Last news in Fakti

19 Април, 2017 09:04 25 087 37

Халваджиян към Трифонов: Ако не харесваш работодателя си - напускаш

  • магърдич халваджиян-
  • слави трифонов-
  • цензура-
  • бтв-
  • слави

Магърдич Халваджиян коментира във Фейсбук повторното спиране на "Шоуто на Слави" снощи, заради гостуването на журналиста Васил Иванов. Той пусна три поста по темата.

Ето какво написа телевизионният продуцент: "Ако не харесваш работодателя си просто напускаш! Ако работодателя ти те цензурира напускаш и даваш пресконференция! Преди години БТВ се опита да цензурира "Господарите" и ние си разтрогнахме договора, напуснахме БТВ и дадохме пресконференция! За това естествено се иска доста смелост! Слави два пъти го цензурират той втори път ще дава пресконференция, но не напуска!:) Сигурно ако го цензурират трети път ще даде пак пресконференция и ще си чака четвъртото цензуриране за да си даде четвъртата пресконференция!:))".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Azazel

    38 56 Отговор
    БТВ, според мен, няма да му позволят трети път да злослови срещу тях и да ги унижава на пресконференция. Предишният път получи жълт картон, сега го чака червен. В договорът му с медията със сигурност има клауза, която му забранява да накърнява доброто име и да уронва престижа на БТВ, така че или трябва да си подбира много внимателно думите на пресконференцията, или още от сега може да провери кое е районното му бюро по заетостта... ;)

    Коментиран от #21

  • 2 Гост

    69 68 Отговор
    Нали като напусне ще трябва да се регистрира в Бюрото по труда!!!
    Аман от въпросния Слави - покрай него българския народ изцяло затъпя.

    Коментиран от #5

  • 3 Свобода на словото

    80 25 Отговор
    Не мисля, че ще има нужда от бюрото по труда.Доста телевизии веднага биха го взели.

    Коментиран от #10

  • 4 Майка ви

    72 51 Отговор
    на дьлгия може само да му дишате прахта.Това което той е направил в телевизиите.нито оня бастун от нова нито вие може да го догоните.Зависта е голямо нещо.особенно за мишкари като вас.
  • 5 Гост

    55 22 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Ти преди това си бил много остър ли? Човека прави нещо за всички нас и това да се приемат точките от референдума би било повратна точка в развитието на страната. Всички виждаме, че в момента държавата е ООД. Всеки се е сблъскал с държавната машина по някакъв начин, а хората които се опитват да развият някакъв бизнес най-много. Не знам кой остана да вярва, че нещо може да се промени при сегашната ситуация.
  • 6 JUMP

    75 11 Отговор
    Харесвам шоуто, но Магардич е супер прав. Време е вече Слави наистина да се събуди, така както призовава народа............
  • 7 Майка ви

    34 53 Отговор
    Ти вьобще прочете ли. какво сьм написал или си като кон с капаци.......Слави е номер едно и това е положението....който го мрази.под него да лази
  • 8 ЧУКЧА

    55 19 Отговор
    Магърдич не се умори да дрънка приказки за пазара. BTV НЕ Е никакъв работодател на Слави, а е в договорни отношения с някое от неговите дружества. Което апропо е същото и при трудовия договор, а това означава, че ако не харесваш работодателя си, но уважаваш труда си и живееш в бяла държава има механизъм да го заставиш да действа по правилата. А не пораженчески да бягаш признавайки загубата. Ей такова мислене(чорбаджийско) като на тоя Магърдич сринаха пазара на труда в България по време на прехода.

    Коментиран от #14

  • 9 гостенче

    50 10 Отговор
    Наясно е Славчо, че ако излезе и се изплюе върху НТВ и това същевременно му ритне стола и в БТВ, няма да има кой да ги прибере освен някоя варненска или бургаска телевизия, които не съм сигурен дали не са пак саобственост на предходните 2 телевизии.
    Магърдич много знае да се фука как той решава и става и напуска, но ако той беше наплюл НТВ в "Господарите" и си беше ритнал и двата стола, сега и той щеше да мята косата някъде из треторазрядните телевизии.....
  • 10 Azazel

    32 14 Отговор

    До коментар #3 от "Свобода на словото":

    Аз пък не мисля, че познаваш телевизионния пазар в България, защото, да, доста телевизии биха го взели, но само БТВ и НОВА могат да си позволят сегашния му бюджет, а тези, дето биха го взели, биха му намалили екипа на 1/3, заплатите им на 1/5, сценаристите - на максимум двама (ама, ако единият е стажант), балерините - на една (може и травестит), а оркестърът ще го махнат напълно и ще използват музика от фонотеката им с предплатени лицензионни права... Ще го гледаш ли пак, при това положение?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 стига вече глупости

    29 19 Отговор

    До коментар #11 от "гост3":

    Друго си е да ближеш на Цецо, Джуджето и Дебелака?!
    Това с "цензурирането" е поредния жалък опит на "шоумена" да привлече внимание и да се изкара защитник на правата на човека и свободата на словото.
    Прекалено много вярвате на скапаната телевизия и медии, те всичките са на отговорните другари, които ви пускат тоя сапунен сериал.
    Аз се отекчих тотално от тия простотии.
  • 13 стига вече глупости

    38 18 Отговор
    Магърдич му го е казал почти директно, но Славчо не ще да напускаааа. Върти сучи и пак там си седи в Бунак ТВ-тооооо.
    Що така?
    Ами, защото всичко е само постановкаааааа.
  • 14 стига вече глупости

    20 9 Отговор

    До коментар #8 от "ЧУКЧА":

    Краси Гергов е собственик на БТВ и той решава, какво ще пуска, и на кой, колко ще плаща.
    Елементарно Уотсън. :)
  • 15 ДО ВСИЧКИ

    24 14 Отговор
    ПРАВ Е МАГЪРДИЧ!!!МНОГО ПРОСТО НЕ ТИ ХАРЕСВА НАПУСКАШ СЛЕД ТОВА ДАВАШ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ С МОТИВИ ЗА НАПУСКАНЕ!!!А И НЕ ВИЖДАМ КАК БТВ ЩЕ ГО ОСТАВЯТ НА РАБОТА ПРИ ТЯХ СЛЕД ВТОРО СПИРАНЕ НА ПРЕДАВАНЕТО!!
  • 16 Гост

    33 31 Отговор
    До № 5 "Гост"
    И преди и сега никога не съм гледал Слави Трифонов, защото никога не съм го харесвал. Това което той прави си е чиста проба словоблудство, но когато го прави в ефир пред голяма аудитория си е чисто зомбиране. Затова не е чудно, че тези които го гледат с времето започват да приличат на папагали - като него самия.
    И как Слави ще промени нещата в държавата?
    Най-добре повече да го няма.
  • 17 БАЙ ГАН4О

    21 6 Отговор
    НАЛИ НЯМА ЦЕНЗУРА БЕ ПРОАТАЦИ
  • 18 7878

    21 32 Отговор
    Слави е номер 1
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Юнг

    5 7 Отговор
    Големи игрички са това ма айде...Иначе е прав!
  • 21 Лупи

    14 11 Отговор

    До коментар #1 от "Azazel":

    Шанса ти да стигнеш до бюрото по труда преди г-н Трифонов е доста по-голям ;)
    Същото важи и за колегата ти по "разсъждения" по-доло.
  • 22 Vasik Atanasova

    27 22 Отговор
    Маги махни го този Рачков много е дразнещ
    НЕ ДАВА ДУМАТА НА НИКОЙ
    НАХАЛЕН ДО ЕНТА СТЕПЕН
  • 23 Капитана

    38 3 Отговор
    На Слави не му отърва да напусне от БТВ,защото няма дя се намери друга телевизия която да му дава тези големи КИНТИ за които си е сключил договора,това е тънкия момент за да не се махне от там,защото всичко зависи и се върти около парите.Той не иска да се връща в Кабеларки или малки телевизии,които просто няма как да издържат това огромно Шоу със такъв голям бюджет.Получава се така че на приказки аз съм голям патриот от екрана и милея за народа но на практика милионите за които съм си сключил договора са си пари.
  • 24 све

    10 0 Отговор
    При нас е : и да харесваш родината , ПАК СИ ПРИНУДЕН ДА ЕМИГРИРАШ !!!!!!!
    Ще се върнем за страшния съд….
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 gogo

    21 11 Отговор
    То пък Господарите едно предаване майко мила, арменец дръж си Рачков и си прави псевдо крадени отвън продукции, ти си също толкова износен колкото Слави. Господари 232 сезон другото 431 сезон, износени и дотегнали предавания ама толкоз ти е капацитета за авторски въобще пък хич те няма.
  • 27 Uflaf

    2 4 Отговор
    Може веднага да напуснеш един бизнесмен рокер от Плевенско с ресторант на плажа на Аспарухово ,Варна . Собственик с няколко такива и в центъра на града. 10 -11 часа работа ,6 дни в седмицата без неделята. Заплата около 800 лв . Трудов договор ----- 6 часа ,по 5 дни за 360 лв . Е това е бизнесмен ,не като Слави. Последния какво ще прави с тези милиони си е голям проблем. Освен партия и хайде преместваме шоуто при другото такова в парламента. Телевизиите сами ще го търсят ,а парите са си пак пари. Щом аптекаря с бензина влезе то за него също няма да е проблем.

    Коментиран от #36, #37

  • 28 Алфата

    19 8 Отговор
    Да де, ама е от самото начало там - 17 години! Дето се вика тази телевизия "той я е създал"! Който е участвал по този начин в предприятие ще ме разбере. Много е трудно да напуснеш или изоставиш нещо, което толкова време си го градил с ум, ръце, душа и т. н. А Магърдича - арменец, гледа просто хладната сметка, а и един формат няма негов. Всичко му е по лиценз! Не е като в Шоуто.
  • 29 Скорпион29

    11 3 Отговор
    Слави е прав в изказванията и действията си че не го прави от добро сърце и това е ясно но критиката е основателна просто някой усеща на къде духа вятъра.
  • 30 шруум гъбков

    16 15 Отговор
    този палячо къде е тръгнал да се изказва неподготвен...
  • 31 просто е

    15 8 Отговор
    Дали ще е еврейн или арменец целия шоубизнес е в техните ръчички
  • 32 Тодор

    16 11 Отговор
    На слави не само,че не му завиждам,ами го съжалявам!Не можа едно семейктво да направи,деца няма,един ден ще умре сам като куче в палатите си!

    Коментиран от #35

  • 33 yann

    23 3 Отговор
    Абе Арменка-партенка, що лъжеш? Що гледаш у чинията на Слави?
    Ти напусна бТВ, щото от НОВА ти дадоха по-голям процент от рекламите, а не че са те цензурирали. Договора ти беше изтекъл и ти се люшкаше между бТВ иу НОВА, който даде повече. Слави има договор да изпълнява, в който както добре знаеш има неустойки за изпълнение.Що са прайш на мъж, като си комунистически запартък? Как учи в Москва 1981-1986? Ей така?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Слави е бог

    3 5 Отговор

    До коментар #32 от "Тодор":

    Всеки ден се моля да накаже,тези,които се смятат за недостъпни,избрани от "народа".
  • 36 я си конфигорирай словореда

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Uflaf":

    ко каза, ко...?!?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове