪРКВАЙТЕ ХОРАТА СЪС СЛОЖНИ ТЕРМИНИ ЗА ВНОС ИЗНОС НАЛИЧИЕ НА СЯРА, КАЧЕСТВО НА ГОРИВОТО И ДР. ПРОСТОТИИ.

    ПП. Мисля че тези дето мерят сярата бяха някакво звено на самоиздръжка - тоест имат голям интерес да глобяват че инак няма кинти.
  • 25 Стоянов

    2 4 Отговор

    До коментар #7 от "ТИКВОЧА":

    Марешки е силен, защото е човек на украйнската мафия. В България всеки бяга от него и никой не иска да прави бизнес с него, защото нивото му е много ниско и покрай него има само скандали. Очаквано от мен беше затварянето на бензиностанции. Сега след като направят проверки на всички, ще видят, че половината не са с платени лицензи, защото това му е "бизнесът", популизъм до шия.
  • 26 БУМ БАМ

    6 0 Отговор
    АЙДЕЕЕЕЕ ГОТВЕТЕ 2.6 ЗА ЛИТЪР НАФТА И БЕНЗИН
  • 27 антрашпиц

    6 0 Отговор
    Кон що имаш толкоз минуси бе пич..нали си все прав....

    Коментиран от #30

  • 28 Nikolai kolev

    3 1 Отговор
    Sega da vi obqsnq na vsi4ki deto pluete mareshki moje da e vsqkakuv ni men lichno me e.be samo kato otida na kasata v benzinostanciqta kolko shte platq za litar i nikvi tapotii ot sorta che shtot kradqli takiva kato nego pensiite nqmali da stanat 300lv ne me ibe za tqh TAPACI s tezi zaplati det gi vzemate ot po 400 lv zaslujavate ne 2.6na litar ami 7.8 trqbva da sa che da sprete da si karat
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 onq s konq

    0 4 Отговор

    До коментар #27 от "антрашпиц":

    Е как няма да имам минуси,след като аз винаги съм прави,а вие-криви?Как да се разберем а?И ще повторя-НЕ МИ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА КОЕТО ПИША,А ЗА "МИНУСИ",т.е. има ли минуси,значи съм разобличил качествено русофилските лъжи и манипулации на общественото мнение!И няма да си кривя душата,и аз си слагам по някой отгоре.Защото "минус" резервоар ва БМВ пълни:)Сега стана ли ти ясно?
  • 31 Konq e gei

    2 1 Отговор
    I krastav
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Конь

    2 0 Отговор
    Разобличил,голям смях.
  • 34 Жоро Игнатов

    1 0 Отговор
    Абе и да се карате и да не се карате никой няма да ви каже евала за това че даржите за него,и едните и другите са ш....ни боклуци обиращи ни а ние им се г.зим като пуснат нещо по евтино или вдигнат заплата или пенсия със 5лв ей хора осъзнайте се ние трябва да се вдигнем и да си изградим начина на живот а не някакви отаийки на обществото,без извинение БОЛИМЕ К..А че на марешки му затворили бензиностанцията.Всичката паплач да измре от тях дълбоко им го пожелавам и на тяхно място да дойдат хора от народа разумни хора който знаят за какво милее народа и които да стабилизират ш...ното положение в нашата родина.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове