1 127 7

Некачествен асфалт на пътя

Община Велинград иска фирмата изпълнител да възстанови асфалта на бул. „Съединение“

Мария Атанасова

Във връзка състоянието на асфалтовата настилка на кръстовището на бул. „Съединение” и ул. „ Макаренко ”, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев уведоми фирмата, която е изпълнител на проект „Извършване на строително-монтажни работи за изграждане на зелена и достъпна градска среда”, стартирал през 2015 година.

Тъй като настилката е още в гаранция, следва в двудневен срок фирмата да осигури техен представител, с който да се направи оглед на засегнатото място. Ще бъде изготвен и подписан двустранен констативен протокол за установения дефект и срока за качественото му възстановяване.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • БОЙКО
  Отговор
  1 22:32  06.02.17
  ЕТО ТОВА Е АСФАЛТА НА ГЕРБ.

  Коментиран от #3

 • ИВАН
  Отговор
  2 09:20  07.02.17
  Днес сутринта гледам тоа вижди рашидов / българина/ как се бие в гърдите и казва ние от герб квото обещахме го направихме.. това ви е изпълнението във всеки аспект в който сте работили / крали /
 • КККК
  Отговор
  3 10:50  07.02.17

  До коментар #1 от "БОЙКО":

  Платено ТРОЛЧЕ ,ти лично видя ли някой от ГЕРБ да седне там и да асфалтира ????? Това,че някой не си е свършил работата си е негов проблем.Има си гаранция и ще си поеме за негова сметка проблема.Много бързо забравяте,какви ги свършихте по времето на Тройната коалиция.
 • ЧУК
  Отговор
  4 10:55  07.02.17
  Така е в България и винаги ще бъде така докато мълчим и се свиваме.На мен на чисто новата час на магистрала Тракия автомобила ми направи аквапланинг , а на същото място когато спрях имаше нас 10 катастрофирали автомобила, за щастие на моя нямаше нищо и аз продължих по пътя си. Искам да попитам това ли са на Герб и Борисов прехвалените пътища. Благодарен съм в този случай на колата ми и на някой мой умения

  Коментиран от #5

 • КККК
  Отговор
  5 11:22  07.02.17

  До коментар #4 от "ЧУК":

  Да..... голям смях с коментара ви.Някой с два бръмбара в главата си, може и да вземе за истина написаното от вас))))) Първо се научи кога се пише и и й,а после говори как магистралите ти били виновни за аквапланинга.Няма да е лошо и да се поинтересуваш същия, кога се получава.

  Коментиран от #6

 • Анди
  Отговор
  6 12:01  07.02.17

  До коментар #5 от "КККК":

  Първо ти май не караш много много , и се получава поради това че няма отводняване и май Чук е за теб, а що се отнася да има на места аквапланинг и това е от грамотни ръководители,аз лично доста пътувам и не ми се е случвало из Европа да става така. А това че ти си с ОВЧИ мозък е видно тези които колкото и дам им е по вътре толкова им е по хубаво
 • Kkkk
  Отговор
  7 15:53  07.02.17
  Освен от проблем с отводняване се получава също от висока скорост,износени или неподходящи гуми.Не е един фактора .Ама нали се плаща да се плюе .....какво значение има колко е обективно мнението.Типично по български.

Напиши коментар:


Публикувай