975 1

Пак ученичка в болница след побой от връстничка

Мартин Христов

16-годишна ученичка от Благоевград е приета по спешност в болница с тежка травма след жестоки ритници от агресивна връстничка. Инцидентът станал около 21,00 часа на улица до Трето ОУ – Благоевград.

Според пострадалата тийнейджърка при спречкване с момиче е ритната силно ниско под корема. От нараняването момичето получило обилно кръвотечение. Прибрало се вкъщи със силни болки в областта на гениталиите, съобщава Struma.bg.

Незабавно родителите й я транспортирали до благоевградската болница. По спешност е приета в гинекология за овладяване на тежката травма, свикан е лекарски екип от акушер-гинеколози за диагностично уточняване на състоянието й и назначаване на лечение.

За случая е информирана и полицията, момичето е консултирано и от съдебен лекар. Тийнейджърката е в шок от случилото, все още е под стрес.

Неотлъчно до болничното й легло е майката.

По случая работят служители на ОД на МВР – Благоевград. Изясняват се обстоятелствата около физическото малтретиране и каква е причината за възникването, както и дали случилото се ще има тежки последици.

В момента състоянието на момичето е стабилизирано.

Благоевград / България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Morgoth
    Отговор
    1 09:23  05.03.17
    Тия деца съвсем изтрещяха. Преди поне само момчетата вършеха такива простотии.

Напиши коментар:


Публикувай