1 225 8

Основният ни опонент разчита на амнезията

Мотото на ГЕРБ е гавра с нацията. Страховете, които родиха ГЕРБ, дават само една надежда на хората- че няма повече да са на власт

Основният ни опонент разчита на амнезията
Калина Петрова

„Влизаме в кампанията в подем и в добра кондиция, като партия. Имаме силна и реалистична платформа. Днес ще изберем водачите на листите, които са и лицата на кампанията, а другата седмица ще попълним окончателно листите и местата на гражданската квота и коалиционните партньори”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на заседание на НС на партията.

„Основният ни опонент, като че ли разчита на амнезия в тази кампания. Обявяват за приоритет образование и науката, но вчера ЕК спря междинните плащания по тази програма. Обявяват за приоритет здравеопазването, но половината от здравната реформа е отменена от съда, а министърът им и длъжностни лица са подсъдими”, заяви още председателят на БСП. Нинова припомни, че мотото на кампанията ГЕРБ е – „Да превърнем страховете на хората в надежда за нацията”. „Това е гавра с нацията! Защото днешните страхове са от безработица, че ако се разболееш не можеш да се лекуваш, защото си беден и нямаш пари да си платиш. Страх от това, че ще нахълтат в дома ти, ще те пребият и оберат за 120 лева пенсия. Страх от бежанци.”, категорична бе председателят на БСП. „Тези страхове, които ГЕРБ създадоха в българския народ, будят само една надежда - че те повече никога няма да управляват България. Ние, освен че дадохме реални знаци за промяна, трябва да продължим да я показваме и в политиките си”, каза Корнелия Нинова.

Против СЕТА

С цел защита на националния интерес на България и с оглед на последователно изразяваните позиции на БСП против споразумението СЕТА, представителите на БСП в ЕП ще гласуват против приемането на разглежданите резолюции по търговското споразумение. Това решение бе взето от всички присъстващи членове на Националния съвет на партията.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някой мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.

София / България

Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Пена
  Отговор
  1 13:54  11.02.17
  Герб може да не са на власт,но и такива като Нинова едвам ли разумен човек би избрал!
 • утрален
  Отговор
  2 13:58  11.02.17
  Тая ли ще ми говори за амнезия , малеее ?!?! За 27 години преход комунистите са управлявали поне 20 години , а герб само 4 и сякаш всичко най-лошо се случило последните 2 години ?!?! А 97-ма година кое правителство ограби парите на народа и направи месечните заплати по 10$ ?? ГЕРБ или БСП ??? Ей , ненаядоха се тия комунисти !!!!!!!!!!!!!
 • Венков
  Отговор
  3 14:00  11.02.17
  Дано вече никога тези не ги виждаме в парламента, през годините когато са били БСП на власт не сме видели нищо добро и градивно,а само глад и безисходица
 • Гинко Билоба
  Отговор
  4 14:01  11.02.17
  Точно Корни и компания разчитат на амнезията. Тази партия е управлявала най-дълго и ни донесе Виденовата зима.
 • Венков
  Отговор
  5 14:02  11.02.17
  безизходица
 • jambazina
  Отговор
  6 15:22  11.02.17
  На предстоящите избори пак няма да има достойни. Просто хората ще гласуват за по-малкото зло, който както си го представя. Каквото и да говорят, ясно е че чудеса няма да станат.
 • кроко
  Отговор
  7 18:19  11.02.17
  Колкто и да не ви се иска, ГЕРБ няма да са във властта, а БСП ще са. Просто ГРОБ няма как да оправят батака,който са забъркали и ще препочета да дадат малко кокалче на БСП да позамажат нещата, след което се надяват да гръмне пак някоя заложена от тях бомба като КТБ и да скочат във властта. Аз се надявам следващите, дето ще управляват, да вземат да свършат малко полезна работа, а на ГРОБ номерата повече да не минават!
 • глупак
  Отговор
  8 19:23  11.02.17
  продължават да пишат за комунисти и анти..... леви и десни..... акъл не идва и не идва.

Напиши коментар:


Публикувай