849 3

Симеон Дянков напусна следствието безмълвно

Стефанаки Йоанис

Бившият финансов министър Симеон Дянков напусна сградата на столичното следствие, след като престоя в нея 1 час.

Той излезе по същия начин както и дойде - с автомобил Mercedes. Симеон Дянков се е запознал с материалите по делото. Това е станало в присъствието на неговия адвокат Марин Марковски.

Миналата седмица стана ясно, че той ще бъде обвинен по служба заради парите от продажбата на държавния дял в ЕВН.

Според обвинителния акт средствата от приватизацията на ЕВН е трябвало да отидат в Сребърния фонд, но те са попаднали в бюджета по разпореждане на Симеон Дянков. По същото дело ще отговаря и неговият бивш колега Трайчо Трайков.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • goni
  Отговор
  1 13:01  13.01.17
  Ааа! Хич не го мисля Дянков! Той още утре може да замине за Русия за да си поеме работата там , а е известно че руснаците са пичове и не екстрадират хора като него свършили им работа!:) Разбира се, ако вземат да се правят на интересни той ще си поеме работата в Световната Банка дето много го ценят, ама дават по-малко пари от руснаците! Абе, човека сигурно има и друг вариант, ама само той си знае!:)
 • пицарчето
  Отговор
  2 13:24  13.01.17
  Боли го фара. :)
 • уаеуе
  Отговор
  3 16:16  13.01.17
  Това с постната пица ли беше, че забравих? Мястото му е в дранголника! Човек, който не уважава родителите си - не е човек! Баща му се е отрекъл от него... Българския Брад Пит бил :) - смешник!

Напиши коментар:


Публикувай